Acestia sunt gemenii de 15.000.000 $. Desi au venit pe lume de doar trei saptamani, bebelusii cuplului Angelia Jolie-Brad Pitt sunt deja vedete. Primele fotografii cu cei doi micuti au aparut ieri, in celebrele publicatii “People” si “Hello”. Revistele au platit 15 milioane de dolari pentru drepturile de a publica imaginile copiilor. Este cea mai mare suma platita vreodata pentru pozele unor copii de staruri. Parintii gemenilor au anuntat ca vor dona acesti bani in scopuri caritabile, anunta Click.

Asa cadou mai rar - Irinel Columbeanu i-a daruit Monicai un restaurant de fite in Milano. Stiind ca fetei din Bacau ii plac darurile scumpe, omul de afaceri s-a gandit sa-i ofere domnei din viata sa nici mai mult, nici mai putin decat un restaurant. Miliardarul a cumparat o locatie, la Milano, unde a deschis un local de lux cu preparate italienesti si nu numai in frumosul oras italian. Restaurantul l-a trecut pe numele Monicai, acesta constituind al nu stiu catelea dar important pentru cea care i-a nascut o fetita, dezvaluie Atac.

Sharon Stone se afiseaza cu jumatatea (varstei). Este adevarat ca nu i-ai da 50 de ani, dar nici nu te-ai gandi ca Sharon Stone si adolescentul agatat de mana ei formeaza un cuplu. Dar iata ca diva stie inca sa socheze si a aparut la o petrecere de moda alaturi de noua ei achizitie, scrie Romantica.

Lori face cadou prietenelor vibratoarele. Desi de multe ori a fost criticata de presa pentru excentricitatea de care da dovada, fanii sai o adora, multi dintre acestia profitand de spectacolele pe care aceasta le are in diverse orase ale tarii pentru a-i oferi cadouri. De la bijuterii, ursuleti de plus sau chiar jucarii erotice, Lori are o colectie impresionanta de atentii din partea celor care o iubesc. De cand a aparut o data pe scena, la un concert in care a mimat de cateva ori sexul oral, Loredana a inceput sa primeasca din ce in ce mai des vibratoare. In acest context, avand in vedere ca a strans acasa o adevarata colect ie de vibratoare, Lori sia propus sa le marite. Astfel ca, recent, la ziua unei foarte bune prietene, Loredana Groza, pe langa cadoul de cateva sute de euro pe care i l-a cumparat, a varat in punguta si un vibrator, de marime XXL, pentru adevarate nopti de placere, dezvaluie Interesul Public.

Timberlake, la Oscar. Justin Timberlake ar putea fi prezentatorul celei de-a 81-a gale a Premiilor Oscar, care va avea loc pe 22 februarie 2009, la Kodak Theatre, Los Angeles, potrivit hollywood.com, citat de EvZ. Organizatorii evenimentului s-au declarat impresionati de naturaletea si umorul lui Timberlake, care a prezentat luna trecuta Premiile ESPY („Excellence in Sports Performance Yearly Awards“).

Oana Roman se considera o femeie invidiata. Fosta iubita a lui Cornel Pasat crede este o femeie barfita si invidiata de multa lume, iar asta pentru ca e o tipa desteapta, priceputa in lumea afacerilor si are un succes nebun la barbatii frumosi, tineri si sexy. Adevarul e ca in lumea mondena, mai rar asa ceva. Femeile abia asteapta sa puna ghiara pe un mascul matur, cu experienta si cu multi, multi verzisori. Oana, insa, este o fericita. La picioarele ei cad numai barbati "bine" si plini de energie si tinerete. De aceea, multe domnisoare si doamne nu o au la inima pe Oana Roman si o "toaca marunt" pe la spate. De aici, se pare ca pornesc si articolele negative la adresa ei. Are multi dusmani. scrie Atac.

Guillermo del Toro pretinde ca a fost urmarit de un OZN. Guillermo del Toro, autorul filmului fantastic "Labirintul lui Pan", recompensat cu trei premii Oscar si sapte premii Goya, a declarat ca a fost urmarit de un OZN, cand avea numai 15 ani, noteaza Jurnalul National. "Eram cu un prieten in Mexic, cand am vazut o lumina care se misca deasupra autostrazii si sarea pe suprafata cerului. Am inceput sa claxonam si sa aprindem farurile cand, deodata, am sarit circa 60 de kilomentri mai aproape de acea lumina. Am gonit apoi, inapoi spre oras, iar lumina a inceput sa ne urmareasca", a declarat del Toro. Regizorul recunoaste ca povestea sa este greu de crezut, dar insista ca spune adevarul. "Nici macar sotia mea nu m-a crezut, asa ca de ce ar face-o altcineva?", a mai precizat el.

Andreea Spataru s-a combinat cu "Schumi", un patron aratos si cu bani. Dupa grelele incercari prin care a trecut spre finalul relatiei cu Ion Cojocea, alias Boschet, Andreea Spataru trece acum printr-o etapa frumoasa a vietii ei. De aproximativ sase saptamani, blonda are un nou iubit cu care se intelege foarte bine. Barbatul din viata vedetei de la National TV se numeste Alexandru Dinu, dar cunoscutii il alinta "Schumi". Idila s-a infiripat intr-un cadru profesional, in timp ce vedeta National Tv prezenta ultima emisiune a matinalului din acest sezon, care a fost transmisa de pe terasa clubului Vanity din Bucuresti, al carui patron este nimeni altul decat... "Schumi", dezvaluie Cancan.

Iese cu alta - Boschet a inlocuit-o pe Andreea Spataru... Tot cu o blonda. Ion Boschet pare sa o fi uitat pe blonda de la National TV, Andreea Spataru. Dupa ce aceasta i-a fost alaturi mai bine de trei ani de zile, perioada in care bineinteles i-a incalzit si patul, se pare ca acum locul ei a fost luat de o alta blonda, la fel de frumoasa. Boschet s-a afisat cu ea la o petrecere privata din Bamboo Mamaia si s-au distrat impreuna pana dimineata, anunta Atac.

Vanatorii de sex cu vedete. Sunt tineri, plini de bani si reprezinta adevarate 'aspiratoare' de frumuseti locale. Se plimba in masini de sute de mii de euro si in fiecare weekend ii gasesti in localuri de fite. Nu sunt vedete, nu le place sa acorde interviuri, insa adora sa citeasca despre ei prin reviste mondene. Libertatea ii prezinta pe cei mai cunoscuti playboy de Bucuresti: Codin 'Poponet' Maticiuc, Claudiu Patrascu si Alex 'Colin' Erbasu.