Madonna va interpreta un cantec popular romanesc intr-un concert. Madonna, cunoscuta pentru inovatia sa permanenta in muzica si stil de viata, a ajuns si la folclorul romanesc. Celebra artista va interpeta un cantec popular originar din Romania in urmatorul sau concert, ce va marca inceputul turneului "Sticky and Sweet" ("Lipicios si dulce"). Concertul, ce va avea loc la Cardiff, Marea Britanie, pe 23 august, va fi impartit in patru parti, separate de clipuri video si de reprezentatii de dans. Madonna va lansa cu aceasta ocazie un videoclip intitulat "Get Stupid" ("Prosteste-te!") centrat pe tema salvarii planetei, relateaza Romantica.

Sylvester Stallone ghiceste in funduri. Aflat in vacanta in Spania impreuna cu iubita lui, Jennifer Flavin, actorul Sylvester Stallone s-a gandit sa scape de plictiseala invatandu-i pe doritori cate ceva despre "rumpologie", stravechea "arta" a cititului in funduri. Printre cei care i-au sorbit vorbele de pe buze si au luat aminte la sfaturile starului s-a aflat si fotomodelul britanic Kate Moss. Acesta a deprins tehnica de a interpreta viitorul unei persoane in functie de forma si liniile de pe posterior de la mama lui, Jackie, care pretinde ca "rumpologia" era extrem de raspandita si respectata in Babilon, dar si in Grecia si Roma antica. Potrivit lui Jackie, fesa dreapta ofera informatii despre calitatile, sperantele si visurile persoanei care recurge la aceasta modalitate de ghicit, in vreme ce fesa stanga "este responsabila" cu detaliile despre intuitie, cunostinte si emotii, informeaza Cancan.

Moni Columbeanu este gravida. Tocmai cand toata lumea vorbea despre o racire a relatiei dintre cei doi, surse din apropierea cuplului sustin contrariul. Sotii Columbeanu se inteleg foarte bine, chiar daca nu se mai manifesta in public atat de puternic si... asteapta un nou copil. otiei milionarului i-a intarziat menstruatia o perioada buna de timp, lucru care a pus-o pe ganduri atat pe ea, cat si pe cei apropiati. Deocamdata, Monica nu a ajuns la doctor pentru un control. In plus, ea spune ca e atat de emotionata incat ezita sa-si faca testul de sarcina, sustine Libertatea.

Fata perfecta pentru succes. Ochi mari, piele fina, nas mic si drept si barbie ascutita. Asa arata, in opinia specialistilor, fata perfecta a secolului 21. Potrivit revistei New York, foarte multe vedete de la Hollywood detin trasaturile necesare pentru un chip frumos, insa, cea mai inzestrata e, de departe, Madonna. Expertii spun ca figura cunoscutei cantarete poate fi folosita ca model pentru operatiile estetice, noteaza Click.

Angelina si Brad, cuplul cel mai bine imbracat. O celebra revista americana a dezvaluit lista cu numarul 69 a personalitatilor internationale care se incadreaza la categoria "cel/cea mai bine imbracat/a". Printre vedetele de marca ii regasim pe Angelina Jolie, Brad Pitt, Sarah Jessica Parker, dar si femei active in viata politica, precum Michelle Obama si Carla Bruni-Sarkozy. Angelina Jolie si Brad Pitt constituie cuplul momentului si se afla pe locul intai in top, anunta Curentul.

Lily Allen, cu mararu' sub brat. Dupa ce a socat o lume intreaga vopsindu-si parul in roz (intre timp, a revenit la normalul ei castaniu), cintareata britanica Lilly Allen le-a mai dat de lucru fotografilor din presa de scandal, aparind fara sutien sub rochita, dar cu subtioarele nerase de citeva zile bune. In fond, s-a intimplat si la "case mai mari" (a se vedea precedentul Julia Roberts), dar un asemenea spectacol il poate incinta (cu si fara ghilimele) doar pe un paparazzo aflat in pana de subiecte, scrie 7plus.

Are implant de silicon in penis! Dupa ce a pus punct relatiei cu "Boschet", Andreea Spataru s-a reorientat sentimental spre un alt barbat cu stare, un anume Alexandru Dinu, zis "Schumi", patronul clubului Vanity din Capitala, unde se filmeaza o emisiune a postului National TV. Cunoscut in lumea celor care frecventeaza viata de noapte bucuresteana, businessmanului de aproximativ 35 de ani i s-a dus faima ca si-ar fi marit "barbatia" printr-o operatie chirurgicala de implantare cu silicon, sustine Cancan.

Katie Holmes este din nou gravida. Desi a negat in mai multe rinduri ca ar fi insarcinata, noul look al actritei Katie Holmes nu ii sustine deloc declaratiile. In ultimul timp, nevasta lui Cruise si-a tot schimbat imaginea, pina a ajuns la cea a unei casnice mereu pe fuga. Imbracata in blugi lalii, cu mansetele suflecate, un tricou larg, indesat in pantaloni si o tunsoare ce a transformat-o intr-un baietandru, Katie a afisat o burta mai proeminenta, ce sigur nu se datoreaza balonarii, scrie 7plus.