Tarantino cioparteste onoarea nemtilor. Prezent la Berlin pentru ultimele pregatiri inainte de inceperea filmarilor la “Inglorious Bastards”, cu Brad Pitt in rolul principal, Quentin Tarantino e aspru criticat pentru imaginea negativa creata nemtilor, asimilati cu ororile nazismului, noteaza Cotidianul.

Agatata cu Irinel de mana. Dornic de conversatie, un necunoscut i-a pacalit pe bodyguarzii lui Irinel si s-a asezat neinvitat la masa acestuia din clubul Bamboo. Ca sa nu mai fie deranjati de fotografi, Irinel le-a ordonat garzilor sale de corp sa ii asigure un paravan uman in fata mesei, dar masurile de siguranta luate nu au putut preveni insa un incident care, desi pare amuzant din afara, l-a iritat serios pe Irinel, scrie Cancan.

Lindsay Lohan se converteste la iudaism. Actrita in varsta de 22 de ani a hotarat sa treaca de la religia catolica la cea iudaica, pentru a imparti aceeasi credinta cu iubita sa, Samantha Ronson. Tatal lui Lindsay Lohan, Michael, declara ca acesta este doar un moft al fiicei sale, care a „cochetat“ inainte si cu Biserica Scientologica sau cu Kabbalah, scrie EvZ.

Rotile masinii Andreei Spatar, blocate la mare. Prezentatoarea de la National TV Andreea Spataru s-a refugiat, ca mai toti bucurestenii, la mare, ca sa scape de canicula.Bronzata si binedispusa, Andreea a incremenit cand a ajuns in dreptul masinii sale, un superb BMW seria 5, si a constatat ca nu poate sa plece din cauza ca rotile fusesera blocate, scrie Cancan.

Ce dezmat la nunta lui Nick de la N&D! Fostul partener de scena al Deliei Matache s-a casatorit sambata cu femeia pe care o iubeste de 15 ani. Muzica live, dedicatii pe sute de euro, dar si pe zeci de lei, doua perechi celebre de nasi, lux si veselie cat cuprinde. Acestea au fost ingredientele petrecerii de sambata seara, ai carei protagonisti au fost mirii Nick si Catalina, scrie Click.

Radoi&Co. au chefuit pana in zori dupa victoria cu FC Arges. Ultima victorie a rosi albastrilor in fata echipei FC Arges a fost stropita bine cu bautura. Eroi: Radoi, Ovidiu Petre, Plesan, Neaga, Petre Marin si "Dicanio". Acestia au descins la clubul Fratelli, imediat dupa meciul cu FC Arges. Nu au venit la chef singuri. Fotbalistii si-au luat cu ei nevestele sau prietenele, alaturi de care s-au distrat in vestitul club pana pe la ora cinci dimineata, noteaza Cancan.

Sotul Andreei Banica a „lesinat“ dupa manechine in Bamboo. Dupa ce a scapat de sotia lui conducand-o acasa. Lucian Mitrea si-a insotit weekendul trecut sotia la Festivalul Callatis, dupa care a petrecut pana aproape de zorii zilei in Clubul Bamboo din Mamaia, alaturi de iubitul Ioanei Basescu, venit si el singur. Dupa ce Andreea a fost condusa acasa in Eforie, Lucian si Giovani Francesco au avut onoarea sa se afle in juriul concursului de Miss organizat de clubul cu pricina dar si sa urmareasca prezentarea unei noi colectii a designerului Catalin Botezatu, scrie Atac Online.

Pamela s-a combinat cu un seic. Fostul iepuras Playboy, Pamela Anderson, are o relatie cu un membru al familiei regale din Abu Dhabi. Potrivit unor surse din anturajul vedetei, Pamela este in al noualea cer. Pamela Anderson a facut in luna iunie o calatorie din Emiratele Arabe Unite, in Abu Dhabi, din dorinta de a-si construi acolo un hotel ecologic, scrie Libertatea.

Cum a golanit Tariceanu sambata noaptea. Sambata seara, premierul a decis sa uite, pentru cateva ore, de problemele sinistratilor, de salariul minim pe economie si de greutatile pensionarilor, pentru a putea petrece o noapte de neuitat in clubul Fratelli de pe Barbu Vacarescu. Insotit de sotia sa Calin Popescu Tariceanu a petrecut la una dintre mesele VIP pana dimineata la ora 3.00, scrie Atac Online.

Va aparea gol pusca in 'Harry Potter'. Daniel Radcliffe, interpretul personajului Harry Potter din seria cinematografica cu acelasi nume, va avea o scena in care trebuie sa apara gol. Aparitia in pielea goala a lui Radcliffe, socanta, de altfel, va avea loc chiar in timpul unei scene din 'Harry Potter si Talismanul Mortii', ultima parte a seriei care l-a facut celebru, scrie Libertatea.