Britney Spears dezvaluie secretul kilogramelor pierdute. Pentru a doua saptamana la rand, fosta printesa a muzicii pop apare pe coperta revistei Ok! Britney Spears a reusit sa-si recapete silueta si acum ne dezvaluie cum a castigat lupta cu kilogramele in plus. "Sunt mai sanatoasa decat am fost vreodata. Nu mananc deloc zahar, nu ma ating nici de fructe sau suc de fructe din cauza zaharului. Mananc pui, somon, orez si avocado. Micul dejun este compus din albus de ou si la pranz mai mananc uneori burgeri de curcan. Incerc sa nu depasesc 1.200 de calorii pe zi. Chiar daca pare putin, sunt foarte multe alimente pe care le poti manca", povesteste Spears, potrivit Romantica.

Gina Pistol si-a ferit iubitul de Raluca Sandu! Marti noapte, in clubul Bamboo, a avut loc unul din cele mai “monstruoase” chefuri ale anului. Celebrul monden Claudiu Patrascu, care a implinit varsta de 28 de ani, si-a serbat ziua de nastere in prezenta a peste 250 de invitati. Desi atmosfera a fost una incediara, momentele incordate au aparut atunci cand in club si-au facut aparitia Gina Pistol si iubitul sau, Nicola, urmati de nimeni alta decat Raluca Sandu. Cei trei, care pana nu demult formau un triunghi amoros extrem de complicat, nu s-au salutat si s-au evitat pe durata intregii nopti, sustine Click.

A purtat chilotii Madonnei. Actrita Felicity Huffman, cunoscuta telespectatorilor romani din serialul "Neveste disperate", a dezvaluit ca a probat o pereche de tanga purtati de celebra cantareata Madonna. "N-am putut rezista tentatiei. Am gasit chilotii in cabina ei si i-am pus pe mine. Din pacate, aratam oribil", a spus vedeta. Evenimentul a avut loc in 1988, cand Felicity Huffman a inlocuit-o pe Madonna in spectacolul "Speed the Plow", relateaza Cancan.

David Hasselhoff si-a lansat propria retea de socializare, HoffSpace. Actorul David Hasselhoff, protagonist al serialului "Baywatch", si-a lansat, in urma cu doua zile, propria retea de socializare, intitulata HoffSpace, unde fanii se pot inscrie si pot conversa pe diverse subiecte, informeaza Brand Republic. Hasselhoff nu are inca un plan definit pentru evolutia noii sale retele sociale, dar este increzator in procesul de comunicare, scrie 7plus.

Cheeky Gabriela, in compania unui barbat misterios. Cheeky Girl Gabriela se pare ca isi revine rapid dupa despartirea de parlamentarul britanic Lembit Opik. Romanca, aflata in vacanta in Franta, a fost vazuta, recent, la o petrecere intr-un parc de distractii, in timp ce se bucura de compania unui barbat misterios. Potrivit Daily Mirror, citat de Libertatea, Gabriela a dansat si a flirtat toata seara cu partenerul ei, radiind de fericire.

E oficial! Banica jr., la Cerb pe 65.000 de euro. Stefan Banica jr. va sustine un recital de exceptie pe 5 septembrie, in cadrul festivalului de la Brasov, Cerbul de Aur. Onorariul pentru participarea la acest eveniment este unul fabulos: 65.000 de euro. El devine astfel cel mai bine platit solist autohton, anunta Click.

Mutu lanseaza un vin cu numele lui. Adrian Mutu este acum mai aproape ca niciodata de fani. Nu mai este un brand doar in moda, acum s-a lansat si pe piata vinurilor de lux. Numele si numarul fotbalistului roman au fost date pentru trei dintre produsele din Castelnuovo Beradenga, una dintre cele mai cunoscute regiuni din Italia pentru productia de vin. "Il 10 di Mutu" se numeste bautura care deja i-a cucerit pe fanii Fiorentinei, relateaza Cancan.

Sadie Frost bea cot la cot cu Amy Winehouse. Cunoscuta din filmul "Bram Stocker's Dracula", Sadie Frost este renumita pentru "prietenia" ei cu bautura, dar si cu nabadaioasa Amy Winehouse, pe care o considera sora sa mai mica. Desi are 42 de ani, actrita a reusit sa bea cot la cot cu Amy, imbatindu-se chiar mai rau decit aceasta. Aseara, Sadie si (ocazional) iubitul sau, Kristian Marr, au ajuns la locuinta din Londra a cintaretei aproape de miezul noptii, parind cit se poate de trezi si binedispusi. Insa dupa doar patru ore, cei doi au parasit locuinta unul mai beat ca celalalt. Sadie a fost sustinuta de iubitul ei pentru a nu cadea, rochia era inchisa doar pe jumatate, iar jacheta era imbracata neglijent, sustine 7plus.