Madonna canta cu tigani romani. Madonna va canta alaturi de trei muzicieni tigani din Romania, in cadrul turneului mondial „Sticky & Sweet“, care incepe maine, la Cardiff, in Tara Galilor, potrivit siteului oficial al artistei. Tiganii instrumentisti o vor acompania pe artista pe hitul „La Isla Bonita“, reorchestrat pe ritmuri folk romanesti, iar acest moment al show-ului va fi „un adevarat tur de forta“, potrivit site-ului, scrie EvZ.

Ramona Gabor, disperata dupa unul cu bani. Ramona Gabor este una dintre cele mai disputate prezente feminine din peisajul monden. Desi Monica Columbeanu sustine ca toti baietii de bani gata care o curteaza pe sora sa isi doresc doar publicitate, Ramona a inceput o relatie cu un crai de Dorobanti, milionarul Catalin Plapcianu. Ramona isi dorea inelul de logodna, iar Catalin doar o relatie pasagera, fiind recunoscut pentru palmaresul sau bogat, scrie Click.

Ricky Martin a devenit tata de gemeni. Pentru Ricky Martin s-a terminat cu "Livin' la vida loca". Superstarul latino a devenit tatal a doi gemeni, nascuti de o mama surogat. Cei doi micuti sunt sanatosi, iar tatal lor este langa ei tot timpul, au declarat reprezentantii cantaretului. Potrivit aceleiasi surse, Ricky, in varsta de 36 de ani, este extrem de fericit in noul sau rol, motiv pentru care, pana la sfarsitul anului, va ramane in afara luminii reflectoarelor pentru a le dedica gemenilor cat mai mult timp, scrie Romantica.

Kimberly si Paris - bune la pat, Lindsay si Tara mai au de luat lectii. Producator de filme si emisiuni la Hollywood, Joe Francis a facut tot posibilul sa "dea in git" prestatia sexuala a citorva vedete feminine de la Hollywood, sifonindu-le binisor imaginea. "Eu si Paris Hilton am facut sex in orice loc posibil, in orice colt al lumii", isi incepe el povestea. Joe a dezvaluit ca au facut sex chiar si in baia din avionul sau personal, ca cei doi au filmat ore intregi de sex si Paris era innebunita sa fie atinsa de o femeie, dorinta indeplinita de catre Francis. Despre Lindsay Lohan a declarat ca are o imaginatie greu de depasit, dar nu face sex oral la fel de bine ca Paris, de la care ar trebui sa ia lectii. Renumitul fotomodel Tara Reid l-a lasat rece pe Francis, care trebuia sa faca toata treaba in pat, pentru ca Tara era la fel de nemiscata precum o statuie. Cea care i-a lasat cea mai buna impresie a fost Kimberly Stewart, fiica lui Rod Stewart, relateaza 7plus.

Un cantaret a facut sex cu un prezentator de televiziune.Cancan urmeaza sa va prezinte incredibila poveste de amor dintre un cunoscut realizator de televiziune si unul dintre cei mai indragiti cantareti romani. Intreaga poveste, plina de picanteriile unei relatii sexuale intre doi barbati care se iubesc, reiese din marturiile unui travestit celebru din Bucuresti. Acesta apare intr-o filmare publicata pe internet, in care accepta sa vorbeasca, fara perdea, despre o serie de intamplari produse in lumea misterioasa a comunitatii de homosexuali. Mai mult decat atat, marturiile contin si situatii in care, contra unor sume de bani, sunt exploatati copii orfani. Pentru 150 de lei, baietii accepta sa fie supusi la perversiuni sexuale, chiar de catre vedeta TV.

Oana Zavoranu avorteaza puii lui Pepe. In urma cu doi ani, Oana si Pepe s-au casatorit civil. Toata lumea se astepta ca indragostitii sa faca cat mai curand si un copil, dar iata ca a trecut ceva timp, iar Oana Zavoranu nu da semne ca si-ar dori un pui de om in familie. Apropiatii cuplului spun ca sotia lui Pepe evita subiectul „bebe”. Mai mult, se pare ca vedeta ar fi facut si doua avorturi, sustine Atac. In aceasta perioada, ea are multe probleme pe cap si nu se vede leganand un copil.

Clooney le cumpara masini fanelor. Jenat ca, din nebagare de seama, a lovit usor masina unei fane din Pennabilli, centrul Italiei, actorul George Clooney, in varsta de 47 de ani, a decis sa isi ceara scuze intr-un mod mai putin obisnuit. Starul a scos din buzunar 17.000 de euro si i-a cumparat victimei sale un automobil marca Lancia Ypsilon nou-nout, noteaza Cancan.

Oana Roman a rupt podeaua pe manele, in Bamboo! Cine s-ar fi gandit ca o impatimita a muzicii house stie sa se miste cu gratie si pe ritmuri de manele? Oana Roman, actionar al clubului Gossip de pe Litoral, a dat tonul la dans marti noaptea in discoteca Bamboo, acolo unde tanarul avocat Claudiu Patrascu si-a serbat ziua de nastere si pe acordurile lui Adi Minune, sustine Click.

Michael Jackson si-a escrocat fratii? De trei ani, Michael Jackson nu vorbeste cu cei cinci frati ai lui. Ziarul New York Post, citat de Romantica, scrie ca regele popului refuza sa le plateasca suma de 750.000 de dolari, adica 570.000 de euro, pe care a incasat-o pentru hiturile trupei Jackson Five.