Britney Spears si Justin Timberlake, din nou impreuna. Dar nu din punct de vedere amoros asa cum si-ar inchipui unii, ci pe plan profesional. Presa americana sustine ca Justin Timberlake si Britney Spears urmeaza sa inregistreze un duet. Cei doi au format un cuplu in adolescenta si s-au despartit in 2002. Iata ca dupa mai bine de 6 ani, Justin si Britney vor canta impreuna. Se pare ca cei doi nu sunt la prima tentativa de acest gen. Ei ar fi trebuit sa inregistreze un duet si pe precedentul album, dar Spears nu a aparut la studio, scrie Romantica.

Caru' cu vedeteFoto:

Au scris "tarfa"pe casa Siennei Miller. Idila nabadaioasa dintre actrita Sienna Miller si un barbat insurat, respectiv miliardarul american Balthazar Getty, a transformat-o pe blonda in tinta unor atacuri extrem de dure atat in presa, cat si in viata de zi cu zi. Recent, zidul exterior al locuintei pe care Miller o detine in nordul Londrei a fost vandalizat de persoane necunoscute, care l-au "impodobit" cu grafitti. Printre "suvenirurile" pe care dusmanii actritei, in varsta de 27 de ani, i le-au lasat acesteia se numara mai multe simboluri sataniste, dar si cuvantul "tarfa" scris cu litere de o schioapa, scrie Cancan.

Gwen Stefani a nascut al doilea baietel, pe care il va boteza Zuma Nesta Rock. Gwen Stefani continua sa ne uimeasca si in ceea ce priveste numele celui de-al doilea baietel al sau, nascut prin cezariana joi, la ora 12:46, intr-un spital privat din Los Angeles. Cantareata si-a botezat primul copil, acum in varsta de doi ani, Kingston, iar pentru cel mai tanar membru al familiei sale, a optat pentru mai putin obisnuitul nume Zuma Nesta Rock. “Mama, bebelusul si familia sunt toti fericiti si sanatosi”, a declarat fericitul tatic, Gavin Rossdale. La 38 de ani, Gwen se simte foarte bine in postura de mama si promite sa nu se opreasca aici, noteaza Gardianul.

Anna Kournikova in cel mai sexy pictorial al sau. A fost mult timp considerata cea mai sexy jucatoare de tenis si Anna Kournikova nu isi dezamageste fanii. Desi a parasit de ceva timp terenul de joc, rusoaica ne atrage atentia ca atragatoare a ramas. Iubita lui Enrique Iglesias este vedeta numarului din septembrie al revistei Maxim, prilej perfect pentru a-si etala corpul foarte bine intretinut, anunta Romantica.

Michael Jackson, la joaca. „Regele muzicii pop“ va lansa un joc care ofera fanilor sai posibilitatea de a castiga premii inedite, cum ar fi doua bilete de avion pentru turul lumii, televizoare sau console Playstation 3. Jocul le permite utilizatorilor sa controleze miscarile de dans ale lui Michael Jackson, pe melodiile artistului, scrie EvZ.

Alex Erbasu se insoara. Bat clopote de nunta! Unul dintre cei mai ravniti burlaci din Romania se pregateste de insuratoare. Alex Erbasu e un barbat bine, iar domnisoarele se dau in vant dupa el. Numeroase au fost femeile si aventurile care i s-au atribuit baiatului de bani gata. De ceva vreme, brunetul care mosteneste una dintre cele mai fabuloase averi din Romania, are o relatie cu un manechin. Fata se numeste Raluca, iar intentiile lui sunt mai mult decat serioase. Brunetul se gandeste din ce in ce mai mult la insuratoare, si, astfel, zilele trecute a cerut-o de sotie pe iubita sa. Nunta doreste sa o faca in afara granitelor tarii ca sa fie cat mai departe de ochii paparazzilor si sa nu se tot vorbeasca despre viata lui personala, scrie Atac.

Cheeky Gabriela s-a cuplat cu un milionar. Romanca Gabriela Irimia, jumatatea trupei Cheeky Girls, l-a dat uitarii pe fostul ei logodnic, parlamentarul britanic Lembit Opik, de care s-a despartit cu mult tam-tam in urma cu o luna. Ea s-a reorientat catre un tanar om de afaceri. Cel care i-a furat inima romancei in varsta de 25 de ani se numeste Nicholas Zapolski. Desi declara ca nu a citit decat o singura carte in toata viata lui, respectiv "Charlie si fabrica de ciocolata", Nicholas are mai multe afaceri imobiliare de anvergura in Manchester. Idila dintre cei doi s-a infiripat, in urma cu o saptamana, in Spania, la Marbella, unde gemenele Gabriela si Monica Irimia si-au petrecut vacanta. Atractia a fost reciproca, iar cantareata si afaceristul au hotarat pe loc sa formeze un cuplu, informeaza Cancan.

Oana si Pepe umbla asortati pe strada. Cei doi soti au inceput sa urmeze tot mai des exemplul cuplului Victoria-David Beckham. Cum vara e in toi si temperaturile caniculare, cuplul Oana-Pepe si-a ales o costumatie de sezon, cu care face furori pe strazile Capitalei. Cei doi au fost surprinsi, recent, de fotoreporterii Click!, in timp ce au iesit la cumparaturi in oras, asortati din cap pana-n picioare. Oana purta o rochita scurta in nuante de roz cu alb, iar Pepe pantaloni si camasa de aceeasi culoare, cei doi asortandu-si pana si accesoriile: geanta, sapca si incaltamintea.

Cat cheltuiesc baietii de bani gata in cluburi? Cele mai fitoase cluburi din Romania se numesc Bamboo si se gasesc la Bucuresti si la Mamaia, iar o seara petrecuta in aceste locuri ar putea duce la faliment un roman cu venituri medii. Nu asa se intampla si cu baietii de bani gata care dau navala in fiecare weekend in celebrele localuri si cheltuiesc mii de euro doar pentru o seara de distractii. Unul dintre chelnerii clubului Bamboo a relatat sub protectie, pentru Libertatea, cateva dintre obiceiurile baietilor de bani gata care frecventeaza cele mai luxoase localuri din Romania.