Madonna, rea cu McCain, „dulce“ cu Obama. In primul show din turneul „Sticky and Sweet“ (la Cardiff, in Scotia), pe ecranele amplasate pe scena s-a derulat un filmulet in care apareau imagini ale efectelor incalzirii globale, dar si ale unor personaje ca Adolf Hitler, Robert Mugabe (dictatorul din Zimbabwe), si senatorul John McCain. La polul opus, intr-un alt scurt videoclip proiectat in timpul concertului, au fost prezentati John Lennon, Al Gore si Barack Obama, rivalul lui John McCain in cursa pentru Casa Alba, relateaza EvZ.

Celebritati cu marijuana-n gura. Ce au in comun Paris Hilton, Snoop Dogg, Cameron Diaz, Robbie Williams, P Diddy si Drew Barrymore? Pasiunea pentru marijuana. Daca raperii Snoop Dogg si P Diddy nu se mai jeneaza de aparatul de fotografiat atunci cand fumeaza, restul celebritatilor se drogheaza pe ascuns, la petreceri, in masina sau pur si simplu... in natura, scrie Click.

Casa Siennei Miller a fost vandalizata. Nu este una dintre cele mai iubite dive in acest moment, in principal din cauza nou-noutei sale relatii cu insuratul Balthazar Getty. Dintr-o dorinta mare de a-si arata dezacordul fata de actiunile Siennei Miller, vandalii au scris pe casa actritei cuvantul "tarfa". In plus, pe casa se mai poate distinge un simbol circular, care pare o incercare de a recrea semnul Satanei, noteaza Romantica.

Sarkozy intareste zvonurile privind sarcina Carlei Bruni. Aflat in vacanta pe Riviera Franceza, presedintele Frantei a fost surprins de paparazzi mangaind in repetate randuri burtica sotiei sale si zambind fericit. La 53 de ani, Nicolas Sarkozy a declarat intotdeauna ca nimic nu l-ar face mai fericit decat un copil de la Carla Bruni. Chiar daca speculatiile privind o posibila sarcina a Primei Doamne au fost demontate de aceasta intr-un interviu acordat luna trecuta, s-ar parea ca lucrurile se indreapta intr-o directie favorabila, scrie Gardianul.

Pierce Brosnan isi iubeste nevasta supraponderala. Desi sotia sa arata ca o balena esuata pe nisip, Pierce Brosnan nu s-a ferit sa-i arate afectiune, in public. Si nu este vorba de simple mingiieri. Aflati in vacanta pe insula Kauai din Hawaii, impreuna cu niste prieteni, pe fostul James Bond l-a lovit subit iubirea pentru nevasta sa mai mult decit durdulie, Keely Shaye Smith. Imitind o scena din filmul "From here to eternity", in care Burt Lancaster o saruta pe Deborah Kerr, pe o plaja din Hawaii, Pierce si-a luat sotia in brate (atit cit a putut cuprinde din ea) si a sarutat-o pasional pret de citeva minute, incercind chiar sa o ridice, lucru ce nu i-a prea reusit, sustine 7plus.

Reghe jr. va manca gratis pana la 18 ani. Bebelusul Anamariei Prodan nu va scoate nici un ban din buzunar pana la varsta de 18 ani pentru mancare, dulciuri, jucarii sau jocuri electronice. Si asta pentru ca parintii lui, Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf, au semnat un contract de imagine cu un lant de supermarketuri, patronat de Cornel Penescu, anunta Click.

Secretele nuntii Andrei si a lui Catalin Maruta. Nunta celor doi a respectat mai toate traditiile, iar mirii nu s-au dat in laturi de la nimic. Inainte de a pleca spre altar, de pilda, Andra a incins hora in fata casei, iar Maruta a condus-o dupa ceremonie la Poarta Sarutului, supunandu-se unei reguli locale. Mai mult, cantareata nu i-a permis lui Maruta sa o vada imbracata in rochia de mireasa pana in momentul cel mare. Nici furatul miresei nu a lipsit din meniu. Disparitia Andrei s-a demonstrat a fi destul de "costisitoare" pentru sotul ei care s-a vazut nevoit sa cante live si sa danseze breake-dance pentru a-si recupera aleasa, relateaza Cancan.

Seinfeld va face publicitate pentru Windows Vista. Jerry Seinfield va fi protagonistul unei campanii de marketing a Microsoft, in valoare de 300 milioane de dolari, menita sa imbunatateasca imaginea sistemului de operare Windows Vista. Campania care va incepe luna viitoare, consta in mare parte intr-o serie de spoturi publicitare pentru televiziune, in care Seinfield, faimos pentru sitcomul sau, va aparea alaturi de Bill Gates, presedintele Microsoft, potrivit Romantica. Cotidianul The Wall Street Journal, care a publicat pentru prima oara detalii despre aceasta campanie, a spus ca Seinfield va primi in jur de zece milioane de dolari pentru rolul sau.