Doherty Isi lanseaza filmul porno. Solistul trupei Babyshambles, rockerul Pete Doherty, isi face debutul in industria filmelor erotice. Zilele acestea, britanicul isi va prezenta prima creatie de acest gen la un cinematograf din Gratz, Austria. Productia, filmata de Doherty la el acasa, contine scene fierbinti cu fosta iubita, Kate Moss, dar si cu Amy Winehouse, relateaza Cancan.

Britney Spears in varianta transsexuala. Ca si cum o singura Britney n-ar fi fost de ajuns, America are acum doua. Adica si o copie a originalului, cu citeva evidente upgradari si o diferenta majora: avem de-a face cu un transsexual, Derrick Barry pe numele lui, care, de cinci ani incoace (a implinit 24!), si-a facut o meserie din a fi "mai Britney decit Britney". Motiv pentru care s-a prezentat la concursul "America are talent", unde a cintat "Baby One More Time", izbutind sa impresioneze doua "figuri de calibru" din juriu: Sharon Osbourne si David Hasselhoff, scrie 7plus.

Adevarata fata a "nevestelor disperate". Se spune ca aparatul de filmat nu minte niciodata. Dar cu siguranta face economie la adevar daca ne uitam la cele mai recente fotografii ale frumoaselor actrite din "Neveste disperate". Imaginile facute publice pentru promovarea sezonului al cincilea al popularului serial "Neveste disperate" le infatiseaza pe protagoniste mai stralucitoare ca niciodata, cu o coafura perfecta, fara urma de rid sau alte semne de imbatranire. Pozele par insa a fi departe de adevar. Fotografiate in viata de zi cu zi, actritele apar ciufulite, sterse si aratandu-si respectabila varsta de peste 40 de ani, noteaza Romantica.

Si-a luat pantofi cu arcuri. Considerata un antitalent in materie de moda, actrita Helena Bonham Carter a reusit sa socheze inca o data cu incaltarile cu care a iesit in public. Destul de butucanosi si cu tocuri prevazute cu arcuri, pantofii Helenei sunt dotati cu pernute de aer care relaxeaza piciorul si previn ranirea ligamentelor, relateaza Cancan.

Andreea Banica ne invata pozitiile pe plaja! Dupa o relatie de cincisprezece ani, se pare ca flacara pasiunii dintre Andreea si Lucian nu s-a stins. Cei doi au fost surprinsi de paparazzii pe plaja Azur din Eforie Nord, in ipostaze mai mult decat provocatoare. Desi se aflau in compania nasilor de cununie, Lucian nu s-a sfiit sa-si atinga sotia pe sani si pe fund si chiar sa mimeze sexul, sustine Click.

Kate Moss, in cele mai provocatoare ipostaze de pana acum. Kate Moss recunoaste ca nu are cea mai buna parere despre barbati, in timp ce se dezbraca in fata aparatului pentru cele mai sexy fotografii ale ei de pana acum. "Toti barbatii sunt niste nenorociti. Nu poti avea incredere in ei", este parerea lui Kate, in prezent iubita chitaristului trupei The Kills, Jamie Hince. Intr-un interviu acordat recent publicatiei Interview Magazine, citata de Romantica, Moss sustine de asemenea ca acum este mai experimentata cu barbatii si mult mai buna la pat decat in trecut.

Botezatu a avut vecini celebri la Saint Tropez: Donatella Versace, Schumacher si Abramovici. Invitat zilele trecute la Saint Tropez pentru a-si prezenta creatiile, Catalin Botezatu a primit drept resedinta temporara o vila superba situata in cea mai luxoasa zona a statiunii franceze. Astfel, designerul a avut vecini unul si unul, printre acestia numarandu-se Donatella Versace, Michael Schumacher si Roman Abramovici, cu totii avand case in apropierea vilei in care a locuit Catalin, sustine Gardianul.

Penisul temutului Maharu pe telefonul Simonei Sensual. Simona Sensual si-a afisat pe ecranul telefonului mobil o fotografie in care apare, in prim-plan, penisul dotat cu bile al fostului ei iubit, liderul interlop Nicu Maharu. De cand s-a despartit oficial de Maharu, care a batut-o cu sete ca urmare a unei crize de gelozie, Sensual a pastrat, din cate se vede, cea mai placuta amintire legata de relatia cu acesta. Penisul este in erectie si, spun martorii, este lung, gros si plin de bile, scrie Cancan.

Noul inger provocator al casei de moda Victoria Secret. E bine de stiut ca nu ducem inca lipsa de ingeri! Casa de moda Victoria Secret a facut public faptul ca Doutzen Kroes este noul sau inger, alaturandu-se astfel unei armate de modele celebre cu acelasi statut. Sa prezinti pentru casa de moda Victoria Secret este un privilegiu, dar cea mai mare onoare este aceea de a fi Inger. Cei mai cunoscuti ingeri de-a lungul timpului au fost Heidi Klum, Adriana Lima, Gisele Bundchen sau Tyra Banks, relateaza Romantica.