Cristina a vrut sa se sinucida. Cristina Spatar, regina R&B, a vrut sa-si puna capat zilelor, dupa despartirea de italianul Mirco si dupa moartea mamei ei. Vedeta spune ca acum a depasit complet momentul critic si ca e mai fericita ca oricand, ea gasindu-si linistea in bratele sotului sau, Alin Ionescu. 'A fost un concurs nefast de imprejurari', marturiseste Cristina. 'Mama mea murise recent, a urmat scandalul cu Mirco, ce a culminat cu despartirea noastra. Ma simteam singura si nefericita, n-aveam pe umarul cui sa plang si, mai mult, eram nevinovata, dar nu ma credea nimeni. Am vrut sa-mi pun capat zilelor fiindca nu mai puteam suporta rautatile celor din jur, toate mizeriile', spune Cristina, potrivit Libertatea.

Jennifer Lopez, imagine patata de transpiratie. Mereu cocheta Jennifer Lopez (39) a starnit barfe pe tema look-ului sau, la un eveniment caritabil care a avut loc miercuri seara. Cantareata, care a nascut acum sase luni gemeni, si-a recapatat silueta si a imbracat o rochie rosie sexy, pe care a patat-o insa, in zona axilelor, cu transpiratie. Fotografii aflati la petrecere nu au ratat ocazia de a o imortaliza pe Jennifer intr-o ipostaza cum rar au surprins-o pana acum, scrie Gardianul.

Kate Moss, din aur masiv, expusa la British Museum. O statuie din aur masiv care o reprezinta pe top modelul Kate Moss, avind o valoare de 1,5 milioane de lire sterline (1,88 milioane de euro), a fost dezvelita, ieri, la British Museum din Londra, informeaza cotidianul Telegraph, citat de 7Plus. Intitulata "Siren", sculptura este o lucrare a artistului Marc Quinn, fiind, totodata, cea mai mare statuie din aur masiv care a fost realizata in lume din antichitate pina in prezent.

Anamaria Prodan, cea mai sexy impresara din Europa. Anamaria Prodan a fost desemnata cea mai sexy impresara din lume, in cadrul unui sondaj realizat de postul de televiziune italian Sky Sport 1. Romanca a reusit s-o devanseze pe Nuria Bermudez, nimeni alta decat sotia atacantului iberic Daniel Guiza, care a ocupat pozitia a doua in top, scrie Click.

Andreea Spataru s-a despartit de "Schumi". Vedeta de la National TV, Andreea Spataru, nu prea are noroc in dragoste. Dupa ce a incheiat o relatie tumultuoasa de peste trei ani cu Ion Cojocea, alias Boschet, blonda a crezut ca si-a gasit fericirea alaturi de Alexandru Dinu, un patron de club din Bucuresti. Din pacate, nici de aceasta data Andreea nu a ales bine, intrucat relatia cu Schumi, asa cum este poreclit Alexandru intre prieteni, nu a rezistat mai mult de o luna, dezvaluie Cancan.

Asa ar fi trebuit sa arate Michael Jackson la 50 de ani. Cantaretul si-a facut una dintre rarele sale aparitii in public, cu o zi inainte de a implini jumatate de secol. Prea multe lucruri bune de spus despre aspectul sau exterior nu ar fi: slab, ingrijorator de slab, cu o fata impietrita si imbracat cu o pereche de pantaloni mai mult de pijama decat de strada. Aproape ca te coplesea mila. O echipa de experti au realizat un portret robot al cantaretului, incercand sa ne arate cum ar fi trebuit sa arate Jackson daca nu ar fi devenit obsedat de operatiile estetice, noteaza Romantica. Si imaginea actuala cu cea virtuala nu prea au nimic in comun...

Andreea Balan mananca ieftin si inchiriaza case. Lasata de tatal ei, la varsta de 18 ani, fara nici un ban dintre cei castigati pe vremea trupei Andre, Andreea Balan face, acum, economii la sange, pentru a pune linistita capul pe perna, la batranete. Pe langa faptul ca tot ce castiga investeste in apartamente de lux, pe care le inchiriaza, solista si iubitul ei, Keo, au fost surprinsi de fotoreporterii Click! iesind de la Terasa Carnivorilor, din Mamaia, unde platesti putin si mananci cat poti.

Cine a invinetit-o pe Katie Holmes? Actrita Katie Holmes, sotia lui Tom Cruise, i-a socat pe newyorkezi in urma cu doua zile cand s-a afisat in public cu picioarele pline de vanatai. Deoarece vedeta nu a facut nicio declaratie privind imprejurarile in care s-a ales cu inesteticele semne, gurile rele au inceput deja sa faca speculatii: sa se fi accidentat in timp ce se juca cu fetita ei, Suri, sau sa se fi impiedicat la repetitiile piesei de teatru in care isi va face in curand debutul?, se intreaba Cancan.

Kate Hudson, acuzata de furt. Lui Kate Hudson ii vor iesi peri albi. Fiica lui Goldie Hawn a fost data in judecata de o firma de cosmetice, Labs 220, pentru ca ar fi furat formula unui produs de ingrijire a parului. Kate Hudson si coaforul ei, David Dabaii, sunt acuzati de frauda de societatea Labs 220. Se pare ca Bonnie si Clyde au furat formula secreta a unui produs de ingrijire a parului pe baza de cenusa de vulcan. Societatea a pus la dispozitia actritei un esantion al formulei, iar aceasta, impreuna cu acolitul ei, au comercialzat propriul lor produs pe un canal de tele-shopping american. Avocatul lui Kate Hudson considera problema...trasa de par, scrie Romantica.

Au slabit cu regimuri scarboase. Cat de departe ai merge pentru a atinge dimensiunile visate? Te-ai infometa sau, mai rau, ai manca alimente care nu doar ca nu iti incanta ochiul, dar sunt de-a dreptul scarboase? Putini oameni de rand sunt dispusi la asemenea sacrificii, insa vedetele dornice sa piarda kilograme nu se dau in laturi de la nimic. Gandacii si greierii, reteta "minune" a Angelinei Jolie; "Blonda de la Drept" da iama in mancarea bebelusilor; Victoria Beckham da pe gat "sirop" de alge; Liz Hurley topeste grasimea cu supa, iar Madonna rontaie carne cruda, scrie Libertatea.