Michael Jackson, o ruina plina de optimism. Omenirea a tresarit din nou vazandu-l, pe 29 august, de ziua lui, imbracat intr-un soi de pijama. Departe de stralucirea de altadata, regele pop-ului pare mai degraba o fantoma a celui care isteriza planeta cu ani in urma. Sarac, had si bolnav, Michael Jackson pare, totusi, la proaspat implinita varsta de 50 de ani, plin de optimism. El declara sus si tare ca “Partea cea mai buna abia urmeaza”. Cel care si-a trecut in cont 13 premii Grammy si albume vandute in 750 milioane de exemplare a acordat un interviu (telefonic) postului ABC, in care a asigurat mapamondul ca “de-abia asteapta sa faca alte si alte lucruri grozave”. “Prietenii mei vad ce fac in prezent si ma intreaba de ce nu arat lumii rezultatul muncii mele. Poate c-o sa-i ascult”, s-a alintat megastarul, potrivit Gandul.

Carla Bruni are noi parteneri de scena. Prima doamna a Frantei, Carla Bruni si-a gasit noi parteneri de scena. Carla va aparea intr-o emisiune la BBC alaturi de Paul McCartney, dar si de grupul heavy-metal Metallica, noteaza Romantica.

Celebritati criminale. In topul celor mai violente vedete americane troneaza inca actorul si fostul jucator de fotbal american OJ Simpson, care, in 1995, a fost acuzat si judecat pentru ca si-ar fi ucis cu sange rece sotia, dar si pe amantul acesteia. Desi presa americana il considera drept cel mai sangeros actor de la Hollywood, procurorii nu au reusit niciodata sa-i demonstreze vinovatia. Topul realizat pe site-ul Gossip Hollywood il plaseaza pe fostul boxer Mike Tyson pe locul doi, dupa OJ Simpson, in clasamentul celor mai violente celebritati. Si asta pentru ca Mike avea pana la 13 ani peste 30 de arestari la activ, iar dupa ce a cunoscut celebritatea a fost implicat in mai multe incidente violente cu femei. Pe locul trei in top se afla, in mod surprinzator, manechinul Naomi Campbell, care si-a lovit ingrijitoarele, in 2000 si 2005 si a atacat un politist pe aeroportul londonez Heathrow, relateaza Click.

Denisa si Raluca de la Bambi au cantat din greseala la alta nunta. Grabite sa ajunga la evenimentele la care erau angajate, nu mai putin de trei in aceeasi seara, cantaretele au incurcat locatiile si au ajuns, din greseala, la o alta nunta, unde nu le chemase nimeni. Intamplarea s-a petrecut dupa ce acestea sustinusera deja un recital la Teatrul Muzical din Galati si trebuiau sa ajunga la un complex de agrement de langa oras, unde se tinea nunta fiicei primarului din comuna Bratianu, pentru care fusesera angajate sa cante. Pentru ca era intuneric si complexul respectiv, amenajat undeva intr-o padure, era impartit in doua restaurante, fetele de la Bambi au nimerit la o alta nunta, spre surprinderea totala a invitatilor care, bulversati, credeau ca au fost aduse drept surpriza de catre cineva, scrie Cancan.

Sezonul nuntilor VIP. Fie ca au preferat o discretie demna de staruri hollywoodiene, fie ca s-au inconjurat de bodyguarzi sau, dimpotriva, au impartasit cu toata lumea una dintre cele mai fericite zile din viata lor, Simona Patruleasa, Ileana Pescariu si Dinu Maxer si-au unit, in weekendul trecut, destinele cu partenerii lor. Simona Patruleasa, a incercat sa tina secrete toate detaliile legate de acest eveniment. Petrecerea de nunta a avut loc sambata, in Italia, alaturi de vedeta TV si sotul ei, Sabin Ivanof, aflandu-se doar prietenii cei mai apropiati. Ileana si-a dorit o nunta atipica, astfel ca ea si logodnicul ei, medicul german de origine romana Catalin Badiu, s-au casatorit sambata pe plaja din Eforie Nord. Furtuna puternica ce s-a abatut asupra litoralului la sfarsitul saptamanii a cam dat peste cap planul nuntii de poveste pusa la cale de Dinu Maxer pentru iubita lui, Andreea, relateaza EvZ.

Shaggy a facut victime la Bamboo. Peste o mie de persoane au participat, vineri seara, la concertul sustinut de Shaggy pe plaja hotelului Rex din statiunea Mamaia. Dupa terminarea concertului, Shaggy a dat o fuga la hotelul unde era cazat si s-a odihnit aproximativ o ora. Atras de fetele frumoase din Romania, interpretul nu a rezistat tentatiei de a da o raita prin statiune si, dupa miezul noptii, s-a dus in Clubul Bamboo din Mamaia, unde, organizatorii concertului i-au rezervat o masa. Vizita lui in Bamboo nu s-a desfasurat insa fara victime. Incantat de popularitatea de care se bucura in Romania si dorind sa faca un gest frumos inainte de plecare, artistul a strans in brate si a sarutat pe obraji o tanara care se tinea de ceva timp dupa el in speranta ca va obtine un autograf. Admiratoarea insa nu a facut prea bine fata acestui "dar". Fata de 18 ani, cuprinsa de socul surprizei, a fost la un pas de lesin. Prietenii ei i-au sarit in ajutor si au readus-o cu picioarele pe pamant in ultimul moment, potrivit Cancan.

Brad Pitt lanseaza produse cosmetice biodegradabile. Brad Pitt a semnat un contract cu brandul de cosmetice Kiehl's. Unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood va deveni astfel noua imagine a marcii, desi nu va aparea in spoturi publicitare sau pe ambalajul produselor. Colaborarea are ca scop strangerea de fonduri pentru actiuni umanitare. Beneficiile care vor aparea in urma vanzarilor cosmeticelor comercializate de Kiehl's vor fi donate fundatiilor Jolie-Pitt, precum si altor asociatii cu activitati caritabile, anunta Curentul.

Ana Maria Prodan a nascut inainte de termen. Laurentiu Adrian Reghecampf Junior a vazut lumina zilei ieri, intr-o maternitate din Kaiserslautern. Ana Maria Prodan si-a adus fiul pe lume in jurul orei 11:00, cu o saptamana mai devreme decat a prognozat medicul. Desi era programata pentru cezariana pe data de 5 septembrie, vedeta a simtit primele contractii inca de sambata seara, asa ca a doua zi dimineata s-a prezentat la clinica pentru a fi consultata de medicul ginecolog cu care urma sa nasca, noteaza Cancan.