Michael Jackson, „periculos“ de top. Cea mai reprezentativa piesa a lui Michael Jackson este melodia „Dangerous“, lansata in 1991, potrivit fanilor romani care au votat pe site-ul www.europafm.ro. In topul celor mai bune 50 de piese, stabilit de vizitatorii site-ului, „Dangerous“ este urmata la mica distanta de „Give In To Me“, „Who Is It“, si „Will You Be There“, scrie Evenimentul Zilei.

Trupa RBD vine cu pretentii in Romania. Trupa RBD va concerta la sfarsitul acestei saptamani la Sala Polivalenta din Bucuresti. Cum era de asteptat, membrii formatiei au si cateva pretentii pentru organizatori. S-a cerut ca la dispozitia trupei si a staff-ului, sa fie puse 5 microbuze de lux de cate 15 locuri, un autocar si un camion pentru transportul echipamentelor video necesare desfasurarii evenimentului. Toate vehiculele vor fi prevazute cu instalatii de aer conditionat, si vor fi la dispozitia trupei 24 de ore din 24. Soferul fiecarui vehicul va fi dotat cu telefon mobil sau statie de comunicare, pentru a fi in permanenta legatura cu managerul turneului. Toti soferii vor trebui sa fie imbracati in camasa alba, pantaloni negri si sa poarte cravata, afirma Atac.

Oana Roman, dezmat cu un homosexual la malul marii. Oana Roman, una din aparitiile tot mai intalnite la evenimentele mondene, nu a putut lipsi de la ultima seara Bamboo din acest an de la Mamaia. Aflata in club, Oana a facut ce a stiut ea mai bine, adica s-a dat in stamba. Fiica fostului premier, Petre Roman, sta cam prost la capitolul garderoba, pare-se, caci a venit imbracata intr-o rochie de seara roz, aceeasi pe care a purtat-o si la nunta lui Cristi Chivu. Fara sa tina cont de tinuta eleganta (prea eleganta pentru o seara in club), Oana s-a zbenguit toata seara pe ritmuri house si latino. Dupa cum se stie deja, vedeta adora compania barbatilor mai tinerei, si nici de data aceasta nu a facut exceptie, concentrandu-si atentia asupra unui pustan, si gay pe deasupra. Oana a incercat sa-si foloseasca farmecele pentru a-l face sa-i cada in plasa, astfel ca ea a tot dansat in fata tanarului, reusind sa se dea in spectacol in vazul tuturor. “Diva” s-a tot fatait pe langa pustiul gay, cu speranta, probabil, ca va reusi sa-l faca sa-si schimbe orientarea, sa se mai uite si la femei, nu doar la barbati, relateaza Gardianul.

Amy Winehouse, aproape schizofrena din cauza cocainei. Creierul lui Amy Winehouse ar putea fi sever afectat, dupa ce cantareata a trecut prin doua supradoze in ultimul an, din cauza amestecului de droguri precum cocaina, heroina, ketamina, ecstasy si marijuana. In luna iulie, artista a facut un adevarat maraton de cannabis, cand a fumat tigara dupa tigara timp de 36 de ore, iar efectul a rezultat intr-o “scena asemanatoare cu cele din «Exorcistul»”, dupa cum povestesc apropiatii vedetei. Acum medicii sunt de parere ca o noua supradoza ar putea s-o ucida. Amy a fost sfatuita sa consulte un psihiatru, dupa ce a lasat impresia ca sufera de multipla personalitate, care ar putea sa o impinga spre sinucidere. Recent, doctorii spun ca Amy manifesta simptome asociate cu schizofrenia, scrie Gardianul.

Jodie Foster este gravida. Cine spune ca daca esti o lesbiana singura la Hollywood nu poti avea copii? Jodie Foster a demonstrat zilele trecute ca este posibil, afisind un look ceva mai... implinit. Iesita la cumparaturi in Los Angeles, actrita de 45 de ani a incercat sa-si ascunda burta sub o rochie larga. In zadar, insa, deoarece paparazzi au fost pe faza si au surprins-o pe Jodie avind pe fata stralucirea de viitoare mamica, pe care o avea si cind a fost gravida cu ceilalti doi fii ai sai, Kit si Charlie, afirma 7 Plus.

In topul tinutelor ciudate, Madonna se afiseaza intr-un halat de baie. Cine s-ar gandi ca un halat alb de baie ar fi tinuta ideala pentru purtat intr-un aeroport? Oricat de ciudat ar parea, Madonnei i s-a parut o idee buna. Diva ne-a obisnuit deja cu aparitiile sale extravagante. La 50 de ani, Madonna reuseste in continuare sa surprinda. De data aceasta, ea s-a plimbat printr-un aeroport din Germania purtand doar un halat alb de baie si pantofi de sport negri, relateaza Romantica.

Varsta isi spune cuvantul si in cazul lui Al Pacino. Timpul nu iarta pe nimeni si se pare ca l-a ajuns din urma si pe marele Al Pacino. Actorul s-a ingrasat evident si nici macar costumatia neagra din cap pana in picioare nu reuseste sa pacaleasca un ochi vigilent. O explicatie ar fi ca, la cei 68 de ani ai sai, Pacino are de furca cu un metabolism lent sau pur si simplu s-a rasfatat prea mult in vacanta. Oricare ar fi raspunsul, fanii sunt nerabdatori sa isi vada idolul in varianta mai slaba in cel mai recent film al sau, scrie Romantica.

Au infundat puscaria. Politia din Statele Unite nu pare a trece nimic cu vederea, indiferent cu cine ar avea de-a face. S-au convins de asta mai multe vedete, pline de bani. Fie ca au condus sub influenta alcoolului, fie ca au incalcat regulile de circulatie si apoi au sarit sa-i bata pe politisti, oamenii legii si-au facut ca la carte meseria, iar vedetele au ajuns sa infunde puscaria, chiar daca pentru scurt timp. Printre cei care au stat putin la racoare se numara miliardarul Bill Gates sau actorul Mel Gibson, relateaza Libertatea.

Gabi Cristea i-a innebunit pe turci cu sanii ei. Gabriela Cristea, frumoasa vedeta de la Kanal D, si-a etalat sanii, acum doua saptamani, pe o plaja din Turcia. Voluptuoasa prezentatoare a fost insotita de iubitul ei, afaceristul Marcel Toader, care nu a scapat-o o clipa din priviri, scrie Libertatea.