Cele mai deocheate sedinte foto ale vedetelor! Ce vinde mai bine decat o femeie goala? Doua femei goale! Aceasta este si reteta adoptata de revistele interzise minorilor, pictorialele lesbi fiind in topul vanzarilor, pentru ca nu degeaba, cea mai raspandita fantezie a barbatilor este sa faca amor cu doua femei. Chiar daca joaca teatru pentru marketing, protagonistele au reusit sa puna pe jar publicul masculin si sa intre de minune in pielea unor lesbiene veritabile, sustine Click.

Zavoranca l-a dus pe Pepe la prostituate. Intre doua dispute purtate cu mama sa pentru avere, Oana Zavoranu a tras o fuga in Olanda, pentru a-si satisface o curiozitate. Aceea de a vizita "Cartierul rosu" amplasat la Amsterdam. Zilele trecute, vedeta si sotul ei, au zabovit, minute in sir, in fata vitrinelor cu felinar rosu, in care se expun "domnisoarele" care au imbratisat cea mai veche meserie din lume. Fara sa-i pese ca a fost recunoscuta, Oana a testat reactiile sotului sau care a fost nevoit sa se multumeasca doar cu privitul, desi prostituatele ii faceau ochi dulci cantaretului, sustine Cancan.

Angelina Jolie sufera de depresie postnatala. Partenera lui Brad Pitt si mama a 6 copii s-a retras in castelul Miraval din Franta si nu a fost vazuta mai deloc, cu exceptia unei sedinte foto care a avut loc acum o luna. Surse sustin ca Jolie este epuizata din cauza noptilor nedormite si este ingrijorata de sanatatea bebelusilor ei. Conform tabloidelor americane, actrita se confrunta cu o depresie postnatala pe care se straduieste din greu sa o tina in frau, scrie Romantica.

'Nu vreau un barbat cu bani'. Ramona Gabor, sora Monicai Columbeanu, nu vrea un barbat cu bani. Ea a recunoscut pentru emisiunea 'Vedete la raport' de la Euforia TV ca s-a pripit acum doi ani, cand a declarat ca si-ar dori un partener potent financiar, care sa o intretina, cum a fost cazul surorii sale, Monica Columbeanu. 'Nu vreau un barbat cu bani', a spus Ramona, citata de Libertatea.

Tyra Banks, cea mai castigata femeie din televiziune. Tyra Banks si-a convertit cariera de mare succes de pe catwalk intr-una de cel mai mare succes in televiziune. Gazda a doua emisiuni tv extrem de populare in Statele Unite, ea a castigat din televiziune aproximativ 23 de milioane de dolari in perioada iunie 2007 - iunie 2008, potrivit unui nou clasament ,,Forbes’’, citat de site-ul Female First, relateaza Cotidianul.

Corina vrea sa nasca sub apa. Cantareata Corina doreste sa nasca sub apa. Pentru ca este in luna a saptea de sarcina, Corina a inceput sa se gandeasca din ce in ce mai mult la momentul venirii pe lume a copilului. A auzit cantareata ca este la moda sa nasti sub apa, cica asa durerile facerii sunt mai suportabile, iar acest lucru a incantat-o. De ceva timp, Corina cauta cu disperare o clinica in Romania unde ar putea sa nasa sub apa, dar nu a dat peste asa ceva. Drept urmare, cantareata a decis ca cel mai bine este sa nasca peste hotare, unde astfel de clinici nu sunt la fel de greu de gasit ca la noi, scrie Atac.

Nou pictorial Gisele Bundchen. Gisele Bundchen, cel mai bine platit supermodel, conform revistei Forbes, a ales sa pozeze pentru celebra revista Arena Magazine. Celebritatea acumulata ca urmare a contractului pe care modelul brazilian l-a avut cu casa de moda Victoria Secret’s , pare ca nu s-a diminuat in nici un fel la sfarsitul acestuia. Dimpotriva, cariera frumoasei Gisele este in plina ascensiune, chiar daca au existat voci ce o vedeau retrasa din lumea modeling-ului, cu cele 33 de milioane dolari pe care i-a adunat in toata aceasta vreme, noteaza Click.