Andreea Balan, rochie cu vederela fundulet! In ultima vreme, Andreea Balan este vazuta adesea cu posteriorul la vedere, indiferent ca se afla pe scena sau pe strada. Daca in show-uri are o scuza, caci vedetele ar face orice pentru succes, mai greu e de inteles de ce se apleaca Andreea atat pe mult pe strada, constienta fiind ca fusta ii dezvaluie obraznic de mult partile intime, scrie Click.

Asa si-a inceput Ileana cariera. Ileana Lazariuc a socat pe toata lumea, dar mai ales pe socrul sau, dupa ce a aparut goala in 'Supravietuitorul', cea mai recenta productie a lui Sergiu Nicolaescu. Putina lume stie, insa, ca debutul Ilenei in cinematografie s-a produs tot intr-un rol extrem de decoltat. Se pare ca talentul actoricesc al viitoarei nore a lui Ion Tiriac se rezuma doar la roluri de acest gen, dezvaluie Libertatea.

Ionut Dolanescu i-a scos lucrurile fostei sotii in strada. Cantaretul a reusit sa-i lase muti de uimire pe fostii sai vecini. In urma cu cateva zile, acesta a adus o furgoneta in fata blocului din Drumul Taberei, unde a locuit cu fosta lui sotie, si a incarcat-o cu lucrurile Marianei, inclusiv un pian. Surprinderea celor aflati la fata locului a fost cu atat mai mare cu cat toata lumea stia ca, in urma partajului facut de comun acord, apartamentul i-a revenit ei, scrie Cancan.

Carmen Electra, sexy-wrestling cu Kim Kardashian. In filmul “Disaster Movie”, playboystele Carmen Electra si Kim Kardashian au filmat o scena deosebit de sexy in ringul de box care, cu siguranta va atrage atentia barbatilor si nu numai, Electra recunoscand ca ea se da in vant dupa luptele corp la corp cu o femeie. Voluptoase si imbracate sumar, cele doua actrite au declarat ca scena cu pricina le-a placut foarte mult, secventa din ring dandu-le prilejul sa se atinga reciproc, in pozitii foarte sexy, scrie Gardianul.

Dupa Irinel, potopul! Inainte sa o cunoasca pe Monica Gabor, miliardarul Irinel Columbeanu a avut o relatie cu fosta "Miss Romania", Gabriela Botezat. Aceasta avea, pe atunci, doar 19 ani. A rupt insa brusc, in martie 2005, legatura cu Irinel, iar pana azi nu s-a mai scris nimic despre ea in presa! "Blanche" (numele de scena al Gabrielei Botezat) nu ezita insa sa trimita sageti la adresa Monicai Columbenau care a declarat despre ea ca e prea scunda pentru meseria de model. "Am lucrat doar ca fotomodel. N-am mai urcat pe scena ca model pentru ca eu sunt si mai scunda, nu inalta ca alte fete. Eu nu vreau sa par ceea ce nu sunt, asa cum fac altele. Ma laud doar prin munca mea... N-am nimic cu doamna Columbeanu, sa nu ma intelegeti gresit, dar ea s-a luat de inaltimea mea. Ea a fost rautacioasa, nu eu. Din punctul meu de vedere, ii doresc tot binele", a adaugat fosta "Miss Romania", citata de Cancan.

Amy Winehouse a comandat 48 de sticle de whisky pentru un concert . Amy Winehouse i-a socat pe organizatorii manifestarii britanice Bestival cand a comandat 48 de sticle de Jack Daniels pentru concertul pe care il va sustine pe 6 septembrie in cadrul festivalului. Daca pana acum organizatorii erau ingrijorati ca Winehouse isi va anula concertul in ultimul moment, acum ei se gandesc si la posibilitatea ca starul sa apara, dar sa nu fie in stare sa cante sau sa aiba o prestatie live dezastruoasa. „Whisky-ul e mai bun decat heroina, dar nu 48 de sticle”, a declarat o sursa din partea organizatorilor festivalului, scrie Gardianul.

Indiggo, penibile din nou. Concursul de dincolo de Ocean, America’s got talent, la care participa si gemenele din trupa Indiggo, a ajuns la faza semifinalelor. Dupa un parcurs mai mult decat jalnic in acest concurs, in care au cantat, au dansat de-a dreptul penibil, dar s-au si certat ca la usa cortului, implorand si inchinandu-se juriului, Gabriela si Mihaela Modorcea sunt acum la mana publicului, care trebuie sa le voteze ca acestea sa treaca mai departe in finala, scrie Click.