Nicoleta Luciu a vrut sa fie calugarita. Nicoleta Luciu, care implineste astazi 28 de ani, a marturisit in suplimentul „Vedete cu ghiozdan“, scos de Pro TV Magazin, citat de EvZ, ca in timpul liceului dorea sa fie calugarita. Vedeta a devenit intre timp unul dintre sexsimbolurile showbizului autohton, iar astazi isi serbeaza ziua de nastere pe platourile de filmare ale telenovelei „Regina“, o productie ce va fi difuzata in curand, la Acasa TV.

Jennifer Aniston, in chiloti. Frumoasa actrita Jennifer Aniston a reusit sa atraga atentia asupra ei printr-un incident mai putin placut. Aflata la Festivalul de Film de la Toronto, fosta sotie a lui Brad Pitt a ales sa poarte o rochie foarte scurta si decoltata. Din nefericire pentru vedeta, rochia i s-a ridicat prea mult la coborarea din masina, lasand sa i se vada chilotii de culoare neagra, moment imortalizat imediat de fotografii prezenti la eveniment, noteaza Cancan.

Cele mai «tari» funduri din lume. Tabloidul britanic “The Sun” a realizat clasamentul celor mai apetisante funduri din show-biz-ul international apeland la gusturile variate ale barbatilor. Respondentii au clasat-o pe Eva Longoria pe locul intai, surclasand-o pe “campioana” de anul trecut Jessica Alba. Pe locul doi se afla cantareata R&B Nicole Scherzinger. Locurile urmatoare sunt disputate de Charlize Theron, Jessica Simpson si Rihanna, scrie Click.

Mihaela Radulescu, scandal cu Antena 2. Mihaela Radulescu a fost victima unei glume proaste, la care au participat, fara sa-si dea seama, inclusiv colegii ei din trustul Intact. Socata, vedeta a descoperit ca poza ei din campania antifumat, insotita de un text obscen, e difuzata pe Antena 2, in cadrul emisiunii 'Scoala vietii'. Fotografia sexy, realizata de Mihaela in cadrul campaniei, circula de cateva zile pe internet cu un text modificat de un 'glumet': 'Numele meu este Mihaela Radulescu si promit sa ti-o sug daca te lasi de fumat', anunta Libertatea.

A cazut in spagat cand l-a vazut pe Mircea Badea. Invitata la o emisiune de la Antena 2, Delia Matache a facut o dezvaluire de-a dreptul surprinzatoare. Conform scenariului show-ului, blondei i s-au propus cativa barbati celebri dintre care ea trebuia sa-i nominalizeze pe aceia care sunt pe gustul ei. Delia i-a eliminat fara sa stea pe ganduri pe Barack Obama, Alex Erbasu sau Florin Piersic Jr. si, aproape ca a cazut pe spate, in momentul in care, pe monitor, a aparut fotografia lui Mircea Badea! Delia a dezvaluit ca il apreciaza in primul rand pentru fizicul atletic. Si ca sa demonstreze cele spuse, vedeta a executat un exercitiu care, pe Mircea Badea, l-a facut celebru in trecut. Desi nu a folosit ca Badea doua scaune ca puncte de sustinere, blonda s-a descaltat de sandalele cu platforma si a cazut in spagat in aplauzele celor prezenti in platou, relateaza Cancan.

Pamela Anderson a facut striptease pentru Ellen DeGeneres. Desi a trecut mai mult de un deceniu de cind nu mai este “salvamar”, Pamela Anderson a aratat ca la 41 de ani inca mai arata bine in bikini. Invitata la emisiunea proaspat casatoritei Ellen DeGeneres, siliconata a facut un adevarat show, ridicind atit audienta lui Ellen, cit si tensiunea barbatilor. Pamela a inceput sa faca striptease, dezbracindu-se de camasa alba si raminind in tinuta de plaja, scrie 7plus.

Jurnalul Simonei Sensual, accesat de 15.000 de curiosi. Bomba sexy va debuta astazi intr-un miniserial on-line, in care joaca un rol extrem de incitant. Simona Sensual este o secretara intr-o companie importanta si tine un jurnal secret pe internet, despre cum ii seduce pe sefi si pe colegi. Primele secvente, postate pe www.viatalaserviciu.ro au fost accesate deja de 15.000 de fani ai Simonei, anunta Click.

Anamaria Ferentz s-a mutat la castel sa scape de vecinii obsedati de sex. Cantareata Anamaria Ferentz a parasit de curand apartamentul in care locuia in Capitala si s-a mutat intr-un castel de la marginea orasului. Vedeta este extrem de incantata de noua ei locuinta, apreciind in special linistea zonei. Unul dintre motivele care au determinat-o sa abandoneze centrul Bucurestiului pentru suburbii a fost faptul ca fostii ei vecini erau extrem de zgomotosi, scrie Cancan.

Nicole Kidman, salariu exagerat. Actrita Nicole Kidman ocupa primul loc in topul celebritatilor platite exagerat la Hollywood, potrivit unui clasament realizat de „Forbes“. Filmele lui Kidman aduc inapoi producatorilor numai un dolar pentru fiecare dolar platit actritei. Pe locul doi se afla Jennifer Garner, ale carei filme au adus producatorilor 3,60 dolari pentru fiecare dolar platit actritei. Tom Cruise, fostul sot al actritei Nicole Kidman, s-a situat pe locul al treilea, cu patru dolari adusi companiei producatoare pentru fiecare dolar pe care l-a primit, iar topul este completat de Cameron Diaz, Jim Carrey, Nicolas Cage si Drew Barrymore, noteaza EvZ.