Alina Plugaru nu are cu cine sa isi imparta sentimentele. Alina Plugaru are necazuri atat in afaceri cat si pe plan sentimental. Faptul ca zilele trecute, salonul de masaj al artistei ce joaca in filme pentru adulti a fost calcat de hoti nu mai reprezinta o noutate, dar ceea ce surprinde pe multi, este faptul ca starleta porno nu are un iubit. Invitata la „Povestiri de noapte” de pe postul Acasa, Alina Plugaru a marturisit ca este singura, ea nefiind implicata intr-o relatie sentimentala. E ciudat cum o tanara care are tot ce isi doreste, un trup superb, o afacere, si pe deasupra e si foarte cunoscuta si admirata de majoritatea barbatilor, nu a gasit pe cineva care sa ii fie alaturi, sa o rasfete si sa-i spuna cuvinte dulci. Poate vedeta este prea pretentioasa, sau inca nu a dat peste persoana de care sa se indragosteasca, dar Alina nu este foarte afectata de acest lucru, ea este de parere ca singuratatea e uneori benefica, te ajuta sa te concentrezi mai mult asupra carierei, si cum tanara nu duce lipsa de activitate pe plan profesional, ea s-a refugiat in munca, noteaza Atac.

John Lennon l-a vrut ca iubit pe Paul McCartney? O carte despre viata lui John Lennon a creat mare vilva in "familia" Beatles-ilor. Philip Norman, un renumit scriitor ce a realizat, printre altele, si biografia celor 4 rockeri, a dezvaluit detalii socante din viata lui John in cartea intitulata "John Lennon: The Life". Philip sustine ca legendarul cintaret a vrut sa o insele pe sotia sa, Yoko Ono, cu nimeni altul decit bunul sau prieten si coleg de trupa, Paul McCartney, poreclit Macca. Mai mult decit atit, scriitorul il acuza pe Lennon si de porniri incestuoase, sustinind ca acesta visa pe ascuns sa faca sex cu propria lui mama, sustine 7Plus.

Cum arata Eva Longoria nemachiata. Starul din Desperate Housewives, Eva Longoria si abandonat look-ul foarte ingrijit pentru o seara relaxata la Hollywood. Actrita, care de obicei, este foarte machiata si coafata a iesit din casa complet nearanjata, iar rochita simpla din bumbac si balerinii pe care ii purta, erau departe de rochiile de creator si pantofii cu tocuri cui, relateaza Romantica.

Raluca Sandu se saruta cu fostul iubit al Adelinei! Raluca Sandu ignora toate rigorile impuse de statutul de femeie casatorita. Dupa ce s-a sarutat cu Nicola, iubitul Ginei Pistol, iata ca fosta tenismena recidiveaza: fotoreporterii Click! au surprins-o in timp ce s-a sarutat cu Adrian Popescu, primul iubit al Adelinei Elisei.

Asa intra In biserica Oana Zavoranu. Se pare ca actrita nu renunta la tinutele supersexy nici macar cand intra in lacasul sfant al bisericii, dupa cum o dovedesc imaginile surprinse, ieri, de paparazzii Cancan. Oana a facut o descindere, la bordul Audi-ului ei cu numar personalizat, la biserica Sf. Mina, unde a aprins cateva lumanari, probabil pentru succesul in alegeri, si a luat alte cateva la pachet, pentru acasa. Putinii enoriasi prezenti in lacas au fost de-a dreptul socati, insa, cand au vazut straiele in care Oana a pasit pragul bisericii, remarcabile mai degraba prin absenta, la care se adauga cateva tatuaje care ar putea trece aproape drept sataniste in unele culturi meridionale.

Alcoolica si drogata, Amy Winehouse arata mai rau ca niciodata. Zeci de sticle de whisky, mai tarziu tot atatea vizite la clinicile de dezintoxicare, Amy Winehouse pare a nu mai avea nici o sansa in lupta cu drogurile si alcoolul. Cu un look ravasit si vizibil sub influenta unor stimulente puternice, cantareata s-a lasat asteptata doua ore la o petrecere la care fusese invitata sa cante. Cu privirea tulbure, tanara de 24 de ani i-a lasat masca pe toti cei aflati in club, parand abia trezita din somn si tinandu-se cu greu pe picioare. Chiar si asa, Amy a petrecut toata noaptea, fara a renunta la tigari si mult iubita sticla de whisky, informeaza Gardianul.

Simona Sensual a tras zece duble pentru o banana. Cel mai nou contract al blondei o pune intr-o postura putin neobisnuita. Simona Sensual interpreteaza rolul principal intr-un serial intitulat "Jurnalul secret al Simonei Sensual", care a avut premiera ieri, nu pe un post de televiziune, ci pe un site. Vedeta intruchipeaza o secretara sexy care, in loc sa-si indeplineasca sarcinile de serviciu, prefera sa-si seduca, unul cate unul, colegii si sefii. La un moment dat, blondei i s-a cerut sa manance o banana in cel mai senzual si sugestiv mod posibil. Conform scenariului, aceasta trebuia sa-i invete pe colegi cum se consuma un astfel de fruct. Spre surprinderea tuturor, Simona a fost intimidata de echipa de filmare, actori si figuranti, si a ratat secventa. Deoarece era vorba despre o scena cheie, care trebuia sa iasa ca la carte, vedeta a fost nevoita sa traga zece duble, spre incantarea celor prezenti, pana cand regizorul a fost multumit, relateaza Cancan.

Zsolt Csergo i-a luat Nicoletei Luciu casa la Budapesta. Nu mai e mult pana cand Nicoleta Luciu ii va darui iubitului ei, Zsolt, un copil. Omul de afaceri este foarte incantat de noul sau rol si, dupa ce va naste viitoarea sa sotie intr-o clinica din Budapesta, vrea sa se ocupe de amenajarea noii locuinte pe care au luat-o, recent, in capitala Ungariei. Zsolt Csergo isi rasfata partenera de viata, a cerut-o din nou de sotie si, cum ii place foarte mult Budapesta, a cumparat o casa foarte mare acolo. A terminat-o de amenajat si acum urmeaza sa vada reactia vedetei de la Acasa TV, in clipa in care va ajunge in aceasta locuinta pe care a mobilat-o, tinand cont si de preferintele brunetei, sustine Atac.

Delia, ce violenta esti cu rivalele! Delia a sters repede cu buretele micile escapade ale iubitului ei, surprins de fotoreporterii Click! in tandreturi cu o alta blonda apetisanta, la iesirea dintr-un club. La o luna de la incident, solista chiar a inceput sa faca glume pe seama acestui subiect. Dar, cum lucrurile serioase in gluma se spun, Delia a mimat cum ar strange de gat o femeie care ar vrea sa-l sarute pe Matteo.

Iubita minora a lui Silvius Prigoana povesteste cum a fost santajata si batjocorita sexual. Iubita minora a lui Silvius Prigoana, care a fost umilita si filmata dezbracata imediat dupa o partida de sex, s-a destainuit in exclusivitate cotidianului Cancan. Fata a povestit despre cosmarul pe care-l traieste de cateva luni, timp in care a fost santajata de cel care avea inregistrarea. Acesta se numeste Adrian, are 21 de ani si este student la Facultatea de Constructii. El si fata au avut o relatie din toamna anului trecut pana in primavara. Filmarea a fost realizata in perioada in care cei doi erau inca impreuna, iar din marturisirile fetei reiese ca totul a fost premeditat. "Eu m-am dus la Adrian fara sa stiu ca in apartament mai erau si alti baieti. M-a mintit spunandu-mi ca e singur. La un moment dat, au dat buzna peste mine, in dormitor", ne-a spus adolescenta de 16 ani.