"Brangelina" - cei mai puternici, Britney - cea mai cautata. Actorii Brad Pitt si Angelina Jolie sunt, potrivit ultimelor date stranse de Guiness World Records, cele mai puternice vedete de la Hollywood, devansandu-i astfel pe Tom Cruise si Jennifer Aniston. Cuplul Pitt si Jolie, supranumit "Brangelina", a primit acest titlu dupa ce specialistii apartinand publicatiei mentionate au analizat o combinatie de cautari pe internet, materiale de presa si castiguri. Desi este cel mai faimos si mai puternic cuplu, cele doua staruri nu genereaza cele mai multe cautari pe internet, aici "regina" absoluta fiind in continuare controversata cantareata pop Britney Spears. Comportamentul nu tocmai "normal" al acesteia din urma i-a adus divei acest titlu, star-ul devansand-o pe Paris Hilton care fusese pe primul loc datorita filmelor sale "deocheate", scrie Curentul.

Incepe nebunia premiilor MTV - EMA. Andra, Crazy Loop, Morandi, Smiley si Tom Boxer alaturi de Fly Project si Anca Parghel se vor lupta, in 6 noiembrie, la Liverpool, pentru premiul Best Romanian Act in cadrul galei MTV - EMA. Miza castigarii premiului de anul acesta devine imensa, deoarece castigatorul "Best Romanian Act" va intra intr-o noua competitie, pentru categoria "Europe's Favorite", avand ocazia sa concureze cu ceilalti castigatori regionali pentru voturile telespectatorilor MTV, afirma Curentul.

John Lennon acuzat ca dorea o relatie homosexuala cu Paul McCartney. Un nou scandal s-a declansat in lumea muzicii. Si asta pentru ca, pe 1 octombrie, va avea loc lansarea unei carti interesante, „John Lennon: The Life”, o biografie dedicata legendarului Beatles, dar care i-a adus in culmea furiei atat pe Yoko Ono, vaduva starului asasinat in decembrie 1980, cat si pe fostul coleg de trupa al cantaretului, Paul McCartney. Autorul, Philip Norman, este un cunoscut biograf care arunca bomba: John Lennon era atras de Paul si isi dorea o relatie homosexuala cu acesta. Si, ca si cum o dezvaluire de asemenea calibru nu ar fi fost suficienta, scriitorul noteaza si ca una dintre fanteziile Beatles-ului cu ochelari rotunzi era sa se culce cu mama sa, scrie Gardianul.

Vedeta cea mai generoasa din 2007 a fost Oprah Winfrey. Vedeta TV Oprah Winfrey, este, de departe, cea mai generoasa dintre celebritatile americane, potrivit unui clasament publicat de fundatia "Giving back". Oprah a donat, anul trecut, nu mai putin de 50 milioane de dolari unor organizatii de caritate. Cea mai mare parte le-a revenit unor fundatii create de vedeta in varsta de 54 de ani, iar suma donata se ridica la circa 20% din veniturile ei anuale. De altfel, Oprah figureaza in topul clasamentelor celor mai influente vedete din Statele Unite, fapt dovedit de sustinerea acordata candidatului democrat la presedintie, Barack Obama, afirma Romantica.

T.I. si Rihanna vor realiza un remake Dragostea din tei. Saptamana trecuta, Dan Balan a autorizat un remake dupa piesa „Dragostea din tei", in interpretarea cunoscutului rapper american T.I. si a Rihannei care nu mai are nevoie de nici o prezentare. Cererea de autorizare a venit din partea producatorilor lui T.I., prin intermediul casei de publishing EMI, relateaza Romantica.

Helen Mirren este partenera ideala pentru vacanta de vara. Actrita Helen Mirren si atragatorul Brad Pitt sunt in viziunea britanicilor partenerii ideali pentru a petrece vacanta de vara. Un sondaj realizat de un operator de turism din Marea Britanie a incercat sa stabileasca preferintele clientilor sai cand vine vorba de cea mai placuta companie in vacanta. La cei 63 de ani ai sai, Helen Mirren le-a surclasat pe mai tinerele Sienna Millier sau Britney Spears. Si Brad Pitt i-a suflat titlul de partener ideal de vacanta de vara, agentului 007, Daniel Craig. Britanicii au insa alte preferinte cand vine vorba despre vacanta de iarna. In acest caz, barbatii o prefera pe mignona Kylie Minogue, urmata in clasament de Angelina Jolie, scrie Romantica.

Cheeky Girls au sarit la bataie. Saptamanalul britanic News of The World a dezvaluit, ieri, ca romancele de la Cheeky Girls au pus-o la punct pe una dintre cele mai indraznete ziariste de monden din Marea Britanie, Vanessa Feltz. Aceasta le-a criticat pe gemene de cate ori a avut ocazia, iar recent Gabriela si Monica au prins-o la inghesuiala. Ele i-au cerut socoteala ziaristei si au imbrancit-o, scrie Libertatea.

Iata-le si fara chiloti! A devenit o veritabila moda la Hollywood sa nu se poarte chiloti, iar in cazul lui Paris Hilton, libertatea oferita de zonele intime care “respira e chiar un mod de viata”. De altfel, diva s-a lasat fotografiata in repetate randuri in ipostaze delicate. In cazul lui Sharon Stone, actrita pare sa fi ramas consecventa celebrei scene din filmul “Basic Instinct”, cand a pozat indecent. La actrita indiana Shilpa Shetty, lipsa chilotilor e mai mult o extravaganta, iar pentru Britney un accident. La vremea respectiva cantareata a fost influentata mult de stilul de viata al lui Paris Hilton. Lindsay Lohan insa este in continuare genul “sauvage”, actrita de 21 de ani renuntand complet atat la sutien, cat si la bikini, scrie Click.

Sambata seara, fiica presedintelui a incercat sa lase supararea deoparte si a iesit sa se distreze fara Andrei, in Fratelli, unul dintre cele mai selecte cluburi. Acolo, toata lumea buna a Bucurestiului. Singura, Elena si-a gasit loc imediat la o masa, fiind invitata de Rani, fiul lui Dan Grigore Adamescu, unul dintre cei mai bogati romani. Pe Rani (un cunoscut colectionar de masini de lux), fiica lui Traian Basescu il stie de mult. De altfel, toata vara, tanara si-a petrecut weekendurile cu fostul iubit, Andrei, la hotelul Rex din Mamaia, care este in proprietatea lui Adamescu Jr, scrie Cancan.