Mihaela Radulescu si Elan Schwartzenberg se despart.Cancan publica astazi un interviu bomba. Miliardarul Elan Schwartzenberg, care de zece ani este impreuna cu Mihaela Radulescu, fiind casatoriti si avand un baietel superb, anunta in cadrul unui interviu ca el si Mihaela au decis sa-si incheie socotelile. Reporter: De ce ati luat aceasta decizie? Elan Schwartzenberg: Exact cum impreuna am decis sa ne casatorim, tot in acelasi mod, adica impreuna, am decis sa divortam. Motivele sunt personale, ne privesc doar pe noi doi. Probabil ca nu difera cu nimic fata de situatiile altor cupluri care ajung la acest deznodamant. - Rep.: Te-ai putea razgandi cumva? E.S.: Nu vad cum ar fi posibil acest lucru, dar cred ca cel mai corect raspuns ar fi "never say never" (n.r. in traducere din engleza "niciodata sa nu spui niciodata").

Mischa Barton s-a cuplat cu Josh Hartnett. Nici nu i s-au uscat bine lacrimile dupa despartirea de Taylor Locke, ca Mischa Barton a gasit alte brate care s-o incalzeasca. Iesita cu prietenele intr-un club fitos din Londra, actrita a dat nas in nas cu nimeni altul decit Josh Hartnett. Iar cum flacara iubirii (de o noapte, cel mai probabil) s-a aprins instant, cei doi au fost de nedespartit toata seara. Citeva ore mai tirziu, cuplul proaspat format a parasit clubul pentru a se retrage in intimitatea camerei lui Josh, cazat la un hotel din Londra. Dupa ce au "discutat" pret de vreo ora, Mischa a parasit hotelul bine dispusa, semn ca au avut o "convorbire" fructuoasa, scrie 7plus.

Amanta lui Madalin Voicu ii face un bebe! Deputatul PSD Madalin Voicu va fi din nou tatic! Cel putin asa sustin surse din anturajul amantei sale, tanara pictorita Carmen Olteanu, care afirma ca aceasta este insarcinata in trei luni si jumatate. Prietenele artistei spun ca ea este extrem de fericita in noua postura, cu toate ca iubitul sau, Madalin Voicu, a declarat de nenumarate ori ca nu isi mai doreste inca un copil, scrie Click.

Cum arata Angelina la 16 ani. O serie de fotografii cu Angelina Jolie de cand avea doar 16 ani ne arata cat de mult s-a schimbat actrita de-a lungul anilor. Desi inca frumoasa, pielea ei fara cusur a devenit o amintire. Corpul ii este acum acoperit de nu mai putin de 13 tatuaje, iar consumul de droguri si-a lasat amprenta pe tenul sau. Fiica rebela a lui Jon Voight a avut parte de o adolescenta zbuciumata. La 14 ani, i s-a permis sa se mute cu iubitul sau in casa mamei ei din Los Angeles. Mai tarziu, a renuntat la cursurile de actorie de la Institutul Lee Strasberg, relateaza Gardianul.

Andreea Esca merge cu troleibuzul. Andreea Esca se dovedeste a fi o mama care isi creste copiii fara fite, in ciuda statutului sau. Dupa ce in fiecare an vedeta merge impreuna cu familia sa la tara, unde le arata celor mici viata reala si cum este sa traiesti intr-un mediu sanatos, acum Andreea a gasit o noua metoda, de data asta surprinzatoare, prin care sa-si educe fetita. Paparazzii au surprins o imagine greu de imaginat: vedeta Pro TV in statia troleului 86 impreuna cu fetita sa, Alexia, in varsta de 8 ani, scrie Cancan.

Celine Dion sperie fotografii. Nu, nu e Amy Winehouse cu ochelari negri - e Celine Dion care a iesit pe strazile din Manhattan uitind ca pe lumea asta mai exista si paparazzi. Adica a iesit nemachiata si imbracata nu din cale-afara de bine... Sau poate si-o fi inchipuit ca nu va fi recunoscuta daca iese-n strada cu alta infatisare decit stralucitoarele aparitii scenice cu care si-a obisnuit publicul, scrie 7plus.

Lindsay a batut un fotograf cu geanta. In urma cu doua zile, starleta, care se grabea sa intre in hotelul Bowery, din New York, a facut o adevarata criza de isterie dupa ce s-a impiedicat de o bara de metal din parcare. "S-a impiedicat de o bara si a fost gata-gata sa cada. A reusit in ultima clipa sa-si recapete echilibrul, dar l-a pocnit pe fotograful care se afla langa ea. Pur si simplu l-a lovit peste nas cu geanta aia mare si neagra in care parca ducea pietre de moara", a povestit amuzat unul dintre paparazzii martori la eveniment, potrivit Cancan.

Andreea Marin da televiziunea pe Africa. Dupa campania "Romania prinde radacini", desfasurata pentru ajutorarea sinistatilor din Moldova si Maramures, Andreea Marin Banica are doua proiecte noi: o campanie facuta in colaborare cu Pampers si UNICEF, in cadrul careia va realiza un documentar in Africa Centrala, dar si un interviu cu actrita Salma Hayek, ambasadoare internationala a acestei miscari, si o campanie dedicata drepturilor femeilor din Romania, relateaza EvZ.

Sarah Palin, dependenta de solar. Desi este guvernator intr-o regiune in care soarele nu isi face prea des simtita prezenta, Sarah Palin, femeia pe care John McCain a ales-o sa ii fie vicepresedinte daca va castiga alegerile, este dependenta de solar. Acesta este motivul pentru care Palin a hotarat sa isi instaleze in resedinta oficiala din orasul Juneau un dispozitiv pentru bronzat, sustine Cancan.