Dan Balan si Marius ex-Akcent cuceresc topurile din Polonia. Dan Balan, alias Crazy Loop, si Marius, ex-Accent, se bat pentru primul loc in topul hiturilor din Polonia! Daca in urma cu trei saptamani Marius si primul sau single, “Rain”, se afla pe locul 4 in topul radioului Eska, cel mai mare radio din Polonia, acum piesa este deja pe locul doi, iar Crazy Loop se afla pe primul primul loc in clasamentul aceluiasi radio cu piesa “Joanna (Shut up)”!, anunta Romantica.

Mascatul de langa Pamela e Michael Jackson. Zvonurile privind o relație amoroasa intre Pamela Anderson si Michael Jackson par sa prinda contur. Aflata in primul rand la o prezentare de moda la Londra, Pamela a venit insoțita de un barbat cu fața si mainile acoperite de masti de plastic albe. Tabloidele din Marea Britanie susțin ca numai Michael Jackson ar fi in stare sa apara in acest hal in lume, mai ales ca in ultimii doi ani a facut o pasiune din a iesi in public camuflat, scrie Libertatea.

Ce zic ei despre sex? Dezinvolti si lipsiti complet de prejudecati, actorii de la Hollywood surprind de fiecare data cand sunt intrebati ce parere au despre sex. Robin Williams: “Dumnezeu ne-a dat creier si penis, dar avem prea putin sange in corp pentru ca cele doua sa functioneze simultan”. Sharon Stone: “Femeile sunt in stare sa mimeze orgasmul, barbatii insa mimeaza toata relatia”. Boy George: “Daca o fi sa ma reincarnez, vreau sa ma nasc sub forma chilotilor lui Matt Damon”. Colin Farrell: “Sexul cu o actrita dotata cu silicoane este ca atunci cand masezi bolovanii”. (Click).

Kate Moss i-a furat iubitul lui Amy Winehouse. Supermodelul Kate Moss a fost surprins saptamana trecuta in compania fotografului Blake Wood, fostul iubit al nonconformistei cantarete Amy Winehouse. Cei doi au "incins" ringul de dans dintr-un club londonez, la scurt timp dupa prezentarea de moda a designerului Vivienne Westwood, din cadrul "London Fashion Week". In urma cu cateva luni fotograful, in varsta de 21 de ani, a avut o aventura cu Amy Winehouse, idila care a adus in impas mariajul dintre cantareata si sotul sau, Blake Fielder Civil, sustine Cancan.

George Michael, arestat pentru posesie de droguri. Cantaretul pop George Michael a fost arestat vineri seara, pe 19 septembrie, pentru posesie de droguri intr-o toaleta publica din Londra. Starul a primit un avertisment din partea politiei pentru detinere de droguri de clasele A si C. Artistul, in varsta de 45 de ani, a recunoscut ca a consumat droguri in trecut, iar in 2006, a cauzat controverse cand a fumat canabis in cursul unui interviu si a declarat: "Chestia asta ma ajuta sa ma mentin sanatos si fericit". De asemenea, el fost arestat de autoritati de numeroase ori, scrie Gardianul.

Madonna, Brad Pitt, Angelina Jolie si Amy Winehouse devin piese Lego. Brad Pitt, Angelina Jolie, Madonna si Amy Winehouse s-au transformat in jucarii. Asta pentru ca faimoasele vedete din showbusiness sunt, mai nou, personaje in jocul Lego. Celebrul producator de jucarii din piese de asamblat a tinut sa marcheze, astfel, trei decenii de existenta. Daca faimosul cuplu Brangelina este imortalizat ca o familie, fiecare cu cate un bebelus in brate, controversata Amy Winehouse arata, spun gurile rele, mai bine ca piesa de lego decat in realitate, noteaza Romantica.

Cu ce animale seamana vedetele. Revista americana National En­­­quirer a publicat o serie de po­ze in care unele vedete au fost surprinse facand anumite gesturi sau grimase, ajungand sa semene cu niste animale haioa­se. Ast­fel, daca Bush a fost comparat cu o mai­muta, Pa­ris Hil­ton sea­mana perfect cu un strut. Nici rapperul Jay-Z nu a scapat de editorii publicatiei National Enquirer, care l-au comparat cu o camila. Aceasta comparatie i se potriveste ca o manusa iubitului celebrei Beyoncé, care e poreclit si "Joe Camel" (Camila Joe), scrie Libertatea.

Oana Roman are un iubit de 23 de ani. Noua achizitie a Oanei Roman este Alexandru, un pusti de numai 23 de ani, cu care aceasta s-a afisat la deschiderea noului club Two din Constanta. Cei doi nu s-au sfiit sa se sarute si sa se mangaie toata noaptea. Tot sambata, Cornel Pasat, fostul iubit al Oanei si-a serbat ziua de nastere intr-un club din Bucuresti, insa aceasta a preferat sa lipseasca de la acest eveniment, ea avand acum un nou iubit mult mai tanar decat Cornel, cu care se mandreste foarte tare, relateaza Click.

Simona Dichiseanu si-a iesit din minti. Duminica, fosta cantareata, iesita la o plimbare cu fiica sa, Ioana, si cu viitorul ei ginere, Ilias, prin parcul Herastrau, a avut parte de o noua intalnire cu paparazzii publicatiei noastre, moment in care si-a iesit pur si simplu din minti. Blonda a inceput sa-i injure pe fotografii Cancan, indemnandu-si apoi fiica si viitorul ginere sa o acompanieze in "simfonia" dispretului. Solidari, acestia nu au stat mult pe ganduri, aratandu-si la unison degetele mijlocii cu mesajul obscen aferent.

Vedetele au dezvaluit locurile unde s-au iubit cu partenerii. Excentricul Cristian Tantareanu ne spune ca nimic nu se poate compara cu o partida de sex in mijlocul padurii. Pentru ca locuiau cu parintii sau in gazda, Claudiu Bogdan si Cristina Coca, de la OTV, au fost nevoiti sa se iubesca pe unde apucau. “Am facut-o in zapada, dar si prin tufisuri sau in curtea scolii. Imi amintesc ca noi eram bagati prin boscheti si un cersetor a venit la noi sa ne intrebe cat e ceasul”, ne-a spus prezentatorul matinalului “Zori de zi”. Un alt cuplu care a incins adevarate partide de amor in locuri mai putin obisnuite e cel format din Oana si Viorel Lis. In urma cu doi ani, “porumbeii” s-au dezlantuit chiar pe masa de biliard, relateaza Click.