Bogdan Lobont s-a insurat in secret. Portarul echipei nationale, Bogdan Lobont, s-a casatorit sambata cu Iulia Debretini, eveniment pe care sportivul s-a straduit sa-l tina secret pana in ultima clipa. Cei doi miri si-au anuntat casatoria, pe site-ul oficial al jucatorului dinamovist, abia dupa ce aceasta a avut loc. „Este cea mai frumoasa si emotionanta zi din viata noastra”, au declarat cei doi tineri, fara a da amanunte, dupa cununia religioasa care a avut loc putin dupa ora 12:00. Bogdan Lobont are 30 de ani si este tatal unui baietel de 5 ani, Andrei Cristian, dintr-o relatie avuta cu Loredana Constantin, scrie Gardianul.

Heather Locklear - arestata. Cunoscuta actrita de telenovele, Heather Locklear, cunoscuta pentru rolul sau din serialul "Melrose Place", a fost arestata de catre politistii din California sub suspiciunea ca ar fi condus sub influenta medicamentelor antidepresive. Potrivit autoritatilor, artista a fost arestata dupa ce a fost vazuta in timp ce isi conducea masina in mod haotic, turand motorul in mod repetat, intr-o parcare din Montecito, Santa Barbara. "Martorul care a sesizat incidentul a sunat la numarul de urgenta pentru ca era ingrijorat in legatura cu siguranta lui Locklear. Cand un politist a ajuns la locul faptei, Locklear statea in masina sa, care bloca partial o banda", a declarat un purtator de cuvant al Politiei rutiere din California. Ca urmare a acestui incident, Locklear a fost pusa sub acuzatie si apoi eliberata in schimbul unei cautiuni de 5.000 de dolari, relateaza Curentul.

Russel Crowe s-a ingrasat ca un porc. De la muschii pe care cunoscutul actor Russel Crowe ii afisa in "Gladiatorul", filmul care l-a facut celebru, si pana la burta pe care artistul o are in prezent este cale lunga. Astfel, vedeta de la Hollywood a fost suprinsa de paparazzi americani in timpul unei plimbari prin Los Angeles imbracat intr-o pereche de pantaloni scurti si un tricou. Singurul lucru care a sarit in ochi jurnalistilor americani la vederea starului a fost burta imensa pe care acesta a capatat-o in ultimul timp. O posibila explicatie a kilogramelor in plus pe care le-a acumulat Crowe ar putea fi recenta despartire de sotia sa, dar si faptul ca, de ceva timp, actorul sta mai mult pe acasa, unde are grija de fiul sau, afirma Curentul.

Anthony Hopkins, ucigasul suprem. Personajul Hannibal Lecter, interpretat de Anthony Hopkins, a fost votat, potrivit unui sondaj realizat de site-ul britanic eonline.com, drept "Super Ucigasul Hollywood-ului". Alaturi de Hopkins, in top, au mai ocupat locuri fruntase si Tony Perkins, pentru rolul sau din "Psycho", Martin Sheen pentru pelicula "Badlands" si Michel Rooker in "Henry: Portretul unui ucigas in serie", relateaza Curentul.

Madonna a fost amendata pentru ca si-a lasat fanii sa astepte. Madonna isi continua turneul Sticky & Sweet si in Europa de Est, dupa ce a primit o amenda usturatoare de 135.000 de lire sterline. Autoritatiile au penalizat-o pe diva pentru 40 de minute de intarziere, in timpul concertului sustinut pe Stadionul Wembley, care ar fi trebuit sa se incheie la ora 22:30. O sursa a declarat ca acest concert ar fi trebuit sa inceapa la ora 20:30, insa diva si-a lasat fanii sa astepte 40 de minute, scrie Romantica.

Se pare ca pentru unele femei, frumusetea nu are varsta. Renumita actrita Sophia Loren se tine tare, chiar si la 74 de ani. Anul trecut, in timp ce era prezenta la ceremonia de lansare la apa a unei nave de lux in Civitavecchi, Italia, decolteul generos al vedetei a lasat sa se vada putin mai mult decat trebuia, dezvaluindu-i un san, scrie Libertatea

Andreea Banica: "Da, sunt insarcinata". Chiar daca pana acum era retinuta in comentarii, Andreea Banica ne-a confirmat, ieri, ca ea si sotul ei asteapta un copil. “Da, sunt insarcinata, dar abia peste trei luni vom afla sexul bebelusului”, a spus Andreea. Cantareata si sotul ei, Lucian, au fost prezenti, ieri, la cununia lui CRBL si a iubitei lui, Elena, scrie Libertatea.

Victoria Beckham poarta manusi in pat. Victoria Beckham, fosta membra a trupei Spice Girls, are cateva ritualuri de frumusete de-a dreptul ciudate atunci cand se pregateste pentru somn. Astfel, vedeta nu se culca niciodata fara sa-si puna o pereche de manusi albe de bumbac si niste sosete groase. ”Am foarte mare grija de modul in care arat si vreau sa am mereu mainile si picioarele hidratate”, a declarat Victoria, adaugand ca David considera ca e putin sarita de pe fix cand vine vorba despre ritualurile ei de frumusete, scrie Libertatea.

Ce a facut Tudor Chirila a doua zi dupa despartirea de Andreea. La doar o zi dupa ce despartirea de Andreea Raicu a fost anuntata de cotidianul Cancan, Tudor Chirila a fost surprins in ipostaze graitoare de solitudine. Cantaretul si-a dedicat ziua de luni unui minimaraton prin Capitala, la volanul Volvo-ului sau. Primul popas facut de Tudor a fost la un imobil din cartierul Cotroceni, de unde a iesit dupa mai bine de o ora. Abatut si indispus, Tudor Chirila a plecat apoi la sediul CEC, unde de asemenea a stat o vreme. Tiparul s-a repetat si la cea de-a treia oprire, o cladire de birouri din centrul Capitalei, scrie Cancan.

Amy Winehouse este nimfomana. Nonconformista cantareata britanica Amy Winehouse este dependenta de sex. Unul dintre fostii ei iubiti, rocker-ul Jonnathan Jeannevol, a dezvaluit ca aceasta ar face sex non-stop si oriunde. "Eram intr-un club si, brusc, mi-a zis sa mergem acasa ca nu mai rezista fara sa faca sex. Vazand ca nu reactionez, m-a implorat cu ochii in lacrimi sa mergem macar pana la masina, pentru o partida scurta, afirma Cancan.

Loredana de la Trident, filmata in scene fierbinti! Din informatiile noastre, Loredana, una dintre frumoasele componente ale trupei Trident, a fost protagonista unor scene explicite de sex inregistrate de un fost iubit. Filmul a fost realizat cu mai multi ani in urma, cand Loredana nu facea parte din Trident. Originara din Husi, cantareata a facut facultatea la Cluj, acolo unde a fost descoperita de Matei Miko, nasul de cununie al miliardarului Irinel Columbeanu, sustine Cancan.