Britney vrea sa cumpere inregistrarea in care face sex. Speriata de iminenta unui nou scandal, Britney Spears vrea sa-l convinga pe fostul ei iubit, Adnan Ghalib, sa-i vanda chiar ei inregistrarea XXX in care cei doi fac sex. Potrivit unor apropiati ai cantaretei, Britney vrea sa distruga caseta compromitatoare, inregistrata in perioada cand vedeta trecea printr-o depresie, bea mult si consuma droguri. Filmarea dureaza doua ore si a fost realizata in Mexic, scrie Gardianul.

Caseta cu una dintre cele mai cunoscute cantarete din Romania, jucandu-se cu amantul. O noua caseta video cu totul iesita din comun, incendiara, se afla in posesia Cancan. Intr-o atmosfera romantica, un barbat musculos i se ofera total unei vedete de sex feminin! Potrivit unor persoane din anturajul protagonistei casetei, aceasta ar fi ramas insarcinata cu amantul, insa iubitul, un tanar milionar in euro, a iertat-o initial si a ajutat-o sa scape de sarcina.

Sunt atrasi de «ciudatenia» partenerilor. Intre actrita Catherine Zeta-Jones si sotul ei, Michael Douglas este o diferenta de varsta de 25 de ani, dar, cel putin asa sustine diva, taman acest lucru a facut-o sa se indragosteasca nebuneste. La interpretul rolului Mini Me, Verne Troyer, diferenta de inaltime nu face decat relatia mai palpitanta. La fel au stat lucrurile si intre Cheeky Gabriela si Opik Lembit, numai ca in relatia lor “politicul matur si-a dat mana cu mondenul copilaresc”, scrie Click.

Fostul iubit al lui Cheeky Gabriela, la Big Brother. Politicianul Lembit Opik, fostul iubit al Gabrielei de la Cheeky Girls, va participa la reality-show-ul Big Brother cu celebritati din Marea Britanie. Emisiunea va incepe la 4 ianuarie anul viitor. Producatorii au declarat ca abia asteapta ca Lembit sa dezvaluie picanterii din viata de cuplu alaturi de Cheeky Gabriela, mai ales ca e foarte ranit in orgoliu, fiindca romanca i-a dat papucii, relateaza Libertatea.

Sharon Stone a vrut sa injecteze cu botox picioarele fiului ei. Actrita Sharon Stone a ramas fara custodia fiului ei adoptat, Roan, pentru ca a intentionat sa-l supuna pe acesta unei interventii chirurgicale cu botox. Mai exact, Sharon a vrut sa-l duca pe Roan la doctor, pentru a i se injecta botox in picioare. Astfel, credea actrita, baiatul n-ar fi avut niciodata probleme cu mirosurile neplacute, noteaza Gardianul.

Monica Bellucci este sexy multumita Photoshop. Renumita actrita italiana Monica Bellucci, considerata una dintre cele mai frumoase vedete din showbizul international, si-a facut curaj si a marturisit ceea ce multe alte staruri neaga cu vehementa. Programul de prelucrare a fotografiilor Photoshop este adevaratul artizan al frumusetii perfecte pe care actrita italiana o afiseaza in pictorialele fierbinti realizate pentru reviste celebre, dupa cum a marturisit Bellucci, scrie Cancan.

"Dadaca" Fran, violata de fata cu sotul! Fran a povestit un episod absolut halucinant din viata personala! Vedeta a fost violata in 1985, impreuna cu o prietena cu care locuia in acelasi apartament din Los Angeles, de o banda de hoti ce patrunsesera in locuinta, in timp ce sotul sau din acea perioada a fost legat si a trebuit sa priveasca scenele cutremuratoare, relateaza Libertatea.

Lindsay Lohan, prinsa cu iarba in gura. Aflata pentru a doua zi la plaja, in Mexic, alaturi de prietena sa Samantha Ronson, Lindsay Lohan a fost vazuta in timp ce fuma o tigara care, din spusele martorilor, era marijuana. Desi pare incredibil, se pare ca spusele oamenilor de pe plaja sunt adevarate, deoarece, in noaptea de dinaintea iesirii la plaja, vedeta a fost surprinsa intr-un cartier din periferia orasului in care se afla, unde s-a intalnit cu un barbat care i-a oferit un pachet pe care artista l-a bagat repede in buzunar. Pentru a confirma si mai mult faptul ca starul consuma droguri, pe toata perioada cat a stat pe plaja, vedeta a ras si, ocazional, a cazut din picioare, sustine Curentul.

Cartea Andreei Marin, „prietena de pe noptiera“. Dupa ce in 2001 a lansat volumul „Andreea Marin“, scris de Alexandru Raducanu, in acest an, Andreea Marin Banica pregateste aparitia unei noi carti, „Pretuieste viata“. Realizata in conditii grafice foarte bune, sub forma unui album ilustrat, cartea este coordonata de Andreea Marin Banica si reuneste articole semnate de personalitati ale lumii mondene, culturale, artistice sau medicale, scrie EvZ.