Cantaretul Santana se transforma in parintele Carlos. Legendarul chitarist Carlos Santana vrea sa devina preot. Potrivit unei declaratii acordate unei publicatii americane, artistul, in varsta de 61 de ani, a spus ca in momentul cand se va retrage din muzica se va face preot, deoarece credinta l-a ajutat foarte mult in viata sa, adaugand ca ar vrea sa puna bazele unei biserici in Maui, Hawaii. Potrivit acestuia, schimbarea radicala se va produce in momentul cand va implini 67 de ani, scrie Curentul.

Angelina are tatuaje noi. Proaspata mamica, Angelina Jolie si-a tatuat coordonatele camerei de spital unde a dat nastere gemenilor Viviene Marcheline si Knox Léon. Aceasta are tatuat pe mana stanga urmatoarele : N43°41'21'' E7°14'28 - ceea ce reprezinta locatia exacta a camerei din spitalul din Nisa unde cei doi micuti au vazut lumina zilei in data de 12 iulie 2008. Starul nu este la prima actiune de acest gen, ea si-a facut cate un tatuaj pentru fiecare din copii sai Shiloh, Maddox, Pax si Zahara chiar daca ultimii trei sunt copii adoptati din tari defavorizate, relateaza Libertatea.

Cum arata Jennifer Aniston in 1990? Iata o fotografie cu Jennifer Aniston, realizata in 1990, pe vremea cand actrita avea doar 21 de ani si nu trecuse prin experienta “Brad Pitt”. Desi e mai batrana acum cu 18 ani, Jennifer arata mult mai bine. Plus ca, slava Domnului, a renuntat la camasile cu o maneca indoita, la jeansii cu talie foarte inalta si la curelele de prost gust, scrie Gardianul.

Charlize Theron datoreaza 13 milioane de euro. Producatorul elvetian de ceasuri Raymond Weil a dat-o in judecata pe actrita Charlize Theron, cu care are contract de exclusivitate, dupa ce vedeta s-a afisat la mana cu un ceas marca Dior. Potrivit companiei elvetiene, care pretinde daune de 13 milioane de euro, vedeta a primit o suma fabuloasa, de 1,9 milioane de euro, pentru a promova ceasurile in perioada octombrie 2005 - decembrie 2006, scrie Cancan.

Cheeky Gabriela s-a logodit. La nici doua luni de la despartirea de politicianul Lembit Opik, Ga­brie­la Irimia de la Chee­ky Girls pare ca se in­dreapta cu pasi repezi spre altar. Cotidianul bri­tanic The Daily Mail a pu­blicat ieri fotografii cu Ga­briela purtand pe de­get un superb inel o­fe­­rit de omul de aface­ri Ni­cholas Zapolski, 25 de ani. Cei doi s-au cunoscut in Spania, la Mar­bella, in urma cu o luna, pe cand su­ro­rile Cheeky Girls se aflau in va­can­ta, scrie Libertatea.

Delia, la un pas sa fie «linsata» de homosexuali! E sexy, frumoasa, are voce, insa si un mare defect. Nu e punctuala. Delia Matache i-a scos din minti pe homosexualii si pe lesbienele care au asteptat-o sambata seara in clubul Purple, acolo unde persoanele fara prejudecati se distreaza de mama focului in fiecare weekend. Solista ne-a explicat insa ca are circumstante atenuante, scrie Click.

De ce fug barbatii de Andreea Raicu? Rasfoind „jurnalul amintirilor”, am sesizat ca domnisoara Raicu nu poate tine aproape niciun iubit, mai devreme sau mai tarziu, tot singura ramane. Curiozitatea ne roade si ne intrebam, ce o avea fetica asta de fug barbatii de ea? O iubesc, cat o iubesc si cand vine vorba sa treaca la lucruri mai serioase, cum ar fi, intemeierea unei familii, partenerii ei fug de ea ca dracul de tamaie. Dar haideti sa facem o recapitulare! Cei mai mediatizati fosti iubiti ai Andreei Raicu sunt: Ovidiu Zegheru- Radio 21, Robert Redelean, fost director marketing Zapp, Mihai Gadea, Tudor Vasile, Cristian Chivu si Tudor Chirila, noteaza Atac.

Au dat o avere pe operatii estetice. Celebritatea le obliga! Asa gandesc vedetele care, odata trecute de prima tinerete, fac orice sa-si pastreze aspectul, chiar daca asta inseamna operatii estetice chinuitoare si multi bani scosi din buzunar. Daca in pri­vinta cantaretului Michael Jackson lucrurile sunt clare, el fiind de mult timp campionul interventiilor de acest gen, in randul divelor, "moda" operatiilor a luat avant in ultimii ani. Se pare ca cea care a cheltuit cel mai mult pentru retusarea intregului corp a fost actrita Demi Moore: 400.000 de dolari, relateaza Libertatea.