Spielberg da Hollywood-ul pe Bollywood. Faimosul cineast nu va face o trecere dramatica de la pelicule SF sau epopei de razboi la melodrame in care se danseaza sincron pana la happy-end. Doar ca firma lui, DreamWorks, a incetat colaborarea cu gigantul Paramount, iar marele Steven va pune pe picioare o noua companie, alaturi de indienii de la Reliance ADA Group, anunta Gandul.

Pamela Anderson, goala pusca pentru Hugh Hefner. Fostul “iepuras“ Playboy, Pamela Anderson, i-a facut o surpriza pe cinste mogulului media Hugh Hefner, cand acesta a implinit 82 de ani. Dupa ce si-a facut aparitia goala pusca din spatele unei perdele, Pam s-a indreptat spre Hefner, i-a daruit un tort, a dansat si l-a sarutat pe buze, drept recunostinta pentru ca a facut-o celebra. Momentul, filmat in aprilie, de ziua lui Hefner, a fost introdus in serialul “Girls Next Door”, care va fi difuzat pe US TV. Imaginile sunt preluate de la televiziunea americana, astfel ca Pamela nu este vizibila in toata splendoarea goliciunii sale, scrie Gardianul.

Brad Pitt si Angelina Jolie: "Nu mai avem viata sexuala". Venirea pe lume a gemenilor Knox si Vivienne nu mai lasa loc de romantism pentru Brad Pitt si Angelina Jolie. Cei doi au declarat in fata a zeci de jurnalisti ca sunt epuizati din cauza energiei pe care o consuma cu cei sase copii. “La sfarsitul zilei suntem franti. Nu mai avem putere pentru a face dragoste. Practic, nu mai avem viata sexuala!”, a marturisit Brad, potrivit Libertatea.

Asa se scobesc in nas starurile! Nu conteaza daca sunt in public sau nu, atunci cand ii apuca mancarimile din nas celebritatile nu ezita sa ia atitudine. Mischa Barton, Matthew McConaughey, Tommy Lee si Pamela Anderson au fost prinsi “lucrand” din greu in nari. Totusi, nici unul dintre ei nu a egalat-o pe Jennifer Lopez care... dupa delicata operatiune nazala, a inspectat “bilutele” timp indelungat. La Hillary Duff, insa, scobitul in nas e o adevarata arta, scrie Click.

Amy Winehouse a vrut sa se sinucida. Amy Winehouse nu mai vrea sa traiasca. Se pare ca aceasta este obsedata sa moara tanara, iar viata haotica pe care o duce a determinat-o sa-ncerce sa se sinucida. "Sunt prinsa intr-un cosmar. Care este rostul sa traiesti?", a spus Amy. Cantareata a fost surprinsa de prietenii ei cu un cutit in jurul gatului, incercand sa se omoare, sustine Libertatea.

Fostul iubit al Cristinei Spatar a inregistrat-o pe cantareata, ore intregi, la telefon! Mai multe inregistrari telefonice incendiare cu Cristina Spatar, supranumita "regina R 'n B", au intrat in posesia reporterilor Cancan, care le vor prezenta pe larg, in exclusivitate, incepand de maine! Discutiile purtate intre cantareata si fostul ei logodnic, italianul Mirco Maschio, sunt incredibile. Cei doi vorbesc, fara perdea, despre tot ce a fost intre ei, iar dialogul scoate la iveala dedesubturi socante din lumea showbizului!

Fetita lui Tom Cruise, fashionista la doi ani. Micuta Suri, fetita lui Tom Cruise si a lui Katie Holmes, parea imbracata pentru o ocazie speciala duminica, la o plimbare prin New York impreuna cu parintii ei. La doar doi ani, Suri arata foarte sic intr-o rochita roz din satin, in timp ce Tom si Katie erau imbracati lejer. Cei doi actori nu-si puteau lua ochii de la fetita lor, pe care au transformat-o deja intr-o adevarata fashionista. De altfel, Suri se regaseste in topul celor mai bine imbracati copii celebri, scrie Gardianul.

Ce de bani fac din reclame! "Ce bine e sa fii celebru! Banii curg in valuri". Asta-si spun, probabil, vedetele care incaseaza sume fabuloase pentru a face publicitate produselor de tot felul. De la sportivi pana la dive de la Hollywood, toti isi dau acordul pentru a le fi folosita imaginea in scopuri publicitare, daca pretul e "corect". Cel mai bine platit star ramane, in ultimii ani, fotbalistul britanic David Beckham, care a primit de la casa de moda Armani un onorariu de 20 de milioane de dolari pentru a poza in lenjerie intima, noteaza Libertatea.

Britney nu mai face sex sase luni. Parintii lui Britney Spears nu mai stiu ce sa faca pentru a o impiedica pe cantareata sa nu mai faca gafe care sa ii puna in pericol cariera. Acesta este motivul pentru care Jamie si Lynne i-au interzis fiicei lor sa mai faca sex timp de sase luni, perioada in care Britney estimeaza ca va reveni in fruntea topurilor muzicale internationale, scrie Cancan.

Johnny Depp va primi salariu de 46 de milioane de dolari. Succesul seriei “Piratii din Caraibe”, in care Johnny Depp a jucat rolul capitanului Jack Sparrow, i-a adus actorului un salariu incredibil. Pentru cea de-a patra parte a seriei, Johnny Depp va fi platit cu 46 de milioane de dolari, devenind astfel actorul cu cel mai mare salariu din istoria Hollywoodului, anunta Libertatea.