Claudia Neghina si-a aratat chilotii la o petrecere. Claudia Neghina a cazut si ea prada unei ploi neasteptate de blituri, la un eveniment monden, cand fotografii au surprins-o intr-o ipostaza nu tocmai avantajoasa. Manechinul, vedeta unora dintre cele mai sexy pictoriale in lenjerie intima, si-a dezvelit, fara sa vrea, chiloteii, cand s-a asezat sa-si traga sufletul dupa o prezentare de moda, informeaza Gardianul.

Candidata la vicepresedintia SUA, in ipostaze indecente. Guvernatorul de Alaska, Sarah Palin, candidata din partea republicanilor la functia de vicepresedinte al SUA, a fost fotografiata sambata in ipostaze indecente. De fapt, sedinta foto a fost realizata de actrita porno Lisa Ann, care seamana foarte bine cu politiciana, scrie Libertatea.

Alina Profir, prezentatoarea emisiunii “Shoppingul: Pasiunea mea” de la Euforia TV, are o serie de angajamente ca actrita, atat in filme, cat si in videoclipurile unor artisti de peste hotare. De curand, ea a aparut alaturi de cantaretul britanic Duncan James in ipostaze intime, in cel mai nou videoclip al lui, relateaza Libertatea.

S-au iubit si cu femei. Tot mai multe frumuseti de la Hollywood au inceput sa marturiseasca, in ultima vreme, ca in tineretea lor zbuciumata, si nu numai, s-au simtit atrase si de femei, nu doar de barbati. Pe langa faptul ca au infiripat relatii cu reprezentante ale aceluiasi sex, acestea recunosc, cu zambetul pe buze, ca au avut parte de experiente de neuitat, scrie Libertatea.

Britney, goala-pusca! Britney Spears face furori cu noul ei videoclip “Womanizer”. Nu numai ca melodia se anunta deja a fi un hit, dar pe langa faptul ca diva muzicii pop danseaza provocator, ea este si extrem de sexy si poate fi admirata doar in costumul Evei, afirma Libertatea.

A ramas si fara casa, si fara iubita! Mihai Constantinescu are parte, in ultima vreme, numai de ghinioane. Tocmai cand parea ca si-a gasit fericirea, el recunoscand public relatia cu solista Simona Secrier in luna iunie, iata ca acum este, din nou, singur. Asta dupa ce solistul a fost evacuat din casa revendicata de vechii proprietari. Cantaretul in varsta de 62 de ani a fost lasat balta de Simona, mai tanara decat el cu peste 20 de ani, afirma Click.

Monica si doua prietene au dansat, rand pe rand, cu Liviu, iar inainte sa plece din discoteca au cerut droguri unor dealeri! Doamna Columbeanu este, de la o vreme incoace, nelipsita din cluburile de noapte, unde petrece pana in zori, dar nu cu sotul, ci cu prietenele cele mai bune! Exceptie a facut sambata noaptea, cand celor mai bune prietene ale Monicai li s-a alaturat si un barbat: Liviu Moreanu, fostul iubit al Annei Lesko (care, se stie, a fost iubita lui Irinel Columbeanu)!, afirma Cancan.

Si-a luat saltea de 65.000 de dolari. Actrita americana Angelina Jolie nu mai doarme bine de cand i-a adus pe lume pe gemenii Vivien Marcheline si Knox Leon. Astfel, la indemnul unui prieten apropiat, diva a cumparat o saltea din par de cal, pentru care a platit 65.000 de dolari, in speranta ca va scapa de somnul agitat. Noua achizitie, care provine din Suedia, a fost lucrata manual din parul a 150 de cai, scrie Cancan.

Obama, banuit de infidelitate. Candidatul democrat la functia de presedinte al SUA, Barack Obama, a fost banuit de infidelitate chiar de sotia lui, Michelle. In urma cu patru ani, aceasta s-a enervat din pricina relatiei mult prea stranse pe care politicianul o avea cu una dintre asistentele lui, motiv pentru care a facut tot ce i-a stat in putinta sa o scoata din peisaj pe tanara respectiva. Din acest motiv, femeia, al carei nume nu a fost dat publicitatii, a primit un post bine platit intr-o insula din Caraibe, scrie Cancan.