Rat a primit o supermasina. Razvan Rat si KIA au decis sa colaboreze pentru urmatorul an. Fotbalistul si filiala din Romania a cunoscutei firme sud-coreene de autovehicule au semnat un parteneriat valabil doar pe teritoriul tarii noastre. In Romania, fundasul stanga al nationalei Romaniei de fotbal va conduce de acum doar masini marca KIA. El a primit deja un KIA Sorento, dar oficialii companiei auto spun ca Rat va avea acces la orice tip de masina din gama, scrie Libertatea.

Monica Barladeanu a filmat nud pentru americani! Un regizor de la Hollywood a reusit fara pic de efort ceea ce revistele din Romania dedicate barbatilor s-au chinuit ani in sir: s-o convinga pe Monica Barladeanu sa se dezbrace. Ieseanca a recunoscut ca, de dragul actoriei, ar fi dispusa sa faca o multime de sacrificii si, fara pic de pudoare, nu s-a sfiit sa-si dea hainele jos atunci cand rolul i-a cerut-o, scrie Click.

Topul vedetelor care "vand" cel mai bine. Prezenta chipului unui star sau al altuia pe o coperta de revista de mondenitati poate determina un numar urias de vanzari sau un esec total, sustine publicatia Forbes. Pres­ti­gi­oasa revista a­­­­mericana a analizat incasarile pe o perioada de un an, din iunie 2007 pana in iunie 2008, a celor mai im­portante sase reviste de mondenitati (People, Star, US We­ekly, In Touch Weekly, Life & Style si OK!) si a realizat topul vedetelor, care "vand" cel mai bine. Daca anul trecut, Jen­ni­­­­fer Aniston ocupa pri­mul loc in acest cla­sa­ment, anul acesta actrita a fost de­tro­nata chiar de rivala sa in dragos­te, Angelina Jolie, scrie Libertatea.

Adrian Mutu scoate un nou vin pe piata. «L’inchino» este cea de-a doua bautura pe care «Briliantul» o lanseaza in Italia. Dupa succesul pe care l-a avut in Florenta cu “Dieci di Mutu”, fotbalistul nostru s-a gandit sa scoata pe piata un nou produs. “L’inchino”, pentru ca asa se va numi noua bautura care il reprezinta pe Adi, face referire la gestul de plecaciune cu care decarul viola i-a obisnuit pe suporterii Fiorentinei, dupa fiecare gol marcat, noteaza Click.

Becali: "Fac bani ca sa ma duc in rai". Becali n-are leafa, nici carte de munca. La 50 de ani, Gigi Becali a devenit cel mai bogat roman. Gigi Becali este, indubitabil, cel mai bogat roman. O spune Top 300 Capital, un brand redutabil, consolidat in ani, o colectie devenita deja institutie in Ro­ma­nia, scrie Libertatea.

Profesorul pervers ofera lectii de sex oral la scoala generala. Un profesor le impartaseste elevilor experientele sexuale pe care le-a avut cel mai ades, spune el, cu prostituate. In locul orelor de fizica, disciplina pe care trebuie sa o predea elevilor unei scoli generale, un profesor isi bazeaza cursurile pe explicatii complexe privind... sexul oral. Cu lux de amanunte, cadrul didactic le explica elevilor, pe parcursul orei, cum si ce trebuie sa faca pentru un sex oral reusit, bazandu-se pe intamplari de gen din propria experienta, pe care le releteaza copiilor cu lux de amanunte, informeaza Cancan.

Anca Parghel a ajuns iar la spital. Chiar daca inca lupta cu cancerul, cantareata Anca Parghel nu vrea sa stea degeaba. Anca Parghel a concertat, duminica seara, intr-un club din Timisoara, impreuna cu cei doi fii ai sai. Desi mai putin cunoscuti decat baietii de la Fly Project, copiii Ancai au acompaniat-o pe super-hit-ul “Brasil”, iar impreuna au reusit sa ridice spectatorii la dans. Din pacate, cantareata a interpretat doar opt piese, dupa care a coborat de pe scena, pentru ca i s-a facut rau si a ajuns direct la spital, epuizata, noteaza Libertatea.

Becali TV a pornit vanatoarea de vedete. Slujbe religioase, teatru, filme clasice, o ora pe zi dedicata Stelei, politica, dar si divertisment este oferta generoasa a noului post, ce se doreste a fi "o televiziune spirituala si calda". Primul nume important antamat de directorul general Nicoleta Savin: actorul Dan Puric, scrie Cancan.

Maia Morgenstern, rockerita la MTV. La editia de maine, de la ora 18, a emisiunii Euro Top 20, gazda va fi Maia Mor­genstern. Actrita a acceptat invitatia postului de a face cunoscute preferintele muzi­cale ale euro­penilor, iar pentru aceasta misi­une a creat personajul “rockerul”, impro­vizand cate o poveste pentru fiecare piesa din Euro Top 20. „Copiii mei urmaresc MTV si deci sunt la curent cu ceea ce se intampla pe post", scrie Gandul.

Simona Sensual s-a impacat cu Maharu. Blonda a acceptat in cele din urma oferta de reconciliere venita din partea fostului ei iubit, de care se despartise dupa ce a batut-o.

La cateva luni dupa ce a luat bataie de la Nicu Maharu, Simona Sensual s-a intors la el.

Potrivit unor surse din anturajul blondei, aceasta a acceptat intr-un final rugamintea acestuia de a se impaca, desi spusese ca nu se va mai intoarce niciodata la el. "Nu stiu daca il va putea ierta cu adevarat, pentru ca a lovit-o, dar el a insistat foarte mult ca ea sa se intoarca la el, scrie Cancan.

Dorita de barbati doar pentru ca e cumnata lui Irinel Columbeanu - Ramona Gabor, urmarita de un obsedat! Nici bine nu a patruns in lumea mondena, ca a si dat de probleme. Ramona Gabor, surioara sotiei miliardarului Iri, se afla fata in fata cu o problema care o macina zi si noapte. De ceva vreme, ea este sunata de un anumit domn care ii face complimente, declaratii de dragoste, invitatii in oras... Ce mai, omu se arata innebunit dupa ea, scrie Atac-Online.

Santaj filmat in WC. Sora Elenei (ex-Mandinga) i-a cerut 5.000 de euro sotului Cristinei Spatar In schimbul unor poze cu aceasta dupa o partida de sex. Un incredibil scandal penal arde mocnit in lumea showbizului! Cancan a descoperit ca o ziarista de la o publicatie centrala este acuzata ca l-ar fi santajat pe sotul Cristinei Spatar, cerandu-i bani in schimbul unor poze asa-zis compromitatoare.