Raduleasca spune totul despre relatia cu Dani. Mihaela Radulescu, vedeta Antenei 1, a recunoscut pentru ziarul "Ring" ca suspiciunile din ultima vreme in legatura cu o relatie pe care ar avea-o cu Dani Otil sunt intemeiate. Ea a confirmat zvo­nu­ri­le dupa ce a fost surprinsa iesind din gar­soniera lui Dani unde au pe­trecut impreuna noaptea. Mai mult, ea re­cun­oas­te ca este indragostita de mai ta­narul ei coleg si sustine ca nu a as­cuns nici un moment ca ar avea o relatie cu vedeta matinalului "'Neata cu Raz­van si Dani", scrie Libertatea.

Schimbarea la fata a divelor Hollywood-ului. Ne-am obisnuit sa le invidiem, sa tanjim dupa formele lor perfecte si sa fim permanent nemultumite de ceea ce vedem in oglinda. Fie ca ne uitam la Sarah Jessica Parker, Jennifer Lopez sau Charlize Theron, ceea ce frapeaza este diferenta mare dintre atunci si acum. Poate ca nici divele nu au fost dintotdeauna dive si au invatat pe parcurs cum sa-si puna frumusetea in valoare, scrie Romantica.

Viata lui Britney Spears, subiect de film. Mama cantaretei Britney Spears poarta discutii cu studiourile de la Hollywood pentru a face un film inspirat din viata cantaretei. Lynne Spears a publicat recent o carte despre tumultoasa viata a fiicei sale, iar acum bate in lung si-n lat studiourile de film in cautarea cuiva care este dispus sa faca un film bazat pe acesta carte. Mai mult de atat, Lynne crede ca un eventual film va fi un succes de box-office si vrea ca rolul sau sa fie jucat de nimeni alta decat Julia Roberts, scrie Gardianul.

Ce i-a facut Andreea Raicu lui Tudor Chirila. Infirmand practic tonul amical al despartirii, pe care ea, in mod special, s-a straduit sa-l transmita, Andreea a facut, recent, un gest care denota clar ca are resentimente fata de fostul ei partener. La debutul ei in clubul bloggerilor, Andreea Raicu si-a ales cu grija favoritii din domeniu, selectand la sectiunea blogroll doar doua adrese: cea a iubitului ei, Tudor Chirila, si a colegului ei de televiziune, Dan Fintescu. Acum, la despartire, vedeta Prima TV, la fel de grijulie, dar mult mai selectiva, l-a sters dintre favoriti pe fostul ei iubit, ramanand doar cu adresa lui Dan Fintescu la rubrica respectiva, scrie Cancan.

Madonna ar putea pierde 150 de milioane de lire sterline in urma divortului. Zvonul care circula, de ceva vreme, in lumea buna a divertismentului a ajuns sa se confirme: Madonna si Guy Ritchie au hotarat sa puna capat casniciei lor incepute in anul 2000. Cum cei doi n-au semnat nici un fel de contract prenuptial, Madonna ar putea ramane, in urma divortului, cu 150 de milioane mai putin, scrie Gandul.

Cheeky Gabriela l-a nenorocit pe Lembit. Fostul iubit al cantaretei Gabriela Irimia, componenta trupei Cheeky Girls, nu a reusit sa isi convinga colegii ca ar putea fi conducatorul de maine al formatiunii politice al carei membru este de ani buni. Conform unor surse din anturajul lui Opik, in varsta de 43 de ani, acesta nu a reusit sa obtina sustinere decat din partea a sase parlamentari, adica nici 10% din totalul acestora. Motivul principal pentru care Lembit nu se mai bucura de credibilitate nici macar in randul colegilor lui este seria de scandaluri amoroase in care a fost implicat in ultimii ani, scrie Cancan.

Paris e slaba moarta si nu stie sa mearga. Paris Hilton (27 de ani) pare sa fi tinut o cura de slabire. Din pacate, a ajuns sa arate ca un schelet. Impopotonata dupa ultima moda, fata miliardarului american arata jalnic si pare ca nici nu se mai poate tine pe picioare. Sau asa o fi invatat ea sa mearga, ca o impiedecata, scrie Libertatea.

Lindsay nu stie sa foloseasca autobronzantul. Actrita Lindsay Lohan a avut o aparitie mai putin fericita la petrecerea firmei Diesel, unde i-a socat pe toti cei prezenti. Starleta avea corpul bronzat, iar gleznele foarte albe. Se pare ca Lindsay a uitat sa foloseasca crema bronzanta si pe partea de jos a picioarelor, imaginea oferita fiind considerata de-a dreptul ridicola, scrie Cancan.