Dani si Mihaela s-au iubit la Amsterdam. Mihaela Radulescu (39 de ani) si mai tanarul sau iubit, Dani Otil (28 de ani), prezentatorul de la Neata cu Razvan si Dani, de la Antena 1, au petrecut un weekend romantic la Amsterdam. Departe de privirile invidiosilor care vad in diferenta de varsta de 11 ani un bun prilej de barfa, cei doi s-au distrat pe cinste, anunta Libertatea.

Divort in familia Columbeanu: ea la Gaia, el in Bamboo. Doamna Columbeanu a petrecut vineri noaptea cu prietenele in club, in timp ce, sambata, sotul ei a iesit singur la discoteca! Problemele de cuplu dintre Monica si Irinel Columbeanu sunt din ce in ce mai evidente. Zvonuri privind un presupus divort sunt intarite si de faptul ca sotii Columbeanu petrec separat, in oras, in cluburi diferite, ca si cand nimic nu i-ar lega, scrie Cancan.

Anca Parghel: «Eu vorbesc cu tumorile mele!». Diagnosticata pentru a doua oara cu cancer, Anca Parghel este convinsa ca va invinge si de aceasta data cumplita maladie. Ea prefera sa trateze cancerul in gluma si nu se “razboieste” inutil cu tumorile, ci, dimpotriva, le vorbeste aproape zilnic. “Eu vorbesc cu tumorile! Nu trebuie sa le urasti, sa le detesti sau sa-ti doresti sa le distrugi cu tot dinadinsul. Ele au venit acolo cu un scop, sunt un semn, de aceea prefer sa le las sa creasca ele, acolo, in voie. La un moment dat, o sa se duca de la sine”, a declarat cantareata, citata de Click.

Cheeky Monica si-a tras un iubit campion olimpic. Aflata intr-un club de fite din Londra, Anglia, Monica Irimia, una dintre gemenele Cheeky Girls, s-a "cuplat" cu nimeni altul decat triplul laureat cu aur la Olimpiada de anul acesta de la Beijing, China, la iahting, Ben Ainslie (31 de ani). Paparazzii i-au surprins pe cei doi sarutandu-se, desi sportivul are o relatie stabila de mai multi ani, scrie Libertatea.

Mitea si Andrei Cristea au petrecut cu sampanie si fetite la Bamboo. La cateva ore dupa eliminarea din Cupa UEFA, cu NEC Nijmegen, Andrei Cristea si Ropotan au iesit la "agatat". Istoria se repeta. Doar ca locul lui Ropotan a fost luat de Mitea. Fostul jucator al lui Ajax a plecat, alaturi de "versatul" Cristea, la clubul Bamboo. Se intampla a doua zi dupa ce Dinamo isi dadea cu stangu-n dreptu la Cluj. Cei doi s-au asezat la sectorul VIP si au comandat sampanie. Au petrecut pana aproape de ora cinci dimineata, iar lor li s-au alaturat si unele frumuseti feminine dornice de a deveni celebre, noteaza Cancan.

Like a virgin: Madonna si Guy, fara sex de 18 luni! Obsesia Madonnei pentru corpul ei are un rol determinant in divortul de sotul ei, Guy Ritchie. Libertatea scrie ca Madonna petrecea mai bine de jumatate de zi la sala de forta, pentru a-si mentine corpul intr-o forma cat mai buna si pentru a castiga razboiul cu varsta. Si, desi Guy si-ar fi dorit sa petreaca mai mult timp impreuna, lucrurile mergeau intr-o directie total opusa. Asa s-a ajuns intr-o situatie bizara: cei doi nu au mai facut sex de un an si jumatate!

Lesko, show erotic la fiecare concert. Irezistibila. Asa se infatiseaza Anna Lesko la fiecare concert pe care il sustine in cluburile din Bucuresti sau din tara. Ea foloseste tot felul de trucuri erotice menite sa starneasca cu precadere audienta masculina. Internetul e plin de filmulete sexy cu solista, iar Click! vi le prezinta pe cele mai fierbinti.

Elena Basescu, inca o operatie estetica. In ciuda avertismentelor chirurgilor plasticieni, fiica cea mica a presedintelui parca vrea cu tot dinadinsul sa repete experientele traumatizante ale lui Michael Jackson. Fotografiile realizate de paparazzii Cancan in ultimele zile arata ca ea a recurs, din nou, la operatiile estetice de dragul unui look cat mai spectaculos.

Brad Pitt se pregateste de Troia 2, in Odiseea. Studiourile Warner Bros si Brad Pitt vor colabora la adaptarea pentru marele ecran a poemului "Odiseea" al lui Homer, dupa ce, in 2004, au lucrat impreuna la filmul "Troia", inspirat dintr-o alta capodopera homeriana, "Iliada". Intentia studiourilor Warner Bros este sa transforme povestea originala si s-o transpuna intr-un loc futuristic, situat intr-o alta dimensiune. Warner Bros a achizitionat drepturile pentru "Odiseea" in mare secret, sperand ca Brad Pitt va fi starul care va juca in film si ca George Miller va fi regizorul. Filmul va fi produs de compania lui Brad Pitt, Plan B, relateaza Click.

Stefan Banica, sarbatorit in prima editie „Dansez pentru tine“. Peste 1 milion de teles­pectatori au ur­marit debutul seriei a sasea Dansez pentru tine. In minutul de aur al emi­siunii, 21:49, Pro Tv a fost urma­rit de aproape 2 milioane de persoane si a inregistrat, pe publicul din mediul urban, un rating de 11,8. Povesti dramatice, coregrafii originale, un juriu exigent si o aniversare in direct au alcatuit un intreg spectaculos. Lili Sandu a povestit drama accidentarii si a iesirii din competitie. In ajutorul partenerului sau, Andrei, a venit Laura Cosoi, care in cateva ore a invatat doua coregrafii, insusite de ceilalti concurenti in trei saptamani. Echipa emisiunii si familia lui Stefan Banica l-au sarbatorit la miezul noptii. Surpriza momentului a fost un filmulet cu Andreea Marin Banica, micuta Violeta si fiul artistului, Radu Stefan, care i-au cantat la pian „Multi ani traiasca”, relateaza Gandul.