Jodie Marsh cauta donator de sperma. In ziua de azi, relatiile lesbiene par sa fie la moda printre vedete. Este valabil si pentru modelul Jodie Marsh, care se bucura de o idila cu coafeza sa, Nina, dar acum isi doreste un copil. Ca sa isi duca planul la bun sfarsit, englezoaica a facut un apel prin intermediul radioului catre domnii dispusi sa o ajute in aceasta privinta. “Am avut parte de multi barbati de nimic. Vad de ce femeile devin lesbiene, deoarece la un punct te saturi sa auzi atatea porcarii si cauti in alta parte”, a declarat Marsh, potrivit Gardianul.

Cele mai dezastruoase optiuni vestimentare ale celebritatilor. Aceasta consistenta lista de celebritati, care au dat-o in bara de-a lungul timpului la capitolul vestimentar, a fost intocmita de cel mai acid critic al Hollywood-ului, Richard Blackwell. Si veti fi surprinsi sa aflati ca nici regina Marii Britanii nu a fost iertata de ochiul vigilent. Incepand cu o tinuta de laptareasa purtata de Brigitte Bardot in 1965, continuand cu Madonna, Britney Spears sau Victoria Beckham, Richard a demontat rand pe rand stilul vestimentar al vedetelor, scrie Romantica.

Paris Hilton si-a cumparat bordel. Paris Hilton (27 de ani) si-a cumparat un bordel in Londra, Anglia si e foarte incantata de noua achizitie. Controversata blonda a dat 850.000 de lire sterline pe casa de toleranta si crede ca e cea mai buna investitie pe care a facut-o vreodata, scrie Libertatea.

Ce urati v-ati facut! Publicatia americana The National Enquirer a publicat imagini cu barbatii faimosi de la Hollywood, care sunt de nerecunoscut. Desi au conturi uriase in banca, mai multi masculi din “cetatea filmului” si-au pierdut silueta si pectoralii de odinioara, cand faceau femeile sa suspine. Mai mult chiar, aspectul neingrijit i-a facut sa isi piarda statutul de cei mai sexy barbati. Printre acestia se numara si Leonardo DiCaprio, Colin Farrell si Jude Law, scrie Libertatea.

Enrique Iglesias, la un pas de moarte. Artistul spaniol En­rique Iglesias (foto) a scapat teafar si ne­va­tamat dupa ce avionul sau personal cu care se deplasa din SUA catre Eu­ro­pa a trebuit sa ateri­zeze, recent, de ur­genta, in apropiere de Londra, Ma­rea Bri­tanie. Din cauza unor probleme teh­nice, pilotii au luat decizia de a in­trerupe zborul si s-au oprit pe aerodromul din Luton, pentru ca altfel avionul s-ar fi prabusit, scrie Libertatea.

Michael Jackson sperie parintii din nou. Celebrul cantaret Michael Jackson a provocat panica catorva sute de parinti din Los Angeles dupa ce s-a mutat la doar cativa kilometri distanta de o scoala pentru copii cu varste cuprinse intre 4 si 13 ani. Parintii celor 600 de elevi din Las Vegas nu vor ca starul pop, in varsta de 50 de ani, sa locuiasca atat de aproape de copiii lor, chiar daca acesta nu s-a dus pana acum la scoala respectiva si este mereu inconjurat de o echipa de bodyguarzi, scrie Curentul.

Iubitul Ioanei Basescu ii canta in struna unei angajate. " Ginerele" presedintelui a starnit spiritele in colectivul de la Music Channel in momentul in care a concediat o angajata care tocmai avusese o altercatie cu VJ-ita Alexandra Avram. Surse din post sustin ca VJ-ita a avut castig de cauza tocmai pentru ca a stiut sa intre sub pielea sefului. Se pare ca decizia a fost luata de Giovanni Francesco, bossul postului, pe criterii nu tocmai corecte, scrie Cancan.

Magda merge la vrajitoare pentru milionar. Ime­diat dupa ce a fost eli­minata, bruneta a pus la punct un plan prin care vrea sa-l cucereasca pe Calin Fusu. "Nu voi face nimic deo­se­bit, ci il voi cuceri cu sufletul meu. Il voi invita in oras, chiar daca asta ar insemna sa-mi nesocotesc orgoliul. Calin merita sa-mi calc pe inima, pentru ca e un barbat senzational si chiar sunt indragostita de el", ne-a spus Magda destainuindu-ne ca va apela si la vrajitoare pentru a-i fura inima mili­o­narului Calin Fusu, scrie Libertatea.

Secretele divortului de 200 de milioane de euro! Nevasta lui Dan Ostahie, unul dintre cei mai bogati romani, cere custodia copiilor si 50% din averea fabuloasa a familiei. Ruptura conjugala dintre multimiliardarul Dan Ostahie si sotia lui, Marilena, scoate la suprafata noi amanunte incredibile. Reporterii nostri au aflat ca miza acestui divort este una uluitoare. Sotia "Regelui electrocasnicelor" cere acum 50% dintr-o avere estimata la 200.000.000 de euro, scrie Cancan.