Jenna Jameson si-a luat casa de 3,4 milioane de dolari. Starleta porno Jenna Jameson se cuminteste pe bune si face investitii imobiliare. Vedeta tocmai si-a cumparat o casa de 3,4 milioane de dolari in SUA, California, pentru a se pregati de viata de mamica. Jenna e insarcinata si urmeaza sa aiba gemeni si vrea ca atunci cand micutii vor veni pe lume sa aiba parte de o casa pe cinste, scrie Libertatea.

Brad Pitt e afon. Producatorii de film americani vor sa realizeze versiunea muzicala a peliculei ”Fight Club”. Vestea insa, nu il bucura si pe Brad Pitt, deoarece actorul va fi exclus din start. Motivul? Acesta e afon. Nu are voce, nici ureche muzicala si s-ar face de ras pe scena, scrie Libertatea.

Laura Cosoi "sparge" banii pe parfumuri si pantofi. E cunoscuta slabiciunea fe­me­ilor pentru pantofi, iar La­u­ra Cosoi, una dintre cele mai fru­moase prezentatoare TV de la noi (e amfi­trioana "MTV Bai­lando" si "Hitlist Ro­ma­ni­a", de la MTV) nu face ex­cep­ti­e. "Am multe perechi nou-noute". Iubita lui Smiley spune ca ma­­re parte din castigurile sale se duc pe incaltaminte si pe parfumuri. "Mi-am cumparat asa de multe, incat am parfumuri nedesfacute si multe perechi de pan­tofi nou-noute", a recunoscut iubita lui Smiley, informeaza Libertatea.

Pe la terasele bucurestene - Gica Popescu cauta amanta noua! De anul trecut, de cand a fost prins in ofsaid cu Tamara Matei, presupusa sa amanta, Gica Popescu nu a mai calcat stramb. Sau cel putin n-a facut-o fara cap! Zilele acestea, insa, o noua barfa menita sa-i pericliteze statutul de familist convins a ajuns la urechile noastre. Anul trecut, pe vremea aceasta, a vuit Bucurestiul cand s-a aflat ca Gica Popescu - casatorit cu sora sotiei lui Gica Hagi, Luminita - se intalneste pe ascuns cu o anume Tamara Matei, cu care se presupunea atunci ca are o relatie de mai bine de un an. Chiar daca actiunea lui extraconjugala nu era laudabila, fostul international roman merita , totusi, apreciat, pentru iscusinta de a o face cu perdea si a nu deveni tinta comentariilor rautacioase. In ultima vreme, insa, dupa toate probabilitatile, fostul fotbalist pare sa-si mai fi pierdut din decenta, scrie ATAC-online.

Moni are liber de la sot sa lipseasca noptile de-acasa. Pentru ca Moni si Iri petrec tot mai mult timp singuri (ea prefera petrecerile mondene, iar el e plecat cu afaceri), carcotasii au inceput sa vorbeasca despre un posibil divort in familia Columbeanu. Insa, sotia lui Irinel a avut grija sa mearga pe la cateva emisiuni tv si sa lamureasca pe toata lumea vizavi de acest subiect. Cica se iubesc ca in prima zi si nu au nici un motiv de divort. Mai mult, vrea sa-i daruiasca sotului inca un copil, scrie ATAC-online.

Madonna s-a cuplat cu Seinfeld? Cantareata si-a petrecut toata seara la resedinta actorului din Los Angeles, apoi au plecat impreuna, in miez de noapte, la New York, cu elicopterul privat al starului american. Dupa ce a anuntat ca se desparte de sotul ei, renumitul regizor Guy Ritchie, Madonna incearca din rasputeri sa-si refaca viata. Desi s-a speculat ca solista s-a refugiat in bratele jucatorului de baseball Alex Rodriguez, cu care de altfel l-a inselat pe Guy, vedeta a fost surprinsa de paparazzi in compania celebrului comediant Jerry Seinfeld, cunoscut telespectatorilor romani din serialul cu acelasi nume, care s-a bucurat de mare succes in intreaga lume. Cei doi s-au intalnit in mare taina la resedinta din Los Angeles a starului american, unde au petrecut intreaga seara impreuna. "Madonna a venit foarte bine camuflata, cu ochelari de soare imensi si incercand disperata sa-si ascunda chipul in gulerul de la geaca, dar tot am recunoscut-o. Dupa ce a fost primita pe furis de Seinfeld, cei doi n-au mai iesit deloc din casa. Probabil ca au profitat sa se simta cat mai bine impreuna", a povestit un fotograf care a fost pe urmele celor doi, citat de Cancan.

Beyonce isi schimba numele, inspirata de „Seinfeld”. Inspirata de un episod din serialul „Seinfeld”, in care George Constanza voia sa fie numit de ceilalti „T-Bone”, cantareata R&B Beyonce doreste sa fie cunoscuta de acum ca Sacha Fierce. Intr-un comunicat de presa, Beyonce Knowles explica motivele pentru care a decis sa isi schimbe numele de scena, in contextul lansarii unui nou album, intitulat „I Am... Sacha Fierce”. „Sunt altcineva cand trebuie sa lucrez si cand sunt pe scena, acest alter ego pe care l-am creat ma protejeaza intr-un fel”, a spus ea. „Sacha Fierce este amuzanta, mai senzuala, mai agresiva, mai deschisa si mai stralucitoare”, scrie click.ro

Maruta a fost tuns in direct. La un an de "Happy Hour", echipa emisiunii a sarbatorit taierea motului. La propriu. Un milion de telespectatori au fost martori la ciopartirea catorva suvite din podoaba capilara a lui Catalin Maruta care, apoi, a fost pus sa aleaga de pe tava asemenea unui copil de un anisor. Emisiunea "Happy Hour" a implinit, pe 22 noiembrie, un an de cand se difuzeaza, iar gazda ei, Catalin Maruta, unul de cand a semnat cu Pro TV-ul. Cum era de asteptat, echipa emisiunii s-a pus pe sarbatorit. La petrecerea lor au participat aproape un milion de telespectatori. Si au avut ce vedea. Maruta a fost supus ritualului de taiere a motului dupa toate regulile folosite in cazul copiilor care implinesc un an. Cele doua "veverite" l-au asezat pe prezentator pe un scaun, l-au legat la ochi si i-au retezat fara mila cateva suvite de par. Iar ca traditia sa fie dusa la capat, Maruta a fost pus sa aleaga un obiect de pe tava si a ales, cum era de asteptat, telecomanda, scrie Cancan.

Oana Roman ii cauta serviciu decent iubitului ei. Mezina ex-premierului Petre Roman este tare mandra de Alexandru, ultima ei achizitie. Oana nu are nicio problema in a se afisa permanent alaturi de mai tanarul ei iubit. O singura nemultumire pare a avea fiica fostului premier: Alexandru nu are nici acum serviciu. Dupa ce l-a scos "din campul muncii", de la SC Ascensorul SA, unde era depanator de lifturi, in ciuda promisiunilor ca-i va gasi in curand ceva de facut, Oana nu a reusit sa-l "plaseze" pe Alexandru intr-un loc mai "decent". Si pentru ca meseria de manechin pare totusi sa nu i se potriveasca (deocamdata a fost trimis la sala, sa se mai aranjeze nitel), Oana Roman nu s-a dat batuta si a continuat sa caute, asiduu, o varianta, relateaza Cancan.

Alicia Silverstone, neepilata pe covorul rosu. Prezenta la o petrecere in Los Angeles, actrita Alicia Silverstone a etalat un look mai suplu si radios ca niciodata. Dar, dezastru! A uitat sa-si indeparteze parul de pe picioare. Starul videoclipurilor Aerosmith in varsta de 32 de ani s-a numarat printre invitatii creatorului de moda Peter Alexander, care si-a lansat un nou boutique in California. Probabil actrita incearca sa se intoarca la originile animale, dupa ce recent a participat la o campanie de mutare a elefantilor din gradina zoologica din Los Angeles in San Fernando Valley, scrie Gardianul.

Anda Adam a montat microfoane in masina ca sa-si spioneze dansatorii. Umbla vorba prin targul monden al Micului Paris ca paranoia Andei Adam a intrecut orice limita, cantareata mergand pana acolo incat a montat microfoane in masina pentru a-si spiona dansatorii. Atat de curioasa era blonda sa afle ce se vorbeste in spatele ei si mai ales, la adresa ei, incat isi lasa colegii de scena sa o astepte ore intregi in masina in timp ce ea le asculta discutiile. Fara a avea idee despre planul meschin al sefei lor, tinerii vorbeau vrute si nevrute si aveau cuvinte nu tocmai de lauda la adresa acesteia, dat fiind comportamentul Andei vizavi de ei, informeaza ATAC-online.