Bodo a reactionat violent cand a aflat ca logodnica il insala cu Mihai Bendeac de la "Mondenii". "Iti dau foc la coafor!". Fostul ginere al lui Traian Basescu ii ceruse de mai multa vreme Loredanei sa rupa orice legatura cu amantul. Relatia pe care logodnica lui, Loredana, o are cu Mihai Bendeac de la "Mondenii" - si care a fost dezvaluita exclusiv in editia de ieri a CANCAN - nu i-a picat deloc bine fostului ginere al lui Traian Basescu, "Bodo". Cunoscutul solist al trupei "Proconsul", Bogdan Marin, a avut o reactie vulcanica dupa ce a vazut fotografiile cu Loredana si "mondenul" Mihai. Surse din anturajul cuplului Loredana-"Bodo" ne-au marturisit ca, ieri, solistul a amenintat-o pe iubita lui ca-i distruge salonul de cosmetica proaspat deschis de aceasta cu ajutorul lui. "Bodo" a inceput sa tipe la logodnica lui ca ii da foc la coafor, daca o mai prinde vreodata cu Bendeac. "El a bagat o groaza de bani in acel salon, a cumparat cam tot ce este acolo si nu-i placut pentru nimeni sa descopere ca Loredana este cu altul!", scrie Cancan.

Danielle Lloyd, o profesoara asa cum ati visat. Fotomodelul Danielle Lloyd revine in centrul atentiei cu un pictorial in care apare in rolul unei profesoare apetisante. Intr-un interviu acordat revistei "Nuts", Danielle le recomanda celor interesati si cateva jocuri cu care sa luptati impotriva plictiselii. "Am auzit ca un joc de Twister intre cateva persoane dezbracate poate fi chiar amuzant dar, in mod surprinzator, se pare ca nu poate dura foarte mult. Eu am incercat o partida de poker pe dezbracate dar fiind foarte buna la acest joc am ramas complet imbracata", a explicat Danielle, citata de Libertatea.

Simona Sensual si-a recuperat permisul auto. Dupa un an si doua luni de la accidentul in urma caruia i-a fost suspendat dreptul de a conduce, blonda a reintrat in posesia carnetului de sofer. Cea mai vestita soferita-problema din showbiz, Simona Sensual, a reintrat, in legalitate. Blonda s-a prezentat, ieri dimineata, la sediul Politiei Rutiere din Capitala pentru a-si recupera permisul suspendat, cu intermitente, pe o perioada de un an si doua luni. Simonei i-a fost luat carnetul anul trecut, in urma unui accident produs din vina ei, insa, intre timp, i-au mai fost dictate si alte termene de suspendare, pentru ca a condus si in intervalele de prohibitie, informeaza Cancan.

Sarah Palin ar putea deveni vedeta de televiziune. Candidata republicanilor la vicepresedintia Statelor Unite ale Americii, Sarah Palin, din echipa lui John McCain, ar putea deveni vedeta de televiziune, dupa ce aceasta va renunta la politica. Potrivit hollywoodreporter.com, citat de Mediafax, prezenta personalitatii la show-urile televizate ridica vertiginos audientele. Sondajele propulseaza echipa adversa, cea a democratilor, pe primul loc in preferintele americanilor. Asa ca producatorii si agentii din divertisment s-au gandit repede sa valorifice notorietatea pe care si-a dobandit-o Sarah Palin (44 de ani) cu ocazia recentei campanii electorale si sa ii gaseasca un loc de munca in mass-media scrie Libertatea.

Iubitul Mihaelei Radulescu a cazut cu motocicleta primita cadou. Ziua de ieri a fost cu ghinion pentru iubitul Mihaelei Radulescu! Coprezentatorul matinalului de la Antena 1, Dani Otil, a avut un accident stupid cu motocicleta de 8.000 de euro primita de curand cadou din partea firmei "Automobile Bavaria". Unul dintre martorii accidentului a filmat cu un telefon mobil la putin timp dupa ce iubitul Mihaelei cazuse cu motocicleta BMW, relateaza Cancan.

Giulia le-a inlocuit pe Lili Sandu si pe Laura Cosoi la “Dansez pentru tine”. La “Dansez pentru tine”, telespectatorii vor alege in aceasta seara, de la ora 20.30, intre campioana olimpica de judo Alina Dumitru si Florin Grozea de la Hi-Q. Alina Dumitru danseaza cu Denis Bolborea, din Craiova, pentru bunicul acestuia imobilizat intr-un scaun cu rotile. Florin Grozea este partenerul basarabencei Natalia Sandu, tanara care isi doreste sa continue visul parintilor sai decedati, acela de a-i ajuta pe unchiul si matusa ei care, din cauza saraciei, nu-si mai pot tine copiii la scoala, informeaza Cotidianul.

Ca sa isi convinga iubitii ca este fidela, Pamela si-a luat chiloti cu GPS. Actrita si modelul Pamela Anderson vrea sa demonstreze ca in ciuda trupului ei facut pentru pacat, este o fata cuminte, care nu calca stramb in relatiile amoroase pe care le are. Pentru a demonstra partenerului de viata, deocamdata inexistent in viata ei, ca ii este cat se poate de fidela, starleta si-a achizitionat ultima fita aparuta pe piata in materie de lenjerie intima. Este vorba despre chiloti, sutiene si body-uri dotate cu GPS, produse de compania braziliana "Lindelucy". Pamela si-a achizitionat pentru inceput doar o pereche de chiloti cu GPS, sistem cu ajutorul caruia poate fi rapid reperata de iubitul ei. Pentru chilotii cu pricina, fostul iepuras "Playboy" a scos din buzunar 2.000 de dolari. "Sunt senzationali si merita toti banii. Le sfatuiesc pe toate femeile care au probleme cu partenerii de viata extrem de gelosi sa-si cumpere o astfel de lenjerie intima. Pot sa demonstreze oricand ca le sunt fidele iubitilor, pentru ca daca acestia vor sa stie unde se afla la un moment dat, o pot face foarte usor. In plus, lenjeria cu GPS este dotata si cu un sistem special care incepe sa tiuie imediat ce posesoarea isi uita lenjeria pe undeva", a povestit vedeta, citata de Cancan.

Stefan Banica jr, cenusareasa de la «Dansez pentru tine». Pentru prima data la tv, Ana Violeta i-a urat «La multi ani!» tatalui sau. Sezonul sase al show-ului tv „Dansez pentru tine” a debutat cu la fel de multe lacrimi ca de obicei. Stefan „Elvis” Banica jr a fost sarbatorit in direct, la 12 noaptea, de familie si colegi pentru a 41-a aniversare. Aceasta editie a insemnat si debutul Anei Violeta pe micile ecrane. De asemenea, accidentata Lili Sandu a fost inlocuita in ultima clipa cu Laura Cosoi, dar nu s-a lasat si a venit si ea in platou. Speculantii de lacrimi s-au intors. Pro TV a dat startul, vineri seara, unui nou sezon al concursului „Dansez pentru tine”. Am urmarit, timp de cinci ore, dansuri populare egiptene, scotiene, irlandeze sau rusesti, dar si mai multe incercari nereusite de a dansa slow fox. Povesti dramatice de viata, concurenti tristi, dar ambitiosi, un juriu exigent, doua perechi condamnate la duelul care-i poate scoate din competitia visurilor si o aniversare in direct a prezentatorului. La 12 noaptea, ca o cenusareasa, Stefan Banica jr a fost tinta unor „surprize, surprize”. Cei doi copii ai sai, Radu Stefan si Ana Violeta, impreuna cu Andreea Marin Banica, au tinut sa-i spuna si sa-i cante „La multi ani!”, scrie Gardianul.

Angelina Jolie, intrebata de copiii ei de ce nu se marita. Actrita Angelina Jolie nu mai stie cum sa faca fata intrebarilor puse de micutii ei. Copiii, vazand la televizor cum barbatii si femeile care se iubesc ajung sa-si spuna "Da" in fata altarului, nu inteleg de ce mama lor si iubitul acesteia, Brad Pitt, nu sunt casatoriti. Astfel, micutii au inceput sa o intrebe din cand in cand pe actrita care-i motivul ce o impiedica pe aceasta sa se marite. Cu toate acestea, Angelina nu are de gand sa faca pasul decisiv prea curand. Mai mult, declara amuzata ca ar fi fost normal sa se casatoreasca si sa faca apoi copii, dar e obisnuita sa le faca pe toate pe dos, scrie Libertatea.

Oprah, data in judecata pentru 180 milioane de dolari. Vedeta de televiziune Oprah Winfrey este data in judecata pentru suma de 180 de milioane de dolari de catre un barbat care, in urma cu doi ani, a fost acuzat ca a incercat sa o santajeze. Se pare ca, in 2006, Kiefer Bonvillain i-ar fi cerut vedetei 1,5 milioane de dolari pentru a nu da publicitatii inregistrarea unei conversatii telefonice pe care acesta a avut-o cu un angajat al starului tv. Barbatul sustinea atunci ca acea conversatie i-ar putea distruge reputatia mogulului media, noteaza stiri24h.ro. Reprezentantii vedetei si cei ai FBI au inceput o ancheta pentru a-l prinde pe Bonvillain, acesta fiind arestat si condamnat o luna mai tarziu (ianuarie 2007), desi sustinea ca este vorba de o “neintelegere”, informeaza Gardianul.

Labiile au scos-o de pe sticla pe Alina Radu. „Fata lui Morar“ a dat bir cu fugitii. Dupa ce au aflat din ziare ca asistenta lui Mihai Morar de la emisiunea „Rai, da- buni” si-a facut o operatie de labioploastie (interventie chirurgicala care presupune schimbarea formei – marirea, micsorarea labiilor), bosii Antena 2 au decis sa-i faca vant blondinei, insa fara tam-tam, in pasi marunti, ca sa nu atraga atentia asupra subiectului, scrie ATAC-online.

Monica Columbeanu a stralucit in Kristal. Iri paleste, Moni infloreste! Cu ocazia aparitiei pe coperta revistei Alba Magazine, Monica Columbeanu a marcat evenimentul prin participarea la o lansare de rochii de mireasa semnate Julia Jianu, fosta membra a trupei Sexxy. Prezentarea colectiei a avut loc in celebrul club bucurestean Kristal, Monica fiind tinta atentiei invitatilor. Desi a inceput cu o mica intarziere, evenimentul a fost un succes. Modelele care au defilat in rochii de mireasa au fost urmarite cu interes de catre cei prezenti. Monica a fost sustinuta de catre sora acesteia, Ramona Gabor, care, mai nou, a inceput sa fie tinta predilecta a jurnalistilor si fotografilor. In Kristal si-a facut aparitia si Irinel Columbeanu, care a stat mai retras si nu prea a interactionat cu cei prezenti, fiind vizibil suparat, informeaza ATAC-online.

Leonard Miron si-a luat girafa. De aproape cinci ani, Leonard Miron e "cu capul in nori", asa cum ii place chiar lui sa spuna. De cand a ales sa traiasca in Anglia, Leonard s-a angajat ca steward la cunoscuta companie aeriana British Airways. Vedeta de televiziune a vazut toata lumea si a ajuns chiar posesorul unei... girafe, in Kenya. "Aceasta profesie e asemanatoare cu pre­zen­tarea unei emisiuni de televiziune. Trebuie sa zam­besti in campul muncii si sa ai situatia sub control, sa fii calm chiar da­ca in jurul tau se creeaza un mic haos din cauza unor goluri de aer, in urma carora pasagerii intra intr-o usoara stare de pani­ca", a povestit Leo­nard Miron, citat de Libertatea.