Gravida Andreea si-a aratat colaceii in Piata Constitutiei. Cantareata Andreea Banica a ales sa poarte o constumatie mulata, din piele, care ii scotea in evidenta colaceii de pe burta si cele opt kilograme acumulate dupa ce a ramas insarcinata. Chiar daca s-a plans ca s-a ingrasat si ca nu mai incape in haine, se pare ca a ales – dupa modelul Corinei - sa nu-si schimbe garderoba si sa se imbrace la fel ca acum cateva luni. Desi din program au facut parte mai multe nume indragite din lumea muzicii, frigul de afara i-a cam speriat pe bucuresteni, scrie Gardianul.

Donatella Versace a uitat, probabil, numarul interventiilor chirurgicale la care s-a supus in ultimii ani, devenind un produs de laborator, o “regina” a colagenului si o “printesa” a botoxului. Ne intrebam cum va arata Donatella peste vreo 10 ani, daca va continua “sa se infrupte” la fel de pofticioasa din cele doua substante salvatoare, uneori – alteori, aducatoare de dezastre - pentru cei parasiti de prospetimea tineretii, afirma Gardianul.

Michael Jackson revine pe scena! Dupa patru ani de pauza, Michael Jackson vrea sa revina pe scena muzicala de dragul copiilor lui. Celebrul cantaret american se afla in prezent in Las Vegas, unde inregistreaza pentru un nou album si planuieste un turneu anul viitor. Cariera lui Michael Jackson s-a prabusit in 2005 dupa scandadul in care a fost acuzat de molestare sexuala a unor copii. "Michael a spus ca nu isi face casa in Las Vegas, dar se va duce intr-un turneu mondial in 30 de orase, anul viitor. Spune ca vrea sa faca asta pentru copiii lui. Vrea ca ei sa vada ce face tatal lor", a declarat pentru presa americana un apropiat al cantaretului, scrie Curentul.

Dependente de vibrator. Eva Longoria, starul din serialul “Neveste disperate”, a declarat, in urma cu ceva timp, ca cea mai grozava partida de sex a fost cu o jucarie erotica si ca de atunci aceasta e nelipsita de la ea din dormitor. Actrita de 33 de ani e de-a dreptul indragostita de un vibrator Rabbit. Jordan (30 ani) a fost atat de legata de vibratorul ei, incat a incercat sa il ia in jungla atunci cand a filmat pentru “I’m a Celebrity Get Me Out Of Here”. Modelul le-a spus producatorilor reality-show-ului ca are nevoie de jucaria sa sexuala “sa omoare” timpul. Halle Berry (42 de ani) a declarat recent ca viata sa sexuala s-a imbunatatit considerabil de-a lungul timpului si ca este o mare admiratoare a jucariilor sexuale. Actrita a recunoscut ca viziteaza frecvent The Pleasure Chest (un magazin specializat, unde se vand vibratoare si lenjerii intime sexy) pentru a-si satisface fanteziile, scrie Romantica.

Cum a fost deocheata Delia. Blonda a reusit sa capteze atentia tuturor celor prezenti in clubul Bamboo vineri seara, transformandu-se in protagonista unui spectacol cu puternic iz erotic. Tinuta perfect mulata si transparenta a cantaretei si atitudinea extrem de sexy pe care a afisat-o pe scena au transformat-o in victima deochiului. Ca niciodata, cantareata a pus in scena o coregrafie cu un puternic iz erotic, folosindu-se din plin de dansatorii si dansatoarele ei. A vrut insa si ceva nou, asa ca l-a atras alaturi de ea pe Sasha, punandu-i la grea incercare stapanirea de sine. Desi a rezistat eroic unduirilor extrem de stimulante ale Deliei, in cele din urma, dansatorul a cedat si a lasat sa se vada cat este de excitat. Aceasta demonstratie i-a scapat cantaretei, care si-a vazut mai departe de treaba, scrie Cancan.

Victoria Beckham, 12,6 milioane de euro pentru un documentar. Fosta componenta a grupului Spice Girls, Victoria Beckham, a primit o oferta de 12,6 milioane de euro din partea patronului AC Milan, Silvio Berlusconi, pentru a prezenta un documentar despre trecerea sotului ei la gruparea italiana. Daca va accepta oferta, Victoria Beckham va deveni prezentatoarea cu castigurile cele mai mari din Italia. Producatorii vor sa filmeze cuplul sosind la Milano, cautand o locuinta si facand cumparaturi, scrie Click.