O fata Bond i-a dat cu flit lui Sarkozy. Se pare ca dupa divortul de cea de-a doua sotie, Cecilia Ciganer, presedintele francez Nicolas Sarkozy a facut numeroase incercari pentru a-si gasi consoarta perfecta. Una dintre cele care au avut sansa de a deveni prima doamna a Frantei a fost si actrita Eva Green, partenera agentului 007 din pelicula "Casino Royale". Insa actrita n-ar fi fost interesata de o eventuala relatie amoroasa cu liderul de la Elysee, motiv pentru care ar fi refuzat invitatia, scrie Cancan.

Andreea Raicu merge la psiholog ca sa uite de Chirila. In loc s-o bulverseze, despartirea de Tudor Chirila a linistit-o peste masura pe Adreea Raicu. Vedeta a stralucit de-a dreptul sambata trecuta, la emisiunea “Megastar”, semn ca cearcanele si ochii plansi au devenit istorie, odata cu Tudor. La transformare a contribuit si terapeutul la care Andreea apeleaza de ceva timp si pe care l-a vizitat ultima oara la inceputul acestei saptamani, scrie Click.

Monica Columbeanu si-a tras un ajutor gen Ricky Martin, cu care se potriveste. Doamna Columbeanu stie sa apeleze la armele seductiei atunci cand in preajma ei se invarte vreun barbat cu alura de macho. Ne-a dovedit-o si ieri, cand paparazzii Cancan au surprins-o alaturi de un tanar gen Ricky Martin, care, peste toate, ii mai conduce si Bentley-ului cabrio. Moni s-a jucat cu tanarul ei ajutor. S-au hlizit unul la celalalt, el i-a scos limba, iar ea a inceput sa se pisiceasca, totul ca un preludiu al unei iubiri (deocamdata) scolaresti.

Se teme de moarte! In urma cu 24 de ani, pe cand avea aproape 10 ani, Andreea Marin-Banica a trait o drama care a marcat-o pentru tot restul vietii: si-a pierdut mama. O experienta care nu are cum sa nu lase rani adanci in sufletul cuiva. Acum, pentru ca la randul ei a devenit mama, fosta zana a “Surprizelor” se teme ca nu cumva fiica ei, Ana Violeta, sa treaca prin aceeasi experienta nefericita. Acest gand a fost impartasit de Andreea pe blogul ei. Teama vedetei de moarte are la baza faptul ca, anul viitor, Andreea va implini 35 de ani, exact aceeasi varsta la care a decedat mama ei in urma unui tragic accident de masina, scrie Libertatea.

Incredibilul set de reguli conceput de Madonna pentru Guy Ritchie. Contractul a aparut in urma cu doi ani, dupa ce cuplul a trecut printr-o perioada mai grea si a fost nevoit sa consulte un consilier familial. Documentul stipula cate intalniri ar trebui sa aiba cei doi si cat de des ar trebui sa faca sex. Incredibil, dar adevarat... Lui Guy i se spunea si ce cuvinte sa foloseasca pentru a rezolva constructiv conflictele. Sotul Madonnei nu avea voie sa ridice tonul, in schimb trebuia sa se uite in ochii divei si sa spuna: "Inteleg ca ceea ce fac eu te supara, dar hai sa vorbim despre asta si sa rezolvam problema", scrie Romantica.

Maruta s-a dus cu "lautari" la Anna Lesko. Prezentatorul tv a incercat sa o induplece pe cantareata sa vina la "Happy Hour", cantandu-i cu mariachi, ieri, in fata casei. Intrucat Anna nu era acasa, Maruta nu a primit un raspuns la apelul sau de pace, dar, se pare ca rusoaica nu are oricum de gand sa il ierte prea usor pentru ca a ironizat-o, scrie Cancan.

Michael Jackson face vizite in pijamale. Cantaretul Michael Jack­­son continua sa so­cheze cu aparitiile sale, imbracat in pijamale, in miezul zilei, in public. Dupa ce, de ziua lui, pe 29 august, s-a "costumat" in pijamale si chiar asa a luat cina festiva cu familia, recent a mers in vizita la cea mai buna prietena a sa, actrita Elisabeth Taylor, imbracat tot "de somn", scrie Libertatea.

Elvis Presley a castigat anul trecut mai mult decat Madonna. La 31 de ani de la moartea sa, Elvis Presley a castigat 52 milioane de dolari in 2007, mai mult decat superstaruri in viata ca Justin Timberlake sau Madonna care au avut un venit de 44 milioane, respectiv 40 milioane de dolari. Elvis Presley, creatorul lui Snoopy, Charles Schultz, si actorul australian Heath Ledger sunt celebritatile decedate care au castigat cei mai multi bani anul trecut, a anuntat publicatia Forbes, in clasamentul sau anual, scrie Romantica.

Se infiripa o idila intre Penelope Cruz si Daniel Day Lewis? Aflata in Marea Britanie, unde filmeaza la pelicula "Nine", frumoasa actrita spaniola Penelope Cruz a facut victime in randul colegilor de platou. Dintre toti, cel mai prins pare sa fie castigatorul premiului Oscar de anul trecut, Daniel Day Lewis. Desi este casatorit din 1996 cu Rebecca, fiica dramaturgului Arthur Miller, starul din "Va curge sange" a cazut prada farmecului lui Penelope, pe care o urmeaza oriunde ar merge. Pe de alta parte, actrita pare incantata de avansurile facute de colegul ei de breasla, desi este, la randul ei, logodita cu starul spaniol Javier Bardem, scrie Cancan.