A bagat divort, dar s-a razgandit! Cu cateva luni inainte ca sotia sa ceara desfacerea casatoriei, proprietarul Altex a cerut si el acelasi lucru la Judecatoria Piatra Neamt, insa a renuntat la primul termen al procesului! "Bomba" in cazul divortului sotilor Ostahie - proprietari ai imperiului Altex si unii dintre cei mai bogati din Romania, cu o avere estimata la 200 de milioane de euro! CANCAN a aflat, din surse juridice, ca multimiliardarul Dan Ostahie, supranumit "Regele electrocasnicelor", a bagat divort inainte ca acest lucru sa-l faca sotia lui, dar si-a retras actiunea, din motive necunoscute.

Nicoleta Luciu revine in muzica. Nici nu a nascut bine, ca Nicoleta Luciu s-a si pus pe treaba. Mai intai, a revenit pe platoul de filmare al "Reginei", iar acum se pregateste sa se intoarca si in lumea muzicala. Marele pas spre noul debut muzical il va face duminica, pe platoul emisiunii „In al 9-lea cer”, difuzata saptamanal de postul Acasa. Nicoleta se arata emotionata si totodata nerabdatoare. „Imi e dor sa fiu iar pe scena. Cand eram insarcinata, am mers la concerte pana in luna a patra. Sunt pregatita acum sa ma intorc pe scena, dar si in studioul de inregistrari”, a declarat vedeta, citata de Libertatea.

Andreea Banica, amendata ca a vorbit la telefon. Cantareata Andreea Banica a fost amendata, ieri, de agentii bucuresteni ai Brigazii de Politie Rutiera, dupa ce acestia au observat ca blonda vorbea la telefonul mobil in timp ce se afla la volan. Andreea Banica conducea luxosul sau autoturism de teren marca Audi Q7 pe strada Dristorului. Absorbita de discutia telefonica, aceasta nici nu a observat echipajul de politie. Dupa ce i-au facut semn sa traga pe dreapta, agentii, care nu s-au lasat intimidati de statutul de vedeta al soferitei, i-au explicat ce abatere a comis si ce prevede legea in situatia respectiva. In consecinta, Andreea Banica s-a ales cu doua puncte amenda, in valoare de 108 lei, si doua puncte de penalizare, scrie Cancan.

In plina campanie antifumat, pe Mihaela o arde pofta de un trabuc. Mihaela Radulescu pare sa fi uitat de campania antifumat a carei imagine este si care a reprezentat subiectul unor lungi controverse. Aflata la un eveniment monden, vedeta Antenei 1 a marturisit ca abia asteapta sa paraseasca scena de prezentare, ca sa isi aprinda un trabuc de lux. Dupa ce si-a dat seama de porumbelul care tocmai ii scapase pe gura, vedeta a incercat sa o dreaga spunand ca aceia care pufaie un trabuc nu pot fi considerati fumatori. Mihaela Radulescu a fost miercuri seara amfitrioana evenimentului de deschidere a cafenelei „XO Piano Cafe”. In cadrul petrecerii a avut loc o degustare de coniac creat exclusiv pentru acest loc, dar si de trabucuri de lux. Parca uitand pentru un moment de campania antifumat a carei imagine este, Raduleasca a scapat pe gura un porumbel a carui valoare ar putea ajunge la 800.000 de euro. „Abia astept sa degustam bauturile fine, dar si trabucurile de lux! Ce domnisoara se ofera sa fumeze cu mine un trabuc aici pe scena?... aaaa... Cei care pufaie trabuc nu pot fi considerati fumatori, asa ca nu intra in campania antifumat, nu?!... Ca doar nu iti aprinzi trabucul pe strada... aaaa... asta inseamna ca pot sa pufai un trabuc, nu? Ca nu e tigara...”, a spus Mihaela, usor stanjenita de gafa comisa, scrie Gardianul.

Maria Marinescu si Alex: despartire si impacare in 48 de ore. Desi sunt impreuna de numai trei luni, Maria si iubitul ei au ajuns in acel punct in care au ceva de impartit. El reproseaza, ea se supara si in final... dragostea invinge, iar cei doi profita din plin de dulcea impacare. Trei luni de liniste in paradis le-au fost, se pare, suficiente Mariei Marinescu si iubitului ei, Alex. Desi, pana acum, si-au trait povestea de dragoste fara incidente, departe de ochii lumii, lucrurile s-au mai schimbat putin. In urma cu patru zile, cei doi au avut prima cearta majora de cand sunt impreuna, noteaza Cancan.

Delia Matache: Vreau un barbat care sa ma domine! Despartirea de Matteo este, pentru Delia Matache, un nou prilej de a se infiinta pe la diferite posturi radio si TV, cu declaratii...vrute si nevrute. Dupa ce a declarat de curand ca nu o sperie singuratatea, acum marturiseste ca si-ar dori un barbat dominator. Probabil ca sa-i mai tina in frau tendinta de a tot elucubra pe aceeasi tema, informeaza Gardianul.

Mihaela si Dani se bat pe play-station. "O bat de-o fac franjuri pe Mihaela", a recunoscut Dani Otil, iubitul Mihaelei Radulescu, referindu-se nu la violenta fizica, ci la jocurile pe calculator, la care se pare ca ar fi iscusit. Cei doi au fost ieri la Brasov, la Hospice-Casa Sperantei, unde au stat de povesti si au glumit cu micutii bolnavi care sunt ingrijiti acolo. Dani le-a promis copiilor ca play-station-ul sau va ajunge la ei si ca le va rezolva problema cu reteaua informatica, pentru a se putea juca impreuna. "Eu sunt cea mai fericita ca scap de play-station pentru ca am avut multe discutii pe tema asta. M-as simti razbunata si daca micutii de aici il vor bate la jocurile pe care le vor juca impreuna data viitoare cand vom veni. Deocamdata, eu sunt cea care ia bataie", a declarat Mihaela, citata de Cancan.

Mihai Bendeac: Suntem in negocieri avansate cu Antena 2. Declaratiile incendiare pe care le-a tot facut pe blogul personal l-au adus in atentia presei mai mult decat talentul de care ne-a convins cu show-ul “Mondenii” de la Prima TV. Odata ce le-a crescut cota de popularitate, Bendeac&Co sunt ofertati sa schimbe cuibul, iar printre primii care-i vor se afla cei de la Antena 2. Bendeac spune ca, indiferent la ce post va evolua in continuare, nu are de gand sa renunte la trupa “Mondenii”. Cu toate astea, l-ar cam tenta o televiziune care sa pompeze ceva mai multe finante in realizarea emisiunii, informeaza Gardianul.

Brad Pitt nu o vrea de nevasta pe Angelina Jolie! Celebrul actor nu vrea sa se casatoreasca cu senzuala lui partenera de teama unui eventual divort. Desi au existat numeroase speculatii privind oficializarea legaturii amoroase dintre starurile hollywoodiene Angelina Jolie si Brad Pitt, surse din anturajul celor doi sustin ca nici nu se pune problema unui mariaj. Cel care refuza cu incapatanare casatoria este Brad, care le-a marturisit apropiatilor lui ca nu are de gand sa o ia de nevasta pe frumoasa lui partenera de viata. Principalul motiv pentru care actorul nu vrea sa faca un astfel de pas este teama unui eventual divort. "Brad o iubeste pe Angelina mai presus de orice, insa nu se poate insura cu ea. Ii este foarte frica sa ajunga la altar pentru ca se teme de un eventual divort, asa cum a patit cu prima lui sotie, Jennifer Aniston. A fost traumatizat de experienta divortului si a suferit enorm, asa ca exclude ideea unei a doua casnicii", a povestit un amic al starului, citat de Cancan.

Gemenele taticului Playboy sunt infractoare periculoase. Kristina si Karissa Shannon sunt gemenele de 19 ani care i-au luat mintile, de ceva vreme, taticului Playboy, Hugh Hefner. Desi la prima vedere par niste “iepurasi” extrem de sexy si inofensivi, in realitate, surorile au un cazier foarte “incarcat”. Ele au fost arestate si condamnate de cateva ori pentru agresiune fizica asupra catorva persoane. Victimele erau batute crunt, incat unele aveau nevoie de saptamani de spitalizare. Desi au fost arestate, Kristina si Karissa au primit inchisoare cu suspendare, relateaza Libertatea.