Geri Halliwell, in fundul gol pe un ger napraznic Acum doua zile, roscata care a incins inimile multor barbati pe vremea cand facea parte din trupa Spice Girls, Geri Halliwell s-a prezentat pe covorul rosu intr-o rochie transparenta care ii lasa formele la vedere. Invitata sa ia parte la un eveniment monden, alaturi de alte celebritati de la Hollywood, Geri a ales o rochie cu vedere la fundulet, desi afara era un ger de inghetau pietrele. Spre deosebire de restul divelor, imbracate in ton cu anotimpul, roscata de 36 de ani a fost indelung aclamata de fotografii prezenti si felicitata pentru curajul de a imbraca o asemenea tinuta, scrie Gardianul.

Cum fac sex vedetele? In cazul unor scene erotice, actorii au ales sa faca sex cu adevarat in fata camerelor de filmat. Sienna Miller si Hayden Christensen au avut o relatie amoroasa in timpul filmarilor la productia Factory Girl. Din acest motiv, cei doi actori au refuzat sa poarte lenjerie intima de culoarea pielii, asa cum se procedeaza in mod normal atunci cand se filmeaza scenele de sex. Si Kate Winslet a facut cunoscut acelasi gen de poveste in anul 2006: actrita si partenerul ei Patrick Wilson au renuntat la haine si au intretinut cu adevarat un raport sexual pe platoul de filmare. La filmarile pentru Last Tango in Paris, din 1973, Marlon Brando si Maria Schneider au facut mai mult decat sa interpreteze o scena erotica. Acelasi lucru s-a intamplat si pe platoul de filmare al productiei Postasul suna intotdeauna de doua ori, din 1981. Gurile rele spun ca pasiunea dintre Jack Nicholson si Jessica Lange a fost reala pe marele ecran. Mickey Rourke si Carre Otis s-au cunoscut pe platourile de filmare ale productiei Orhideea Salbatica, in 1990 si au fost un cuplu timp de mai multi ani. Din acest motiv, scenele de sex din film au fost reale, noteaza Atac.

Milla Jovovich, de trei ori sotieMilla Jovovich a lasat deoparte dezamagirile din cele doua mariaje anterioare si s-a hotarat sa isi mai incerce o data norocul, de data aceasta cu regizorul Paul Ws Anderson. Anul acesta, actrita si totodata modelul Milla va imbraca rochia de mireasa intr-o ceremonie restransa, rezervata doar familiei si prietenilor apropiati, scrie Curentul.

Madonna se imbraca precum o femeie care sufera Criticul de moda Liz Jones, unul dintre cele mai cunoscute nume din domeniu in Marea Britanie, crede ca e o legatura foarte mare intre modul in care se imbraca o persoana si starea acesteia de spirit. Acest lucru se poate observa uimitor de bine la Madonna de cand s-a despartit de Guy Ritchie. Potrivit lui Jones, cantareata nu se simte bine si nu are incredere in sine deoarece trece de la un tip vestimentar la altul. Spre exemplu, poarta haine sport, care nu ii cad bine si a doua zi e vazuta cu o rochie eleganta, dar care nu e stilul ei si nu ii cade bine. Se imbraca extragavant si aiurea, afirma Libertatea.

Britney Spears va implini maine 27 de ani, insa, cantareata si-a aniversat mai devreme ziua de nastere. Astfel zona V.I.P. a clubului londonez pentru homosexuali G-A-Y a fost “ocupata” sambata seara de invitatii artistei pop care i-au cantat in cor “La Multi Ani!” si au sarbatorit ca la carte. Proaspat reabilitata, Britney a suflat in lumanarile atent aranjate pe tortul decorat cu imaginea copertei noului sau album “Circus”, informeaza Libertatea.

Playback in Marea Britanie:“Britney, un dezastru” Anuntata ca un comeback de mare impact, aparitia lui Britney a inregistrat un record de audienta, dar i-a dezamagit pe telespectatori. Solista nu a cantat live, concentrandu-se numai pe coregrafie. Tabloidul Daily Mail noteaza, cu ironie, ca, pentru Britney, este prea greu sa canti si sa dansezi in acelasi timp, informeaza Click.

Revista “USA Today” a reusit sa masoare in premiera latimea fruntilor late de la Hollywood. Astfel, conform calculelor, actorul Luke Perry, devenit celebru datorita rolului din serialul “Beverly Hills”, a stagnat la o latime a fruntii de aproximativ 17 centimetri de mai bine de cinci ani. La Sarah Jessica Parker putem vorbi de o frunte lata, dar numai de 13 centimetri, scrie Click.

Fostul sot al Romanitei are o amanta. Femeia are o fetita de 12 ani si este medic ginecolog la Spitalul Filantropia, acolo unde, in octombrie 2006, a venit pe lume Albert, baiatul lui Iovan. Adrian Iovan si-a gasit deja o familie-surogat, dupa divortul de Romanita! Pilotul, proaspat pensionat, a fost fotografiat sambata seara, de paparazzii Cancan, iesind dintr-un restaurant din Capitala, impreuna cu o doctorita ginecolog si cu fiica acesteia! Extrem de afectuosi, cei trei pareau sa formeze o familie perfecta.