Janet Jackson, insarcinata Daca saptamana trecuta Angelina Jolie era suspectata de paparazzi ca ar fi gravida, iata ca saptamana aceasta in atentia presei straine, din aceleasi motive, este Janet Jackson. Vestea vine dupa ce, in urma cu cateva luni, artista si-a anulat cateva concerte. In acel moment insa faptul a fost interpretat ca o consecinta a starii de sanatate a cantaretei, care ar fi suferit de o boala mai grava. Mai nou insa, presa americana a aflat, de la surse din anturajul vedetei, ca motivul amanarii acestor concerte ar fi o sarcina. Conform personalului celebrei Janet, sora lui Michael ar astepta un copil impreuna cu sotul sau, producatorul de muzica Jermain Dupri, scrie Curentul.

Kate Winslet: «Nu vreau sa fiu perfecta cand filmez goala» Probabil ca toate actritele care stiu ca vor filma nud fac eforturi sa arate impecabil, insa nu si Kate Winslet. Cunoscuta pentru formele ei iesite din tiparele hollywoodiene, actrita spune ca nu crede in perfectiunea fizica. „Pentru mine este important sa arat autentic, nu am nevoie de o imagine contrafacuta, care sa pacaleasca publicul. Chiar nu cred in aceasta idee, ca actorii si actritele trebuie sa arate perfect in filme. Nici cand filmez goala, eu nu vreau sa fiu perfecta”, declara starul din „Titanic”, scrie Gardianul.

Beyonce, avere de 80 de milioane de dolari Beyonce Knowles a devansat restul vedetelor cu varste de pana in 30 de ani din SUA in ceea ce priveste averea cumulata, ea avand in banca circa 80 de milioane de dolari. In clasament, Beyonce este urmata de cantaretul pop Justin Timberlake, in varsta de 27 de ani si a carui avere este estimata la 43 de milioane de dolari, si de jucatorul american de basket Kobe Bryant, a carui avere este de circa 39 de milioane de dolari, informeaza Gardianul.

Este imaginea, vocea, corpul firmei Victoria Secret si nici in sanul familiei nu este o pudica. Heidi Klum a marturisit ca nu simte nicio nevoie sa-si ascunda nuditatea de copiii ei. "Oamenii sunt destul de deschisi in Germania atunci cand vine vorba de corpurile lor. Deseori copiii te vad in lenjerie sau gol, deci nu e nicio mare problema pentru noi. Nu fugim si nu ne ascundem in alta camera pentru a ne schimba de haine, totul este pe fata", a declarat superba sotie a cantaretului Seal, scrie Romantica.

Reabilitata si la un pas de a-si recapata diadema de printesa a muzicii pop, Britney Spears si-a serbat implinirea a 27 de ani de viata cu fast. Mandra de noua ei silueta, cantareata a optat pentru o rochie stramta si un decolteu mai mult decat generos. Dar Britney nu a anticipat ca bretelele rochitei de designer vor incepe sa se lase, dezgolindu-i astfel sanii, oricum destul de vizibili. Un pic ingrijorata, diva a recurs la solutia manuala, adica aceea de a-si tine decolteul in frau cu mainile, scrie Romantica.

Ei au ramas fara pereche de Revelion! Matteo suspina inca dupa Delia. Poate cea mai spectaculoasa despartire din ultima perioada a fost cea dintre Delia si Matteo. Cei doi au rupt-o in aceasta toamna, Delia fiind cea care a renuntat la aceasta relatie care a durat aproximativ doi ani. Alex Erbasu, in certuri cu Raluca. Sosia lui Colin Farrell are si el probleme in amor in ultima vreme. El este vazut tot mai des singur prin cluburile din Capitala si, surse din anturajul acestuia spun ca relatia lui cu manechinul Raluca Aprodu ar fi pe duca. Cei doi se cearta tot mai des de la un timp si este posibil ca Alex sa-si petreaca noaptea dintre ani fara frumosul fotomodel. Oana nu vrea sa mai auda de liftierul Alex. Mezina fostului premier Petre Roman s-a despartit furtunos de tanarul Alex, angajat la SC Ascensorul si, cu riscul de a-si petrece singura Sarbatorile de iarna, Oana a anuntat ca-si va alege cu grija partenerii. Chiar daca si fostul ei iubit, Cornel Pasat, este singur, vedeta ne-a marturisit ca nu se pune problema sa se impace, scrie Click.

Ii lasa 14 milioane de euro. Madonna s-a hotarat sa il recompenseze destul de generos pe viitorul ei fost sot, regizorul Guy Ritchie, pentru anii pe care acesta i-a petrecut alaturi de ea. Astfel, in zilele urmatoare, in contul lui Ritchie vor intra nu mai putin de 14 milioane de euro. In plus, regizorul va primi si casa de vacanta pe care Madonna o detine in Wiltshire, Marea Britanie, si care valoreaza 23 de miloane de euro, scrie Cancan.

Potrivit publicatiei "The Hollywood Reporter", frumoasa Angelina Jolie, in varsta de 33 de ani, este cel mai bine platita actrita de la Hollywood. Vedeta a castigat doar de pe urma filmulul "Wanted" 15 milioane de dolari, urmand ca pentru o eventuala continuare a peliculei sa incaseze 20 de milioane de dolari, informeaza Libertatea.