David Beckham s-a aruncat de la 50 de metri in gol. Inca nu stim daca s-a hotarat sa lase fotbalul pentru sporturile extreme, cert este ca David Beckham a testat pe pielea lui sariturile cu coarda elastica. Vizibil emotionat si usor speriat la inceput, fotbalistul s-a aruncat de pe podul Auckland din Noua Zeelanda de la aproape 50 de metri in gol, scrie Gardianul.

Invitata la o galerie de arta pentru a lua parte la o expozitie de pictura, Pamela Anderson si-a facut aparitia intr-o costumatie care a lasat audienta cu gura cascata. Blonda care a facut ravagii in Baywatch pe vremea cand iesea din valuri in costumul de baie rosu, a hotarat ca ar putea repeta experienta intr-un loc public, de data asta. Pam a defilat printre colectionarii de arta imbracata in chiloti, un tricou si un fes, dar cu o geanta argintie asortata, tocuri roz si multe zambete, afirma Gardianul.

Il terorizeaza cu mesaje si telefoane - Anna Lesko il vrea pe Irinel inapoi! Cantareata a fost ceruta de sotie de iubitul ei Codrin Maticiuc. Dar, surse din apropierea Annei afirma ca artista nu se grabeste sa-si legalizeze relatia pe motiv ca sufera inca dupa Irinel Columbeanu, pe care se pare ca nu l-a uitat. Desi s-au despartit de cativa ani, iar Irinel este casatorit si are un copil, Anna continua sa-si terorizeze fostul iubit cu mesaje si telefoane. Aceasta se pare ca mai spera ca Irinel sa revina la ea, desi omul de afaceri i-a spus raspicat ca nu-l mai intereseaza persoana ei, scrie Atac.

Un parlament pentru Anamaria Prodan. Impresara care pozeaza nud si poarta o arteziana pe cap, declara intr-un tabloid ca va candida la alegerile europarlamentare de anul viitor, fiindca Parlamentul Romaniei e un circ. Cica o curteaza PNG si PRM sa-i reprezinte la Bruxelles. Pacat. Cu freza aia, cu pasiunea pentru manele si cu obiceiul neamprostesc de a se lauda in presa cu fiecare miscare pe care o face, era perfect asortata cu fauna din Casa Poporului, scrie 7Plus.

Johnny Depp si Angelina Jolie sunt favoritii publicului pentru rolurile negative din urmatorul film al seriei "Batman", potrivit unui studiu efectuat de un furnizor international de filme si jocuri video. Datorita succesului inregistrat de cel mai nou film din serie ("The Dark Knight", campionul incasarilor in 2008), publicul isi doreste o noua productie regizata de Cristopher Nolan, in care sa apara, alaturi de Joker, si personaje negative din productiile mai vechi, printre care The Riddler, Cat Woman si The Penguin, scrie Romantica.

Costel Busuioc nu e un tip prea norocos. Dupa ce in urma cu cateva luni, cativa romani l-au jefuit in Spania, castigatorul concursului “Hijos de Babel” a fost facut la buzunare si in tarisoara lui natala. Intamplarea a avut loc saptamana trecuta, in cabina unei importante televiziuni din Romania, unde Costel a fost invitat sa ia parte la o emisiune. Inainte sa intre in direct, Busuioc si-a lasat haina groasa in culise. Mare greseala, mai ales ca interpretul nu a avut grija sa-si goleasca buzunarele inainte. Costel a ramas un om simplu, afirma Libertatea.

Lilly Allen: ”Celebritatea imi distruge viata sexuala” “Am avut parte de relatii cu diverse persoane, cu care am fost impreuna doar cateva saptamani. Nu faceam altceva decat sa stam in apartamentul meu din Londra, sa ne uitam la televizor si sa facem sex si m-am simtit minunat. Dupa aceste cateva saptamani deveneam paranoica si nu vroiam sa fiu vazuta in public cu persoanele respective de teama sa nu fim fotografiati si astfel sa fiu nevoita sa dau explicatii despre relatiile mele amoroase.”, scrie Libertatea.

Vedeta "Playboy" Andreea Spataru nu vrea sa isi ia adio de la pictorialele nud doar pentru ca asteapta un copil. Dimpotriva, blonda sustine ca vrea sa pozeze goala si pe perioada sarcinii, intr-o maniera destul de "obraznica", in genul celei adoptate in pictoriale de fostul sex-simbol american Anna Nicole Smith, scrie Cancan.

Cele mai bune scene cu femei goale pe 2008. Vizitatorii fideli ai site-ului MrSkin.com au votat cele mai bune scene cu femei goale din filmele anului 2008. Nudul actritei Mischa Barton (22 ani), din filmul “Closing the Ring”, este cel mai reusit, potrivit gusturilor “Domnului-Piele”. Pe locul secund se situeaza goliciunea blondei Sophie Monk, in filmul “Sex and Death 101”, iar pe locul trei – scena in care actrita Heather Graham (38) apare nuda in productia “Adrift in Manhattan. scrie Click.