Banii lui Vantu, cautati de serviciile secrete. A trecut aproape un an si jumatate de cand indivizi necunoscuti au dat postului TV Romantica o gaura de 190.000 de lei, in urma unui jaf. Dupa atacul asupra masinii in care erau salariile angajatilor televiziunii aflate in imperiul media al miliardarului Sorin Ovidiu Vantu, judiciaristii bucuresteni au declansat o ancheta fara precedent. Indiciile duc la ipoteza ca banii lui Vantu ar fi in buzunarele unuia dintre clanurile tiganesti care se lupta pentru suprematie in Capitala, scrie Libertatea.

Silvia Pop i-a pus bagajele la usa. Cantareata si fotbalistul si-au spus "adio!", dupa numai cateva saptamani de amor, in care au fost "demascate" public toate dedesubturile afacerilor amoroase ale dinamovistului. Blonda a fost cea care i-a luat mereu apararea, expunandu-se unui tir de reprosuri legate de moralitatea ei din partea fostei iubite a lui Adrian, Denisa, cu care acesta are si un copil. Relatia care a starnit atata valva in ultimele zile in presa, cea dintre Silvia Pop si Adrian Cristea, s-a incheiat. Potrivit surselor noastre, cantareata si fotbalistul nu mai sunt impreuna de aproximativ o saptamana si cam tot de atunci el s-a mutat de la ea. "Nu mai sunt impreuna. Atat a durat amorul. El si-a luat lucrurile de la ea si a plecat in alta parte, se pare ca nu mai exista cale de impacare", a declarat pentru Cancan o sursa din anturajul celor doi.

Cristina Spatar spune ca are bijuterii de peste 1.500.000 €. Inele cu diamante, bratari, cercei, ceasuri de firma, pe toate le gasesti in colectia Cristinei Spatar. Cantareata spune ca are peste 200 de astfel de bijuterii. Numai podoabele vedetei depasesc 1.500.000 de euro. Printre ele se numara inelul de logodna cu trei diamante, care a costat 43.000 de euro. O alta piesa de rezistenta a colectiei e o bratara cu diamante pe care a primit-o de ziua ei de la sot, scrie Libertatea.

Mihaela si-a luat catrafusele de la Dani. Despartire subita? Reporterii ATAC au surprins-o, alaltaieri, pe Mihaela Radulescu, intr-o operatiune undercover desfasurata in imediata apropiere a Hotelului Rin, in spatele blocului in care e amplasata garsoniera lui Dani Otil. Infofolita bine, cu caciula neagra si geaca groasa si larga, parca special gatita pentru a nu iesi deloc in evidenta, diva muta tacticos cateva genti de voiaj Louis Vuitton dintr-o masina mica in Porscheul ei Cayenne. Cum actiunea se derula in absenta iubitului ei Dani, ne-am grabit sa tragem unele concluzii. Eventualitatea de a-si upgrada garderoba iesea din calcul, intrucat gentile erau mari si multe, iar garsoniera lui Dani e deja plina ochi, asa ca au ramas doar doua variante posibile, scrie Atac-Online.

Sexy-braileanca isi pune silicoane. Sexy-braileanca vrea sa devina cu adevarat sexy. Dupa ce a primit o groaza de reprosuri din partea juriului emisiunii "Inelul cu diamant" de la Euforia TV, Florina Mihaila s-a decis sa apeleze la ajutorul profesionist al Getei Voinea. Aceasta a acceptat provocarea si a promis sa faca din sexy-braileanca o superfemeie in doar cateva saptamani. Florina va apela si la chirurgia estetica pentru a-si mari sanii, dar si pentru un implant in fese, scrie Libertatea.

Sotia lui Claudiu Niculescu i-a aratat chilotii baiatului cu pizza. Nu o mai satisface barbatul? Nu s-a intors bine din calatoria prin Germania si Cipru, ca Diana Munteanu Niculescu a reusit sa-si terorizeze vecinii. Daca intr-unii cetateni ai patriei starneste groaza, intr-altii, cum ar fi angajatii pizzeriilor cu servire la domiciliu, naste calduri covarsitoare, scrie Atac-Online.

Simona Sensual, somata sa-si "predea" numele. Nemultumita de reactia blondei consacrate inaintea lor, nou infiintata trupa Senzual s-a gandit sa adopte un alt ton in conflictul pentru nume. Componentele formatiei alcatuite de Radu Baron o someaza pe Simona Sensual sa renunte la numele ei de scena in termen de trei luni, amenintand, in caz contrar, cu judecata, noteaza Cancan.

Alina Sorescu s-a pregatit de maritis. Cu silicoane si botox in fund. Daca pe la Hollywood vedetele americane au inceput una cate una sa renunte la silicoane sau alte artificii estetice, la noi, moda e inca pe val. Mai ales acum cand majoritatea cabinetelor de chirurgie estetica ofera reduceri sau fac promotii atragatoare de Sarbatori. La cea mai recenta petrecere mondena cu staif, ce a avut loc la Palatul Stirbei, eterna virgina Alina Sorescu a impresionat printr-o rochita eleganta, „accesorizata” cu o pereche de sani ce pareau a fi mariti de curand, scrie Atac-Online.

Dan Negru, victima unui fals impresar. Barbatul care a folosit o identitate falsa a incasat 4.600 de lei pentru a-l aduce pe antenist sa prezinte un eveniment. In realitate, acesta nu a luat niciodata legatura cu gazda show-ului "Te pui cu blondele?", informeaza Cancan.

Pamela Anderson a schimbat trei barbati intr-o noapte. Pamela Anderson are 41 de ani, dar este inca cea mai ravnita blonda de pe planeta. Dovada stau marturiile a trei barbati care au fost, de curand, partenerii bombei–sexy, intr-o singura noapte. Aflata intr-un club de fite din Malibu, SUA, Pamela si-a inceput seara cu fostul iubit Stephen Dorff, cu care a dat fuga la un hotel din apropierea discotecii. Apoi, s-a intors in club si a cucerit un tinerel cu care a lipsit timp de vreo doua ore, dupa ce l-a insotit la toaleta. La intoarcere, Pamela a ales un altul, de varsta frageda, cu care a plecat acasa, informeaza Libertatea.

Dana Rogoz vrea sa faca gradinita Abramburica. Vedeta de la PRO TV International are de gand sa lucreze cu pici. Dupa ce a crescut inconjurata de pici, la emisiunea “Abracadabra”, Dana Rogoz se intoarce la... grupa mica. Vedeta de la PRO TV International spune ca-si doreste foarte mult sa deschida o gradinita, pe care s-o numeasca - cum altfel? - Abramburica, informeaza Libertatea.