David Bisbal a petrecut cu lautarii pana la doua dimineata. Celebrul cantaret spaniol a dorit sa petreaca alaturi de stafful sau intr-un restaurant bucurestean, unde canta Nelu Ploiesteanu. Pentru ca programul lautarului se terminase, acesta a rugat conducerea localului sa-l cheme de acasa. Aflat pentru prima data in Romania pentru a sustine un concert, cantaretul spaniol David Bisbal a dorit, la randul lui, sa se bucure de muzica romaneasca. Acesta a fost si motivul pentru care a ales sa petreaca, dupa spectacolul lui de la Sala Palatului, la un restaurant din Capitala, unde sustine in fiecare seara un program artistic unul dintre cei mai buni lautari, Nelu Ploiesteanu. Impreuna cu stafful sau si alti cativa invitati, printre care si Mihaela Tatu, Bisbal a ajuns la restaurantul Perla, undeva in jurul orei 00.00. Artistul iberic a fost dezamagit sa afle ca Nelu Ploiesteanu si taraful isi incheiasera programul, dar tot nu a renuntat la ideea de a-i asculta, asa ca i-a rugat pe cei din conducerea restaurantului sa ii roage sa se intoarca. Chiar daca au fost chemati de acasa, lautarii lui Nelu Ploiesteanu nu s-au suparat, ba, dimpotriva, au acceptat bucurosi sa cante pentrul spaniol si stafful lui, scrie Cancan.

Patrascu se foloseste de fosta lui iubita! S-au despartit recent, dar tanarul avocat Claudiu Patrascu nu si-a scos-o inca de la inima pe frumoasa Roxana Ungureanu. Mai mult, daca n-o mai vede dimineata langa el, in pat, o vede zilnic la pranz, atunci cand trece pe la firma de tuning pe care o detine pe soseaua Fundeni, noteaza Click.

Mihai Iliescu s-a dat cu bobul, acum e cascador! 'Intotdeauna mi-a placut actiunea, adrenalina imi curge permanent prin sange', explica Mihai Iliescu trecerea spectaculoasa de la bob la cascadorie. Si banii au fost la mijloc, in conditiile in care, la noi, sporturile de iarna sunt la pamant. Libertatea l-a urmarit pe platourile de filmare de la Castel Film.

Gisele Bundchen isi pune poponetul la bataie. Pe zi ce trece, Gisele Bundchen dovedeste ca nu este degeaba cea mai cunoscuta figura din revistele de moda si de pe podiumuri. Cu un venit anual de 35 de milioane de dolari si un iubit ca jucatorul de fotbal american Tom Brady, quarterback-ul lui New England Patriots, Gisele spune ca nu este chiar atat de greu sa ai succes. „Este chiar simplu. Ma duc acolo. Imi pun hainele pe mine, pozez, le pun pe umeras inapoi si plec acasa”, spune modelul. Cat despre relatia ei cu Brady, Bundhen ezita sa discute prea multe. Amintindu-si de prima data cand l-a vazut intr-o fotografie, Gisele marturiseste ca i s-a parut un barbat bine, scrie Atac-Online.

Delia nu poate sa renunte la avocat. Dupa ce luna trecuta cotidianul CANCAN anunta in exclusivitate despartirea dintre Delia Matache si avocatul Silviu Stratulat, se pare ca cei doi si-au mai dat o sansa. Chiar daca pareau de nedespartit pe vremea cand formau un cuplu, dupa ce a pus punct relatiei de doi ani cu Matteo, Delia nu a suferit deloc, ba chiar si-a gasit imediat un nou partener de viata. Delia s-a amorezat lulea de Silviu Stratulat, pe care l-a si prezentat imediat mamei sale si sotului ei. Insa nici de data aceasta lucrurile nu au mers cum si-ar fi dorit ea, pentru ca dupa nicio luna s-au despartit. Ulterior, aceasta declara in presa ca nu e dispusa sa renunte la meseria ei, la numarul mare de concerte pe care le sustine, si ca Silviu isi doreste sa petreaca mai mult timp cu ea, lucru care nu se intampla. Dupa doar doua saptamini, cei doi si-au facut aparitia din nou impreuna in public. Joi seara in club Eleven din Capitala, la un eveniment monden, Delia a venit insotita de avocat. Chiar daca nu au vrut sa dea de banuit ca s-au impacat, Delia s-a scapat unei prietene, careia i-a marturisit ca este din nou fericita si implinita.

Kylie Minogue merge in Mumbai. Cantareata Kylie Minogue va juca intr-o superproductie bollywoodiana, intitulata „Blue" si va primi un onorariu de 1 milion de lire, noteaza Libertatea.

Crina lui Ogica a plecat in Austria cu Florin Salam. Iubita lui Stelian Ogica a plecat in Austria, unde a sustinut un recital alaturi de cunoscutul manelist Florin Salam, in restaurantul unui roman. Devenita cunoscuta prin prisma relatiei amoroase pe care o are cu Ogica, supranumit si "spaima loteriei", Crina a ajuns sa cante intr-un local din Austria. Ieri seara, tanara, care si-a tatuat numele iubitului cu litere din alfabetul elfilor, a cantat in restaurantul romanesc "Dracula" din cochetul oras Linz, scrie Cancan.

Moni vrea sa-i ia fata lui Botezatu. Sotia lui Irinel tine mortis sa castige concursul "Secret Talent", dar, se pare, il considera pe Catalin Botezatu un rival redutabil. Ca sa fie sigura ca este mai buna ca el, Monica i-a studiat toate miscarile in cadrul competitiei si a facut un adevarat sondaj de opinie printre cei prezenti in platou, scrie Cancan.

Totul despre sex cu iepurasul Carmen Electra. Carmen Electra este iepurasul Playboy al lunii ianuarie 2009, moment aniversar pentru veterana revista, care implineste 55 de ani! La 36 de ani, Carmen este deja la a cincea aparitie in Playboy – de cinci ori mai provocatoare, asa, cum se cade la o multipla de cinci aniversare, scrie Click.

Tom Cruise a obtinut un ordin de restrictie impotriva unui veteran de razboi. Un judecator american a emis un ordin de restrictie pe numele unui veteren al razboiului din Irak, dupa ce acesta l-a hartuit pe Tom Cruise. In varsta de 29 de ani, Edward Van Tassel s-a dus acasa la Tom Cruise, pentru a-i inmana o scrisoare in care ii cerea sa adere la cauza veteranilor, scrie Libertatea.

Jamie nu o mai satisface pe Kate Moss in pat? Fotomodelul a fost surprins de paparazzi in timp de se intorcea acasa de la cumparaturi cu lumanari parfumate si flacoane cu substante menite sa incinga atmosfera in dormitor. Desi se zvoneste ca este gravida, Kate Moss, in varsta de 34 de ani, continua sa traiasca periculos si sa faca excese. In urma cu doua zile, vedeta a fost surprinsa de paparazzi in timp ce se intorcea la locuinta ei din cartierul St John?s Woods, situat in nordul Londrei, cu bratele pline de cumparaturi. Printre obiectele pe care tocmai le achizitionase se aflau o cutie imensa cu lumanari parfumate, dar si doua flacoane de amil nitrit, o substanta utilizata in general de cupluri ca stimulent sexual, scrie Cancan.

Jennifer Aniston, da jos si cravata! Actrita care anul viitor va implini 40 de ani a acceptat sa pozeze goala pe coperta revistei americane GQ. Aceasta este prima oara cand Jennifer Aniston se dezbraca de tot de haine, dupa ce o viata intreaga a declarat ca "nu are nevoie sa se dezbrace pentru a-si cuceri fanii, ca alte colege de breasla". Diva este cuplata in prezent cu actorul John Mayer, care este cu noua ani mai tanar ca ea. Jennifer a mai pozat in 2005 pentru coperta aceleiasi reviste, dar atunci a pastrat pantalonii pe ea, noteaza Click.