Cele mai tari momente pe blog cu vedetele tv din Romania. Mircea Solcanu primeste mesaje de la gay care vor sa se sinucida, iar Cabral se destainuie: „Sunt negru si ma cheama Neculai“. Mihai Bendeac ii acuza de badaranie pe sotii Banica. Citeste mai multe in Cotidianul.

Luminita Anghel si Sanchi, acuzati ca au dat o teapa de 6 miliarde. Se pare ca Luminita Anghel a uitat, cu sau fara voie, sa-i plateasca pe cei de care s-a folosit in campania electorala. Candidata din partea PSD pentru un loc de deputat intr-un colegiu din sectorul 6 al Capitalei, cantareata a avut zeci si zeci de colaboratori care au suferit de foame si frig in corturile de campanie, scrie Cancan.

Keo isi face de cap cu o blonda fatala. Iubitul ei, Keo, va filma, luni, un nou videoclip in care va avea alaturi o adevarata ispita: Andreea Perju, nimeni alta decat protagonista unui pictorial incendiar in numarul din luna octombrie a revistei Playboy, scrie Click.

Michael Jackson e terminat! Aparitiile socante din ultima vreme ale lui Michael Jackson i-au facut pe multi sa se gandeasca la starea de sanatate tot mai precara a cantaretului. Dupa ce zilele trecute a mers la cumparaturi mascat, precum Zorro, si incaltat cu papuci, o dezvaluire a unui jurnalist celebru, citat de ziarul Bild, i-a facut pe fani sa se intristeze. “E grav bolnav. Si-a pierdut vederea la ochiul stang si are un emfizem pulmonar”, a afirmat Ian Halperin, potrivit Libertatea.

Pamela Anderson vrea sa-si faca si fundul celebru. Fosta vedeta Baywatch este adorata de publicul masculin in special pentru decolteul generos. Dar Pamela Anderson vrea mai mult si isi expune fundul, insa nu cu acelasi succes. Nelipsita de la show-urile de magie ale lui Hans Klok, Pammi a optat pentru un mini costumas argintiu de baie, in cadrul serii de deschidere din Amsterdam. Si cum a stat mai mult cu spatele, Anderson va putea fi recunoscuta de acum incolo si dupa fund, nu doar dupa sani, scrie Romantica.

Ramona Gabor isi pune silicoane. Desi se numara printre putinele femei din lumea mondena care sunt suta la suta naturale, Ramona Gabor vrea sa renunte la acest lucru. Cat mai repede cu putinta. In curand, sora mai mica a Monicai Columbeanu va trece prin prima interventie chirurgicala estetica din viata ei. Dupa operatie, sanii sai vor fi mai mari cu 250 ml fiecare. Implanturile cu silicon par sa fie un lucru la care tanara viseaza de ceva timp, scrie Cancan.

Andreea Marin, nominalizata de patru ori femeie de succes. La Hotel Radisson Sas are loc, in aceasta seara, incepand cu ora 19:30, decernarea premiilor celor mai importante vedete feminine in cadrul unui spectacol intitulat “Femeile de succes ale anului 2008”, eveniment organizat de agentia Medias si de Mihaela Serban. Si daca Andreea Marin Banica este nominalizata la patru categorii - “Cea mai buna imagine feminina a Romaniei in lume”, “Cea mai activa femeie in campanii sociale”, “Cea mai populara vedeta a anului 2008” si “Cea mai buna imagine feminina a anului in Romania”-, rivala ei, Mihaela Radulescu, nu a primit nicio nominalizare, scrie Libertatea.

Cele mai dezastruoase tinute ale anului 2008. Sfarsitul anului se apropie cu repeziciune si nu se putea sa lipseasca chiar top-ul celor mai catastrofice tinute vestimentare din 2008. Revista Time a clasat-o pe Ana Wintour, redactor-sef Vogue si regina a stilului, pe cea mai inalta treapta a podimului, adica "purtatoarea" celei mai neinspirate rochii din acest an, scrie Romantica.

P. Diddy, ingrozit de degete. P. Diddy a recunoscut ca ii e teama ca al doilea deget de la picioarele iubitelor lui sa nu depaseasca degetul cel mare. Asta pentru ca raperul este foarte superstitios. Fobia de care sufera a fost descoperita zilele trecute, scrie Click.

Guy Ritchie a primit 90 de milioane de dolari de la Madonna. O treime din suma este doar valoarea domeniului de la tara pe care l-au detinut cei doi in Marea Britanie. Averea comuna a cuplului Madona Ritchie fusese estimata la 525 de milioane de dolari, din care cea mai mare parte apartine divei pop, scrie Realitatea.