Daniela Crudu, asistenta lui Razvan si Dani de la Antena 1, face senzatie in noul numar al revistei Playboy. Bruneta apare in ipostaze care mai de care mai indraznete, punandu-si la bataie toate atuurile fizice, scrie Gardianul.

Profitand de faptul ca Dani era plecat din Bucuresti si nu o putea supraveghea indeaproape, Mihaela s-a aratat fascinata de frumusetea trupeasca a soferului-asistent personal al Monicai Columbeanu. Voicu, zis si Ricky Martin din Izvorani, a defilat in chiloti in emisiunea divei anteniste pentru ca in timpul liber este si model, iar Raduleasca nu s-a putut abtine sa nu-l pipaie tandru pe fund. Credea cineva ca Mihaela are ochi numai pentru Dani? Este adevarat ca il soarbe din priviri la evenimentele mondene, ca se declara indragostita pana peste urechi de pustiulica de la matinal, insa ce este frumos ii place si lui Dumnezeu, daramite Mihaelei. Asa cum o stim, dureros de sincera si fara a se sinchisi prea mult de parerea celor din jur, Raduleasca nu s-a putut abtine sa-si exprime aprecierea pentru unul dintre modelele masculine care i-au defilat duminica in emisiune, afirma Gardianul.

Angelina Jolie este „foarte deprimata“ si vrea mai mult spatiu, fiind coplesita de cresterea celor sase copii. Actrita - care a fost surprinsa de paparazzi cautånd singura un apartament in New York - i-ar fi zis partenerului Brad Pitt ca are nevoie sa petreaca ceva timp singura, deoarece lupta de a-i creste pe cei sase copii a adus-o la capatul puterilor. O sursa a declarat, pentru publicatia „Female First“, ca „Angelina i-a spus lui Brad ca are nevoie de spatiu. Este o persoana extrem de independenta si are nevoie de timp de una singura pentru a-si reveni si a fi fericita. Primul ei instinct este sa o ia la fuga, scrie Curentul.

Cantareata britanica Amy Winehouse isi critica sotul, producatorul muzical Blake Fielder-Civil, de care s-a despartit in urma cu cateva luni, intr-unul din cantecele de pe viitorul ei album. O sursa apropiata artistei a declarat pentru saptamanalul „The People“ ca una dintre noile piese ale lui Winehouse, al carei titlu nu a fost ales deocamdata, il critica in termeni duri pe sotul acesteia, Blake Fielder-Civil, care a fost eliberat din inchisoare pe 25 februarie, dupa ce a ispasit 12 din cele 27 de luni de inchisoare la care a fost condamnat in urma agresarii unui patron de bar si pentru tentativa de obstructionare a justitiei. Aceeasi sursa a declarat ca Amy Winehouse a folosit experientele recente din viata personala drept sursa de inspiratie pentru noul ei material discografic. „Vrea ca el sa stie cum a facut-o sa se simta“, a explicat sursa, citata de Curentul.

Sotia unuia din cei mai sexy oameni de pe planeta arata groaznic. Dupa ce paparazii au pozat-o aratand din ce in ce mai slaba, iata ca acum fotografii au prins-o pe picior gresit pe Katie Holmes, sotia lui Tom Cruise, informeaza Romantica.

Silviu Prigoana a hotarat: baietelul pe care partenera lui, Adriana Bahmuteanu, urmeaza sa-l nasca la inceputul lunii august, va purta tot un nume deosebit. El a marturisit ieri, la OTV, in cadrul matinalului “Zori de zi”, ca pe fiul sau il va chema Darius. De asemenea, micutul va primi si din partea mamei un nume: Eduard, scrie Libertatea.

Sakis Rouvas, un cantaret grec de 37 de ani, a fost desemnat de cateva milioane de femei, care au votat pe un site dedicat doamnelor, cel mai frumos barbat din lume. Grecul, casatorit si tatal unui copil, a primit cele mai multe voturi datorita ochilor superbi si zambetului. De altfel, el va participa anul acesta la Eurovision, in competitia ce va avea loc la Moscova, in Rusia, afirma Libertatea.

Nume mari ar putea fi prezente in Romania pentru editia de primavara a festivalului Bucharest Fashion Week, care va avea loc intre 30 aprilie si 3 mai la Bucuresti. In lumea modei se vorbeste deja despre cateva dintre acestea: supermodelul Naomi Campbell, actorul Jack Nicholson si cineastul de origine poloneza Roman Polanski sau printul Albert de Monaco, afirma Libertatea.

Legendarul actor Sean Connery, 79 de ani, si-a pus autoritatile britanice in cap, dupa ce cativa dintre prietenii lui au marturisit in presa de scandal ca fostul agent 007, James Bond, le-a dat bani cu camata. “Mi-a imprumutat o suma nu foarte mare de bani, cateva mii de dolari, iar cand am vrut sa-i dau inapoi mi-a luat o dobanda de 10 ori mai mare decat mi-ar fi luat o banca”, a spus amicul, sub protectia anonimatului. Acesta a facut si o plangere, iar acum Sean Connery ar putea fi pus sub acuzare pentru camatarie, scrie Libertatea.

Prima romanca din Playboy (1999) si-a pastrat si la 39 de ani sex-appealul din tinerete. Dana Savuica a fost recent protagonista unui moment incarcat de erotism, sarutandu-si pe gura cele doua asistente de la Kanal D. Desi ar fi facut mare tam-tam, in sensul pozitiv, scena nu a fost difuzata in direct, afirma Click.

Daniela Crudu, bruneta care ridica vertiginos audienta numai prin simpla ei prezenta la matinalul gazduit de Razvan si Dani la Antena 1, demonstreaza inca o data ca este o persoana lipsita de orice inhibitii. Ea si-a aratat, in premiera, tatuajul in forma de fluture plasat chiar in zona intima, intr-un pictorial fierbinte realizat in noul numar al revistei Playboy. A crescut, vorba aceea, intr-un an cat altele in zece!, scrie Click.

Actrita Sharon Stone si-a propus sa devina scriitoare, dupa ce a asternut pe hartie un volum de nuvele. Starul din “Casino” ar incerca acum sa incheie un contract pentru publicarea cartii sale. Stone insista ca nuvelele sale nu sunt autobiografice si nici despre industria filmului, ci mai degraba “thrillere” politiste, potrivit Fox News. Stone a jucat rolul unei scriitoare ucigase in faimosul sau film din 1992 “Basic Instinct”. Ea a reluat rolul lui “Catherine Tramell” pentru o continuare in 2006, scrie Click.

Desi a devenit de relativ putina vreme persoana publica, prima doamna a Americii, Michelle Obama, a reusit sa atraga atentia asupra sa si chiar sa fie invidiata, dar si copiata in egala masura de numeroase femei atat din SUA, cat si din alte colturi ale lumii. Unul dintre motivele pentru care sotia liderului de la Casa Alba, Barack Obama, este invidiata este aspectul fizic impecabil si trupul foarte bine lucrat la sala. Dupa aparitiile in public tot mai numeroase din ultima vreme, in tinute care ii lasa bratele ferme la vedere, americancele au luat cu asalt salile de gimnastica, dorind sa aiba o musculatura asemanatoare cu a primei doamne a Americii, scrie Cancan.