Crina Abrudan si bebelusa Delia, pazite pas cu pas de iubiti. Amandoua au implinit de mult varsta majoratului, insa iubitii lor prefera sa se transforme in „bone” la fiecare eveniment monden pe care Crina sau Delia trebuie sa il onoreze. Vali Barbulescu, dar mai ales ex-fotbalistul Gabi Popescu nu rateaza nici un moment pentru a-si supraveghea indeaproape consoartele, dovedind astfel o gelozie extrema, scrie Gardianul.

Monica Columbeanu spune ca s-a saturat pana peste cap de rautatile care se fac pe seama ei si de toate barfele si minciunile care apar zi de zi in ziare, astfel ca o bate gandul sa plece din tara. Daca pana de curand era imuna la tot ceea ce se scria despre ea in presa, iata ca acum a ajuns in punctul in care nu mai poate suporta sa fie denigrata in fiecare zi. “Se spun si se scriu atatea lucruri neadevarate despre mine, incat iau in calcul foarte serios varianta de a parasi tara. Sunt indignata de ceea ce mi se intampla! Sunt terorizata in fiecare zi de articole mincinoase! In momentul in care parintii tai o sa citeasca despre tine toate minciunile de pe pamant si prietenii te vor privi ca pe o tarfa ai sa plangi, probabil, mai ales ca tu te stii curata. Am mai spus in urma cu ceva timp ca Romania este mult prea mica pentru ambitiile mele. M-am saturat sa se speculeze orice fac si m-am saturat de minciuni spuse la adresa mea si a familiei mele. Fiecare om are niste limite, iar eu am ajuns in punctul in care nu mai pot suporta nimic. Momentan nu m-am hotarat unde voi pleca”, a spus Monica in cadrul emisiunii «Acces Direct» de la Antena 1, afirma Gardianul.

Daca, la inceput, au incercat s-o dea cotita in mod diplomatic, iata ca Daniela Gyorfy si fostul ei logodnic, George Tal, nu mai pot sa puna zagaz aspectelor neplacute care ies la suprafata, rind pe rind. Mai intii, mama Danielei a “scapat” afirmatia ca Tal o cam brutaliza verbal si fizic pe Daniela. Apoi, Daniela a recunoscut ca Tal era deranjat de faptul ca nu putea sa circule dezbracat prin casa, fiindca ii era rusine de soacra si de femeile care o vizitau. Marturisirea culmineaza cu dezvaluirea ca Tal se gindea s-o instaleze la azil pe mama Danielei. Totusi, au ramas foarte buni prieteni. Sau nu?, afirma 7 Plus.

Publicatia News of the World a dezvaluit, ieri, ca Michael Jackson, 50 de ani, i-a pus pe jar pe angajatii hotelului Lanesborough, din Londra, dupa ce s-a imbatat crita. Conform martorilor, cantaretul era atat de beat, incat nu a mai stiut sa se intoarca in camera, portarii hotelului fiind nevoiti sa-l duca, de mana, pana la usa apartamentului de lux pe care-l inchiriase. “Era complet dezorientat si vorbea in dodii”, a declarat unul dintre angajatii hotelului, scrie Libertatea.

Charlize Theron (33 de ani) s-a inrosit de rusine in timpul unei emisiuni tv, cand o profesoara de-a ei a intervenit telefonic si a povestit despre trasnaile pe care le facea vedeta in copilarie. Astfel, aceasta a spus ca “de mica, diva avea calitati de afacerista. Cumpara bomboane de la magazinul scolii si noaptea le vindea la suprapret copiilor carora li se facea foame, pentru a scoate profit”, relateaza Libertatea.

Visele supermodelului Naomi Campbell (38 ani) de a-si trage ca sot un miliardar rus par sa se spulbere. Sotia “logodnicului” ei a iesit la iveala, spunand ca nu va divorta niciodata. Presa din intreaga lume a anuntat cu surle si trambite ca Naomi urmeaza sa se marite cu oligarhul Vladislav Doronin (46 ani). Si prietenii acesteia erau convinsi ca “pantera neagra” si-a gasit in sfarsit un sot, caruia este hotarata sa-i daruiasca si copii. S-au cunoscut in mai, anul trecut, magnatul i-a cumparat un inel de logodna si a instalat-o intr-una din resedintele sale de lux din Moscova, scrie Click.

Lui Lindsay Lohan i se pare perfect normal sa arunce pe fereastra aproximativ 15.000 de dolari intr-o singura saptamana. Daca banii acestia se duc pe “shopping”, restul se “dizolva” pur si simplu pe taxiuri si tratamente costisitoare pentru par. Lindsay Lohan a recunoscut intr-un interviu acordat revistei britanice Star ca “ar intra in sevraj daca ar sti ca nu are voie sa mearga la cumparaturi”. Si asta pentru ca Lindsay este “dependenta de shopping”, scrie Click.

Sambata noaptea, omul de afaceri Irinel Columbeanu a iesit in oras sa se distreze fara sotia sa, Monica. Dupa un scurt popas la un local din Dorobanti, el s-a oprit intr-un club de noapte din Capitala, de unde a mai iesit de abia la cinci dimineata, dupa ce petrecuse cateva ore in compania unei frumoase tinere, pe nume Monica, care acum un an era iubita actorului Dan Bordeianu, afirma Cancan.

Cantareata americana Britney Spears a fost protagonista unui moment jenant in timpul concertului pe care l-a sustinut in Atlanta, Statele Unite. In timpul dansului, sutienul vedetei a cedat si a descoperit unul dintre sani. Britney nu a luat in considerare acest incident minor si a continuat spectacolul in uralele fanilor prezenti la eveniment, scrie Cancan.