Mihaela Radulescu si-a luat bagajele de acasa de la iubit si s-a cazat cu fiul ei aproape de Antena 1. Cea mai mediatizata poveste de dragoste a ultimilor ani, cea dintre Mihaela Radulescu si Dani Otil, trece prin schimbari! CANCAN a aflat ca Mihaela a plecat, luni seara, de la Dani de acasa, impreuna cu fiul ei, si cu masina ticsita de bagaje, si s-au mutat la hotel.

Britney Spears are probleme cu „pasarica” in concert. Moment jenant in timpul concertului sustinut de Britney Spears in orasul Tampa (Florida), in cadrul turneului mondial „Circus”, la sfasitul saptamanii trecute. Vestimentatia i-a jucat feste artistei in timpul show-ului, fapt care a enervat-o si a determinat-o sa exclame catre cei din staff-ul ei: „Mi-a iesit pasarica afara!”, scrie Click.

Nikita vrea sa faca bani cu Sexy-braileanca. Invitata in studioul "Povestirilor adevarate", Sexy-braileanca, pe numele ei adevarat Florina Mihaila, a declarat ca Nikita i-a facut o propunere de nerefuzat: sa le spuna jurnalistilor ca a mancat o bataie sora cu moartea de la ea. Acest scenariu ar fi trebuit sa le aduca un loc direct in prime-time la televizor. "M-a sunat duminica dupa-amiaza sa-mi propuna sa contacteze mai multi producatori de televiziune sa le spuna ca m-ar fi batut pe mine, pentru a castiga niste bani din emisiuni, insa nu am fost de acord", a declarat Florina Mihaila care vrea sa faca box pentru a arata mai bine, scrie Libertatea.

Gina Pistol, in razboi cu iubita lui Nicola. Invitate ca modele in cadrul aceluiasi eveniment monden, Gina Pistol si mulatra Aminata Diakite, fosta si respectiv actuala iubita a milionarului libanez Nicola, s-au evitat reciproc si au refuzat sa apara in acelasi timp pe podium. Barbatul pe care blonda l-a iubit timp de doi ani si-a schimbat destul de repede preferintele in materie de femei si acum a ales o mulatra, scrie Gardianul.

Tolea, arestat in studiourile Antenei 1. Luptatorul Tolea Ciumac a fost arestat aseara in timp ce acorda un interviu in direct, la Antena 1, si va sta patru ani la inchisoare pentru o tentativa de omor comisa in urma cu zece ani. Invitat la Observatorul de la ora 19:00, pentru a-si expune punctul de vedere cu privire la condamnarea pronuntata in cursul zilei de ieri, sportivul a fost luat pe sus de "mascati" si "cazat" in beciul politiei, scrie Cancan.

Moni: «Soferul mi-a luat o bratara, Iri nimic!» Au apus, se pare, vremurile cand Irinel Columbeanu isi rasfata tanara sotioara cu daruri scumpe. Anul acesta, de 8 Martie, miliardarul a lasat-o pe Moni cu ochii in soare, singurul care s-a deranjat sa o rasfete cu un cadou mai mult simbolic fiind soferul Voicu. Gurile rele au speculat tot timpul ca intre cei doi ar exista ceva mai mult decat o simpla relatie patron-angajat, insa de fiecare data Monica a luat in ras aceste zvonuri. Surpriza, insa! Imediat dupa Ziua Femeii, Moni a dezvaluit cu dezinvoltura in cadrul emisiunii “Un show pacatos” (Antena 1) ca bratara pe care o poarta la mana dreapta este un cadou primit de la soferul-manechin, scrie Click.

Jay Leno ofera un spectacol gratuit pentru someri. Rata mare a somajului din Michigan nu este subiect de ras, insa celebrul comedian si om de televiziune Jay Leno s-a aratat dispus sa ofere putina "terapie prin ras" pentru cei care au ramas fara locuri de munca, invitandu-i la un spectacol gratuit ce va fi sustinut peste o luna la "The Palace" din Auburn Hills. Realizatorul "Tonight Show" de la postul NBC a anuntat luni ca acest spectacol anuntat pentru data de 7 aprilie va fi dedicat tuturor celor care au ramas fara slujbe din Detroit, scrie Libertatea.