Fosta prezentatoare TVR Andreea Marin se tine deoparte de scandalul iscat, vineri seara, intre vedeta Antenei 1 Mihaela Radulescu si paparazzii unui tabloid autohton. Totusi, Zana ne-a declarat ca, de fiecare data cand are un conflict de acest gen, prefera sa il rezolve in justitie, fara a-l mediatiza in presa. Astfel, desi ea insasi, alaturi de familia ei, reprezinta una din tintele principale ale paparazzilor si a avut numeroase conflicte cu acestia, Andreea Marin se arata rezervata in a-i lua apararea Mihaelei, scrie Gardianul.

Rihanna si Chris Brown, despre care presa internationala a scris ca s-au impacat, dupa ce rapperul a agresat-o pe cantareata originara din Barbados, nu au inregistrat nicio melodie impreuna, conform unei surse de la casa de discuri, citata de People.com. La inceputul saptamanii trecute au aparut informatii in presa internationala conform carora cei doi ar urma sa inregistreze o piesa in duet. Potrivit presei, presupusa piesa urma sa apara pe noul album al lui Chris Brown, care va fi lansat in decursul acestui an. De asemenea, presa a speculat ca Rihanna si Chris Brown inregistreaza duetul alaturi de producatorul muzical Polow Da Don - care a creat si hitul „Buttons“ pentru Pussycat Dolls - intr-un studio din Santa Monica, California, afirma Curentul.

Politia din Beverly Hills a emis un mandat de arestare, sambata, pe numele lui Lindsay Lohan dupa ce un echipaj al fortelor de ordine a fost nevoit sa intervina pentru a o scoate din mainile actritei furoase pe iubita acesteia Samantha Ronson. La primele ore ale diminetii doua echipaje ale politiei au fost chemate la resedinta lui Lindsay Lohan si a Samanthei Ronson din Hollywood Hills. Organele de ordine au fost chemate de unul din vecinii alarmati ca o fereastra a locuintei a fost sparta. Conform martorilor, pana atunci se auzisera tipete si izbituri venind din locuinta celor doua, scrie Click.

Unele voci de la Hollywood sustin ca George Clooney (47 de ani), cel mai ravnit burlac din lume, ar fi indragostit lulea de Freida Pinto (24 de ani), actrita care a jucat rolul Latikai, la maturitate, in filmul “Vagabonul milionar”, distins cu opt premii Oscar anul acesta. Disperat sa o cunoasca, se pare ca George si-a rugat toti amicii sa afle numarul de telefon al frumoasei indience, informeaza Libertatea.

Cerand permisiunea sa nu filmeze unele scene ce implicau cascadorii in noua productie “Salt”, Angelina Jolie a dat nastere zvonului ca ar fi din nou insarcinata, relateaza “Bild”. Rezervele actritei de a refuza sa joace scene ce comporta risc au provocat uimire, dat fiindca era renumita tocmai pentru faptul ca nu accepta dubluri. Presa internationala a facut deja legatura intre posibila noua sarcina a divei si nervozitatea sa din ultimul timp, afirma Click.

Solista a facut show, vineri seara, in clubul The Gate, ridicand impreuna cu cei doi dansatori ai sai temperatura de la fata locului. Imbracata intr-o rochita vaporoasa si foarte scurta, bruneta a dansat non-stop pe parcursul prestatiei sale live, lasand astfel la vedere o pereche de chilotei albi. Cand a observat insa ca toate privirile masculilor din club erau indreptate sub rochia ei, Celia, mai pudica din fire, si-a acoperit cu o mana bikinii, informeaza Click.

Conform unui studiu realizat in SUA, fanii cantaretei Beyoncé sunt destul de slab pregatiti din punct de vedere intelectual. Acelasi studiu arata ca cei care prefera formatia U2 sunt cei mai isteti, alaturi de iubitorii muzicii clasice. Studiul numit “Muzica care te prosteste”, a comparat punctajele pe care le obtin elevii americani la testul standardizat SAT, varianta lor de bacalaureat, cu preferintele lor muzicale. Spre nemultumirea fanilor lui Beyoncé, studiul sustine ca piesele sale sunt ascultate de elevii cu nivelul cel mai redus de inteligenta, scrie Click.

Sursele noastre sustin ca in urma aparitiei lui Elan Schwartzenberg la Antena 1, Mihaela Radulescu i-a trimis lui Lucian Mandruta mai multe sms-uri dure prin care il hartuia, spunandu-i ca s-a simtit tradata. Contactat de noi, Mandruta a refuzat sa comenteze despre sms-urile respective, declarandu-ne in schimb ca a doua zi, respectiv sambata, i-a propus Mihaelei un interviu, insa aceasta l-a refuzat. In emisiunea de ieri "Duminica in familie" Mihaela Radulescu a tinut sa precizeze ca: "O sa le bat obrazul unora dintre colegii mei care au preferat sa fie cumparati pe banii unui milionar(...)", scrie Cancan.

Se pare ca lunga absenta a companiei unui barbat si-a pus amprenta asupra cantaretei Britney Spears. Aceasta a fost surprinsa la o piscina din Miami in timp ce se informa despre lucrurile care trebuie facute in urma unei partide de sex. Relatiile esuate au pus-o pe Britney pe ganduri, iar acum cantareata doreste sa devina o experta intr-ale amorului. Desi a fost atentionata de prietenele sale ca este fotografiata, Britney, de 27 de ani, a continuat sa citeasca, aratandu-se interesata de articol, scrie Cancan.

Contactat telefonic, Lucian Mandruta ne-a spus raspicat: “Daca e vorba de mine, declar in mod oficial ca sunt gata sa-l infiez pe Ayan, copilul Mihaelei si al lui Elan! De fapt, cer oficial custodia copilului! Pentru ca ei, amandoi, mi-au dovedit ca nu sunt in stare sa se poarte ca niste parinti responsabili care sa isi poata creste copilul, fara ca el sa dea mai tarziu peste o colectie de ziare care sa-l faca sa se simta rusinat. Eu am trei copii. Unde mananca trei, mai poate manca unul. Sunt convins ca pot sa-l cresc mai bine, in limitele unor valori morale care, intre altele, nu includ spaga”, scrie Cotidianul.

Noua printesa pop, Lady GaGa nu inceteaza sa socheze cu declaratiile sale. Vedeta a povestit ca inainte de ajunge celebra a lucrat in cluburi ca stripteusa si a recunoscut ca s-a drogat de mai multe ori. ”Am un mare simt al sexualitatii mele. Iubesc corpul uman gol si am o mare incredere in el. Am lucrat in cluburi de striptease cand aveam 18 ani. M-am mutat de acasa, fara niciun ajutor din partea parintilor mei si m-am intretinut cu joburi de chelnerita sau din striptease. Faptele mele au fost putin cam salbatice. Purtam haine de piele neagra si dansam pe Black Sabbath, Guns N' Roses sau Faith No More. Foarte rock 'n' roll", a declarat Stefani Joanne Germanotta, cunoscuta drept Lady GaGa, scrie Libertatea.