Un sondaj, arata ca frumoasa prezentatoare a stirilor sportive ale Antenei 1, Simona Patruleasa, are cele mai sexy picioare din showbizul romanesc. Chiar daca vedeta nu mai este o tinerica de 20 de ani, iata ca a reusit sa le detroneze pe multe dintre fetele care se perinda in peisajul monden. Cea care a fost aleasa recent de cititori, pe site-ul amintit, femeia ideala, in aceasta confruntare s-a ales doar cu pozitia a 17-a. Este vorba de Alina Plugaru, scrie Atac.

Iata ca se intampla si la case mai mari! Credeati ca daca au bani, silicoane si limuzine cu sofer sunt altfel decat doua surori dintr-o familie normala? Este adevarat ca pe afara este vopsit gardul in nuante de roz, insa in interior salasluieste acelasi leopard care musca odata ce este deranjat. Moni si Ramona nu locuiesc impreuna si ai crede ca sunt lapte si miere atunci cand se intalnesc. Ei bine, surorile Gabor nu-si mai vorbesc de ceva timp, nici macar de ochii lumii, scrie Gandul.

Rihanna a avut cateva intalniri cu mai multi producatori din lumea filmului, la sfarsitul saptamanii trecute, la New York, potrivit unor surse apropiate artistei originare din Barbados, desi purtatorii de cuvant ai cantaretei neaga aceste informatii. Potrivit publicatiei The New York Daily News, Rihanna a participat la mai multe intalniri, la New York, cu o serie de producatori de film, in scopul de a obtine cateva roluri in viitoarele lor proiecte cinematografice. Unul dintre aceste roluri va fi in remake-ul filmului "The Bodyguard", din 1992, in care au jucat Whitney Houston si Kevin Costner, scrie Gardianul.

Mel Gibson a fost fotografiat de paparazzi in timp ce se saruta cu o alta femeie decåt sotia lui, långa resedinta sa din Costa Rica. Femeia cu care se imbratisa actorul nu a fost identificata, dar este mult prea tånara ca sa fie sotia lui, Robyn Moore, in vårsta de 52 de ani. „S-au imbratisat si s-au sarutat. Cei doi s-au plimbat pe plaja si au facut surfing“, scrie Curentul.

Nu stim daca Fergie s-a saturat de bancurile cu blonde, cert este ca vedeta si-a schimbat culoarea parului. Cantareata a fost fotografiata in New York, scrie Romantica.

Desi, de la revenirea in turnee, Britney poarta tinute din ce in ce mai provocatoare, inca i se mai vad urmele celulitei. Britney a fost fotografiata dintr-un unghi in care abdomenul nu parea deloc lucrat, ba din contra, afirma Romantica.

Actorul american Matt Damon a pus sub semnul intrebarii capacitatea membrilor cu drept de vot din cadrul Academiei americane de film de a desemna cel mai bun film, sugerand ca acestia nu fac intotdeauna cea mai buna alegere, informeaza femalefirst.co.uk. Intr-un interviu acordat revistei Parade, cunoscutul actor american a declarat: “Cred ca cea mai buna modalitate de a vota un film consta in vizionarea filmului la zece ani dupa ce a fost lansat. Cred ca asa ar trebui sa se acorde premiile Oscar”, scrie Click.

Stelian Ogica si-a gasit dreptatea la Strasbourg, in cazul potului de la Loto 6/49 pe care sustine ca l-a castigat in 2001, dar, ulterior, i-a fost furat biletul. La vremea respectiva, a fost inchis doi ani, fiind acuzat de frauda pentru ca nu a putut face dovada castigului. Dupa executarea pedepsei, a depus o plangere la Curtea Europeana a Drepturilor Omului de la Strasbourg, afirma Libertatea.

Miliardarul rus Roman Abramovici, 47 de ani, si iubita lui, Daria Jukova, 27 de ani, au spus ca-si amana nunta din cauza crizei financiare, a anuntat, ieri, publicatia ruseasca Ekspress Gazeta. “Despre ce fel de nunta poate fi vorba, cand trebuie sa lupt sa salvez ceea ce mi-a mai ramas din avere?!”, a afirmat Abramovici, stabilit de mai multi ani la Londra, in Anglia, relateaza Libertatea.

Britney Spears are un program zilnic foarte strict impus de tatal ei. Pentru a o ajuta sa evite greselile si tentatiile din trecut, Jamie Spears, cel care a primit prin ordin judecatoresc dreptul de administrare asupra averii cantaretei i-a alcatuit acesteia o lista de la care nu trebuie sa se abata. Primul punct de pe lista alcatuita de tatal artistei este obligatia ca Britney sa citeasca pasaje din Biblie timp de o ora pe zi. De asemenea, aceasta nu are voie sa se atinga de alimentele fast-food, nu poate sa paraseasca hotelul fara sa fie insotita de agentii de securitate, nu se poate intalni cu fostul ei sot, Kevin Federline, decat in prezenta tatalui sau a managerului ei si nu se poate conecta la internet atunci cand este singura, scrie Libertatea.

Anastasia Lazariuc si iluzionistul Leonard Iosefini se afiseaza tot mai des impreuna. In timp ce Anastasia nu neaga faptul ca intre cei doi ar fi mai mult decat o amicitie, Leonard prefera sa nu comenteze. Senzuala solista de peste Prut, Anastasia Lazariuc, este tot mai infloritoare, in ultima vreme. Gurile rele sustin ca ea ar fi indragostita de iluzionistul Leonard Iosefini, in preajma caruia a fost suprinsa adesea, la evenimentele mondene: „Pot sa spun ca nu m-am logodit, nu m-am maritat, nu locuim impreuna. Ne intelegem bine si de la distanta. Trebuia sa merg insotita de cineva, sunt o femeie singura!”, a declarat ea, pentru Click.

La 23 de ani, din primul salariu si-a luat o bicicleta. Dupa aproape 20 de ani, OTV-ul televiziunea careia i-a pus bazele intr-un bloc din Piata Romana l-a imbogatit! Dan Diaconescu are in prezent o avere estimata la 33.425.000 de euro, afacerea urmand sa intre peste cativa ani pe mainile Donei Milena, fiica celebrului om de televiziune, scrie Click.

Cantareata a recunoscut ruptura si ne-a declarat ca a ramas in relatii foarte bune cu iubitul ei. Cand cei din anturaj credeau ca ei se vor casatori, povestea lor de dragoste a luat sfarsit! Anna Lesko si iubitul ei, Codin Maticiuc, nu mai sunt impreuna, scrie Cancan.

La nici un an de la casatorie, Catalin Maruta a inceput sa-si "monitorizeze" sotia, dupa ce aceasta a ales sa-si petreaca seara de luni spre marti in compania manechinului Bogdan Vladau. Nu este vorba de o cearta in sanul cuplului protevist, ci de o seara de sacrificiu in care solista a filmat videoclipul piesei "Femeie", iar sotul ei a venit sa o viziteze pe platouri, afirma Cancan.