Mihaela Radulescu are manea. Viata tumultuoasa a Mihaelei Radulescu, expusa cu ostentatie de vedeta in mass-media prin intermediul unor scrisori deschise si a unor apeluri mobilizatoare catre opinia publica, a devenit subiectul preferat al romanilor, care reproduc in stil neaos, mioritic intreaga poveste in manele, in poezii sau... in campanii umanitare. Acestea au fost lansate pe net, la petreceri ori in emisiuni de divertisment si sunt foarte apreciate de publicul dornic de telenovele cu personaje reale, scrie Libertatea.

Eva Kent, hartuita cu taieturi din ziare bagate pe sub usa. Sexy-asistenta lui Dan Capatos nu mai are liniste in propria casa. De ceva vreme, blonda primeste constant biletele, care ii sunt lasate de admiratori: ori la poarta, ori in apropierea balconului, avand in vedere ca locuieste la mezanin. Mai mult, intr-o noapte, cineva i-a pus nervii la incercare, batandu-i puternic in usa, scrie Cancan.

Marina: "Nu as accepta un barbat ca Lazarus!". “Nu e barbatul visurilor mele”. Asta spune senzuala Marina Dina (23 de ani) despre Luis Lazarus (42 de ani). Fosta vedeta Playboy pune punctul pe i si declara ca nu-l vrea pe “Justitiar” ca iubit. Mai ales ca inima ei este “ocupata”, dupa cum ne-a declarat, in exclusivitate. Este frumoasa, blonda si devreme acasa. Am descris-o aici pe Marina Dina, asistenta lui Mihai Morar de la Antena 2. Marina ne-a vorbit ieri, in premiera, despre barbatul din viata ei. Un domn care nu este nici vedeta, nici persoana publica si nici nu doreste sa iasa din anonimat. In plus, nu e nici pe departe Luis Lazarus, scrie Click.

Monica - la Cluj, soferul - la Bucuresti. Peste 20 de rochii de seara si de mireasa, din noua colectie a lui Mihai Albu si a Laurei Olteanu, au fost prezentate, joi seara, la Iulius Mall, din Cluj. Gazda evenimentului, Monica Columbeanu, a defilat si ea intr-o rochie de mireasa a noii colectii “Addicted to rock”, care costa intre 1.500 si 3.500 de euro, in functie de numarul cristalelor Swarovski folosite. In timp ce sefa lui defila pe podium la Cluj, soferul Voicu se afla tot la o prezentare de moda, dar in Bucuresti, la club Bellagio, unde a imbracat tinute de primavara- vara 2009 create de Catalin Botezatu pentru Quelle, scrie Libertatea.

Oana Zavoranu, in inspectie pe santier. Oana Zavoranu si sotul ei, Pepe, au fost surprinsi de paparazzii CANCAN in timp ce inspectau stadiul lucrarilor de reamenajare a vilei in care a copilarit actrita de telenovele. De la luxoasa masina de teren pana in poarta vilei Pepe s-a luptat cu o geanta uriasa, in care se aflau, cel mai probabil, materiale pentru reamenajarea imobilului, iar diva nu s-a dezlipit de telefonul mobil.

Un alt soc pentru Rihanna: caseta porno cu Chris Brown. La scurta vreme dupa ce Rihanna si Chris Brown au luat decizia de a se desparti temporar, cantareata are un motiv serios de ingrijorare: fostul iubit ar putea da publicitatii materiale video ce ii prezinta pe cei doi in momente intime. „Au avut tone de nopti nebune in pat, iar Chris a inregistrat multe dintre ele... Amandoi au o latura perversa”, a declarat o sursa apropiata cuplului, scrie Click.

Paris merge camuflata la orgii. Ca sa nu fie recunoscuta, starleta americana s-a deghizat cu o peruca de culoare neagra si cu palarie pe cap si s-a dus sa se destrabaleze intr-un club din Las Vegas alaturi de iubitul ei, Doug Reinhardt. Chiar si sub acoperire, Paris a fost recunoscuta si fotografiata in plin dezmat, scrie Cancan.

Madonna nu-l lasa pe Jesus sa vorbeasca la telefon. Mai rarut ca-i mai dragut, pare a fi zicala care i se potriveste Madonnei si mai tanarului ei iubit, Jesus Luz. De cand s-au mutat impreuna au inceput certurile intre cei doi, iar relatia lor nu mai este ca la inceput, cand petreceau mai putin timp impreuna, dar traiau cu intensitate fiecare clipa. Pe Madonna o scoate din minti faptul ca iubitul ei vorbeste mult prea mult la telefon. Diva nu este deloc deranjata ca modelul brazilian a fost surprins in compania altei femei, ci de faptul ca vorbeste enorm la telefon, scrie Libertatea.