Mihaela il ataca din nou pe Elan: "Nu mi-a platit pensia alimentara". Razboiul dintre afaceristul Elan Schwartzenberg si Mihaela Radulescu ia amploare. De data aceasta batalia s-a mutat din presa in tribunal. Cei doi se lupta pentru obtinerea custodiei copilului. Asta se stie. Ce nu se stie este ca, luni, diva i-a facut fostului sot o… plangere penala. Motivul? “Savarsirea infractiunii de abandon de familie”. Mai exact, “paratul” milionar ar fi refuzat - se arata in plangere - sa plateasca pensia alimentara stabilita de instanta in urma procesului de divort incheiat in toamna anului trecut: 2.000 de euro lunar, scrie Libertatea.

Moni si Iri se intalnesc numai cand fac sex. Risipa de camere la Izvorani si dorm separat. Din ciclul „Stiati ca?”, va aducem la cunostinta o barfa care isi probeaza veridicitatea in proportie de 99% avand in vedere ca circula de mai multa vreme prin cercurile mondene si din gurile unor oameni care stiu ce spun, insa fara a fi confirmata de vreunul dintre protagonisti. Monica si Irinel Columbeanu nu mai impart de ceva vreme acelasi pat, fara ca intre ei sa existe tensiuni conjugale. Mai mult, nici loc in aceeasi camera nu mai au si aleg sa doarma in incaperi separate ale palatului de la Izvorani, scrie Atac.

Columbianul Toja si-a snopit in bataie iubita. Inainte de a pleca in Columbia, acolo unde a fost convocat de selectionerul Eduardo Lara pentru partidele pe care nationala tarii sale le va sustine in compania reprezentativelor Boliviei si Venezuelei, mijlocasul stelist Juan Carlos Toja i-a aplicat o corectie fizica iubitei sale, fotomodelul aradean Cristina Maia Feldan, scrie Libertatea.

Andreea Marin s-a apucat de cantat. Si-a tras si doua dansatoare. Vedetele noastre si-au descoperit tot felul de talente ascunse. Andreea Marin, fosta Zana a surprizelor, si-a dat seama ca stie sa cante, asa ca, l-a pus pe sotul ei la treaba. Cantaretul rock-n roll i-a compus o piesa consoartei, iar zilele acestea vedeta se afla in studio ca sa inregistreze o piesa. Va fi un stil pop, iar Andreea noastra si-a angajat si doua dansatoare, astfel incat prestatia artistei sa fie la inaltime, scrie Atac.

Maharu' a urinat pe masina lui Columbeanu. Sambata noaptea, dupa ce a fost la ziua lui Luis Lazarus, Nicu Maharu' a vrut sa plece spre clubul Bamboo, dar nu a reusit sa-si scoata masina, din cauza felului in care era parcat Bentley-ul Monicai Columbeanu. Iritat, acesta a chemat un taxi, dar a tinut totusi sa plateasca afrontul adus de soferul nepasator si a urinat pe limuzina de lux a sotiei lui Irinel, scrie Cancan.

Jolie l-a gonit pe Brad Pitt din pat. Angelina Jolie nu a trecut peste incidentul cu dadaca si e hotarata sa ii dea o lectie lui Brad Pitt, titreaza revista americana Star. “Angie este extrem de suparata. L-a gonit pe Brad din dormitorul lor si face crize de nervi ori de cate ori Brad se apropie de caminul conjugal”, a declarat o sursa, potrivit Click.

Tatal unei fetite grav bolnave o acuza pe Nikita de escrocherie. Dupa ce a scos mai multe vedete la "produs" fara stirea lor, sustinand ca acestea s-ar prostitua pentru bani, Nikita recidiveaza. Ea este acuzata ca, folosindu-se de numele unor vedete, a cerut bani tatalui unei fetite care este grav bolnava. Barbatul o acuza de escrocherie si furt pe Nikita, spunand ca aceasta i-a solicitat in repetate randuri diferite sume, sub pretextul ca trebuie sa ofere spagi unor vedete. Barbatul sustine ca, in ultimele doua luni, Nikita a locuit la el acasa si ca dormea in balcon, scrie Cancan.

Top 5: Cei mai frumosi ochi din lume. Un site american a realizat topul barbatilor cu cei mai frumosi ochi din lume. Desi concurenta a fost destul de mare, s-a decis: actorul Jared Leto a reusit sa ocupe locul intai, fiind urmat de Paul Newman si Wentworth Miller, scrie Libertatea.

Andreea Antonescu, rusinata din cauza sanilor. In showbiz-ul ticsit de silicon, Andreea Antonescu (26 de ani) si-a facut loc cu pieptul inainte, fiind dotata cu generozitate de “mama natura”. Solista nu s-a mandrit insa mereu cu podoabele ei si a fost la un pas sa-l manie pe Dumnezeu, pe vremea cand era eleva, scrie Click.