Fosta iubita a lui Ion Tiriac: "Era un badaran". Iubita miliardarului vreme de 8 ani, Heather MacLachlan s-a căsătorit in 1994 cu preşedintele Senatului SUA. In aparenţă doar un priceput om de afaceri, Ion Țiriac (70 de ani) a avut, de-a lungul timpului, şi câteva legături sentimentale serioase şi de durată. Cea mai lungă relaţie a miliardarului român de astăzi a fost cea cu canadianca Heather MacLachlan (50 de ani), idilă care a rezistat 8 ani, între 1984 şi 1992. Doi ani mai târziu, Heather s-a căsătorit însă cu onorabilul George J. Mitchell (75 de ani), preşedintele Senatului american, unul dintre cei mai respectabili oameni politici de peste Ocean. Despre relaţia cu Țiriac, Heather a păstrat şi amintiri neplăcute: “Era bădăran şi ascuns!”, noteaza Libertatea.

Gina Pistol i-a ridicat cota lui Marica în Italia. Iubita internationalului face furori printre străini. Marica a ajuns în atenţia presei din Italia. Nu pentru realizările sale fotbalistice la echipa de club, VfB Stuttgart, sau la naţională, ci datorită iubitei lui, Gina Pistol, pe care jurnaliştii de la “Corriere dello Sport” au declarat-o “Fata zilei”. Fotbaliştii români fac ce fac şi ţin prima pagină a ziarelor de specialitate din Italia. Din păcate, nu subiectele de sport îi aduc în prim plan, ci, mai degrabă, viaţa extrasportivă. Este şi cazul lui Ciprian Marica, felicitat de jurnaliştii din “Cizmă” pentru faptul că “a înscris” la Gina Pistol, noteaza Click.

Prezentatoarea rubricii Meteo de la Acasa TV a fost victima unei agresiuni in timp ce era oprita cu masina la semafor. Ana Maria Gheorghe a depus plangere la politie impotriva femeii care a atacat-o. Vedeta rubricii Meteo de la Acasa TV Ana Maria Gheorghe are necazuri din cauza unei femeii geloase, care crede ca frumoasa prezentatoare si actrita de telenovele incearca sa-i fure sotul, noteaza Cancan.

Hamude: «Nu are scrupule». După ce, ieri, Eva Kent, pe numele său real Oana Oprea, a recunoscut in Libertatea că s-a folosit de Hamude pentru a-şi face iubitul gelos, fostul stripper sare acum la gatul blondei, acuzand-o că este o femeie fără scrupule. El a decis să dea pe faţă întreaga poveste, menţionând că, pentru el, Oana nu a reprezentat niciodată nimic.

Maria Marinescu imparte rujul cu Frank. Cel mai proaspat cuplu oficial din lumea mondena bucuresteana traieste in momentul de fata cele mai intense momente ale povestii lor de amor. Maria si Frank incearca sa-si demonstreze zilnic cat de mult se iubesc, chiar daca recurg la gesturi mai mult sau mai putin romantice. Maine se implineste o saptamana de cand Maria Marinescu a facut pasul cel mare si a devenit doamna Colin. De data aceasta a facut-o din dragoste, iar interviul pe care l-a acordat matinalilor Semen si Ivan la Radio Pro FM o demonstreaza cu varf si indesat, daca mai era nevoie. Maria a marturisit ca-si considera sotul un tip extrem de romantic, scrie Cancan.

Sexy-microbista Daniela Crudu se uită la meciuri în chiloţi şi sutien. Daniela Crudu crede că le va purta noroc tricolorilor dacă va urmări meciul îmbrăcată numai în desuuri. Crudu a-nceput să se uite la meciurile de fotbal datorită iubitului ei, Bogdan, un microbist inrăit. Şi, ca să se simtă in largul ei atunci cand işi susţine echipa favorită, sexy-asistenta de la matinalul Antenei 1 se imbracă intotdeauna in ceva mai comod: chiloţi şi sutien. “Nu este meci al Naţionalei pe care să-l ratez. Iar mâine seară voi sta neclintită în faţa televizorului, pentru că, de la ora 20:45, Antena 1 va difuza meciul pe care România îl va avea de susţinut în faţa Serbiei. Ştiu că asta e ultima şansă a românilor de a se califica la Campionatul Mondial. Aşa că băieţii trebuie să dea tot ce au mai bun”, spune Daniela, citata de Libertatea.

Roxana Ionescu va spala masini. In casa Roxanei Ionescu, vedeta Antenei 1, este fierbere mare din cauza meciului de sambata, dintre Romania si Serbia, partida transmisa de Antena 1 incepand cu ora 20:45. De obicei, Roxana si sotul ei, Laurentiu, incearca sa faca un pronostic inainte de meci: daca unul dintre ei ghiceste scorul, celalalt trebuie sa-i implineasca o dorinta. "Ei, la meciul de sambata, miza este extrem de fierbinte", spune Roxana Ionescu. "Eu intotdeauna am fost optimista in ceea ce priveste "nationala" noastra, tin cu ei si sper mereu ca vor castiga, noteaza Cancan.

Patronii site-ului unde romanca de 18 ani si-a scos la licitatie fecioria: «O dăm în judecată dacă nu e virgină». Afirmaţiile făcute de dirigintele romancei Alina Percea, care şi-a scos la licitaţie virginitatea pe www.gesext.de, i-au infuriat la culme pe patronii site-ului. Fostul profesor al Alinei a declarat pentru Libertatea că fata nu ar mai fi de multă vreme fecioară, vorbele sale fiind preluate de presa internaţională şi ajungând astfel în atenţia celor doi fondatori ai site-ului german, scrie Libertatea.

Angelina şi Brad, la cuţite.Pitt are interzis la sex. Actriţa nu a trecut peste incidentul cu dădaca şi l-a izgonit din căminul conjugal. Tensiunea dintre Brad Pitt şi Angelina Jolie a atins cote maxime. Actriţa nu mai suportă nici simpla prezenţă a lui Brad în apropierea ei, titrează revistele americane „In Touch” şi „Star”. Apropiaţii prevăd o iminentă despărţire, scrie Click.

Viaţa lui Tolea, subiect de roman. Fiul actorului George Mihăiţă, Tudor, se află zilele acestea la Penitenciarul Rahova, acolo unde e inchis fostul partener de viaţă al Magdei Ciumac, ca să-şi ia notiţe pentru viitoarea sa carte în care personajul principal este fostul luptător K1 Anatolie Ciumac, noteaza Libertatea.