Prigoana sustine institutionalizarea prostitutiei. Aseara, la Agentul VIP, de pe Antena 2, unde Silviu Prigoana a fost invitat, politicianul si-a exprimat parerea asupra prostitutiei din Romania. In emisiunea prezentata de Cristian Brancu, Prigoana sustine institutionalizarea prostitutiei si mentioneaza cateva exemple ale prostitutiei "acoperite" sub forma anunturilor din ziare, unde peste 90% sunt anunturi cu masaje erotice, scrie Libertatea.

Asistenta lui Morar a accidentat o femeie si a facut praf patru masini. Marina Dina a absentat la mijlocul lunii februarie mai multe zile de la emisiunea "Rai, da' buni", lipsa ei nefiind foarte clar lamurita publicului de catre prezentatorul Mihai Morar. Motivul adevarat pentru care blonda a lipsit din platou a fost implicarea ei intr-un accident de circulatie cu consecinte grave. Pe data de 17 februarie, ea a accidentat o femeie de 42 de ani si a lovit puternic trei masini, plus pe cea pe care o conducea. In urma acestui dezastru, Marinei i s-a deschis dosar penal, noteaza Cancan.

Blondele lui Alin Cocos se barfesc pe la usile Antenei. Ilinca Vandici si Marina Dina, “rivale” atat in dragoste, cat si in cariera, nu pierd nicio ocazie de a se “intepa”, pe holurile televiziunii Antena 2. Ilinca nu pare prea afectata de rautatile colegei sale, nu de alta, dar ea sustine ca are tot ceea ce Marina doar viseaza: licenta, propria emisiune si pe Alin Cocos. Fiul vitreg al Elenei Udrea continua sa fie disputat de doua dintre cele mai sexy femei din show-bizul autohton, in ciuda faptului ca are o relatie serioasa, de un an si doua luni, cu Ilinca Vandici, scrie Click.

Paris Hilton si prietenul sau, implicati intr-o altercatie in club. Bodyguarzii unui club din Miami au refuzat sa o lase pe Paris Hilton sa ceara o dedicatie, iar prietenul sau s-a ales cu buza umflata, la propiu, dupa ce a incercat sa faca pe cavalerul, noteaza Libertatea.

Oneata i-a luat peste 250.000 de euro la poker. Fostul impresar a vrut sa mai imprumute bani de la camatari sa continue partida de poker, dar n-a mai avut cine sa-i dea! Giovani Becali a pierdut, acum doua zile, intr-un cazinou din Bucuresti mai bine de un sfert de milion de euro, mai exact 265.000 de euro. Celebrul fost impresar de fotbal a jucat la Casino Hilton 30 de ore, fara pauza, poker texan la o masa cu interlopul Oneata (cunoscut barbugiu). Sursele noastre ne-au dezvaluit ca Giovani a intrat in cazino miercuri dupa-amiaza si a plecat de acolo joi seara! In tot acest timp, a baut numai apa plata si a jucat poker, scrie Cancan.

Maradona: "Pele si-a pierdut virginitatea cu un barbat!". Selectionerul Argentinei, Diego Armando Maradona, a declarat ca Pele si-a pierdut virginitatea cu un barbat, raspunzand astfel afirmatiilor fostului fotbalist brazilian care afirmase ca "El Pibe D'Oro" nu este un exemplu bun pentru tineri, deoarece a consumat droguri, scrie Libertatea.

Romanita si-a dat fiul fostilor socri. Adrian Iovan si-a "rapit" copilul o zi intreaga, cu acordul Romanitei, pentru a-l duce in vizita la bunici si a-l invata pe micut cum sa umble cu cardul la bancomat. Fostul sot al creatoarei de moda Romanita Iovan si-a plimbat fiul toata ziua. Acesta a fost surprins, joi, de paparazzii Cancan in cartierul Primaverii, chiar la vila Romanitei, in timp ce-si astepta copilul, pentru a-l duce in vizita la bunici.

Andreea Marin mai vrea un copil. Andreea Marin nu mai vrea sa se intoarca in televiziune. Zana a facut aceasta marturisire in emisiunea “Vedete la raport”, care se va difuza maine la Euforia TV, de la ora 17:45. Vedeta sustine ca isi va dedica mai mult timp vietii de familie si chiar intentioneaza sa-i mai daruiasca un copil sotului ei, Stefan Banica jr, scrie Libertatea.

Fata lui Ogica si-a schimbat partenerul de promenada. Frumoasa fata a celebrului Stelian Ogica a profitat de putinele momente insorite si a iesit zilele trecute la o scurta plimbare. Paparazzii Cancan au surprins-o pe Raluca Ogica pe aleile din jurul Parcului Herastrau, alaturi de un baiat si o prietena, cel mai probabil colegi de liceu. Extenuati dupa orele de la scoala, dar in acelasi timp binedispusi, cei trei s-au plimbat pret de cateva minute, apoi au intrat la restaurantul Trattoria. Acolo, Raluca si cei doi amici au mancat si au baut un suc, discutand in special pe teme legate de scoala.