Politia lucreaza la dosarul Mihaelei Radulescu. Mihaela Radulescu s-a prezentat, ieri, la Sectia 26 Politie pentru audieri in cazul conflictului pe care l-a avut acum trei saptamani cu fotoreporterii ziarului “Libertatea”. Vedeta a depus declaratii in prezenta politistilor si a avocatului sau, stabilind modul in care spune ca a fost agresata de paparazzi. Pana in prezent, Mihaelei nu i s-a adus nici o acuzatie, dosarul aflandu-se in stadiu incipient. In zilele urmatoare, va fi audiat si iubitul vedetei, Dani Otil, care a sunat la Politie in seara incidentului. De asemenea, vor fi chemati la audieri si cei doi fotoreporteri ai ziarului “Libertatea”, scrie Gardianul.

Viorel Lis: "Oana mi-a spus ca tot pe mine ma iubeste". Viorel Lis ne-a declarat, ieri, ca are incredere in partenera lui de viata, mai tanara cu 33 de ani, care acum cateva zile a fost abordata de un barbat care intentiona sa obtina de la ea numarul de telefon. "Imi place ca ma tine la curent cu tot ce i se intampla. Mi-a povestit totul, chiar din acea seara, cu o zi inainte de aparitia fotografiilor din Cancan. Stiu ca se afla noaptea la un magazin, i-a cazut o fructa si un tip i-a ridicat-o, apoi a urmarit-o pana la masina ca sa-i ia numarul de telefon", a declarat Viorel Lis, potrivit Cancan.

Ileana Lazariuc, din nou cu burta mare. S-a inversunat sa-si ascunda burtica, imbracandu-se numai cu haine largi, dar iata ca vremea a trecut in defavoarea Ilenei, iar vedeta se vede nevoita sa recunoasca faptul ca este, din nou, insarcinata. Ea a fost surprinsa, de paparazzii Spy, la cumparaturi pentru cel de-al doilea mostenitor al imperiului Tiriac. Ileana Lazariuc nu mai poate ascunde ca va deveni, din nou, mamica, scrie Click.

Angelina Jolie a lesinat pe platourile de filmare. Starea de sanatate a Angelinei Jolie este din ce in ce mai afectata de numeroasele diete la care aceasta a recurs si de numarul mare de ore petrecute pe platoul de filmare pentru cel mai recent film al sau, "Salt". In urma cu doua saptamani, actrita s-a plans ca este ametita si ca nu poate respira, dupa numai cateva minute lesinand pe platourile de filmare, scrie Libertatea.

Moni, la control pentru sarcina. Monica Columbeanu a facut, ieri, o ecografie abdominala pentru a afla daca este sau nu insarcinata. In jurul orei 14:00 Bentley-ul sotiei lui Iri a parcat in fata clinicii Esthera de pe strada Washington. Moni a venit la control insotita de mama, fiica si soferul ei. Desi avea programare la ora 13:30, aceasta s-a vazut nevoita sa mai astepte, ecografistul fiind chemat pentru o urgenta. Monica a intrat in cabinetul doctorului Ion Bacan abia in jurul orei 14:30 pentru a primi confirmarea sarcinii pe care o suspecta, scrie Cancan.

Mantea, gata de maritis! Andreea Mantea asteapta cu sufletul la gura sa se incheie procesul de divort al iubitului sau, Andrei Tirdea, pentru a-si putea oficializa povestea de dragoste. Pana atunci, insa, vedeta postului Antena 1 a exersat postura de mireasa, luni seara, la prezentarea colectiei “Flower, flower”, semnata Liza Panait, scrie Click.

Kate Moss, primul supermodel care va scrie o carte de bucate. Este cunoscut faptul ca modelele trebuie sa recurga la diete drastice pentru a-si pastra silueta de invidiat. Tocmai din acest motiv, decizia supermodelului Kate Moss de a scrie o carte de bucate a socat pe toata lumea. Vedeta britanica vrea sa devina primul top-model care va scrie o carte cu retete culinare. Potrivit prietenilor vedetei, aceasta si-a petrcut mult timp in ultima perioada gatindu-i iubitului ei mancaruri care mai de care mai delicioase, scrie Libertatea.

Lucreaza cu producatorul lui J.Lo. Cel mai recent album al Loredanei Groza, al carui nume este inca secret, e pe maini bune. Cel care ii va mixa piesele este nimeni altul decat reputatul producator, Peter Wade, omul care din 1999 este in spatele celebrei Jennifer Lopez. In mod surprinzator, insa, Wade nu a perceput un onorariu astronomic pentru participarea lui la definitivarea albumului, ci a acceptat jobul pentru simplul fapt ca i-a placut ideea, scrie Cancan.

Atat cer sa se dezbrace pe podium! In plina criza, manechinele nu vor sub nici o forma sa lase la pret, preferand mai degraba sa refuze oferte, decat sa negocieze. Tarifele lor ajung si la 200 de euro, pentru o reprezentatie de cateva minute si tot timpul banii se primesc inainte. Pregatirile pentru Festivalurile de Moda de la Bucuresti si de la Iasi au inceput. De cand si-a facut cele trei operatii estetice, ea modelandu-si cu bisturiul sanii, nasul si gambele, Ramona Gabor a devenit cel mai bine platit fotomodel ea luand 200 de euro pentru o prezentare, scrie Click.