Iubitul Mihaelei isi ia arma. Corealizatorul emisiunii de dimineata de la Antena 1 Dani Otil, cunoscut mai ales ca iubit al Mihaelei Radulescu, a fost vazut la Administratia Financiara a Sectorului 4, unde a avut de rezolvat o problema extrem de importanta: si-a platit taxa pentru un permis de portarma si pentru cazier. Cum in ultima perioada Mihaela a declarat peste tot ca se simte in pericol, este posibil ca decizia lui Dani sa vina chiar in acest context, scrie Cancan.

Doua concurente de la «Inelul cu diamant» s-au batut la filmari. Tensiuni mari in culisele emisiunii “Inelul cu diamant” (Euforia TV)! Daca, pana acum, concurentele s-au limitat sa-si arunce mici intepaturi, iata ca ieri lucrurile au scapat de sub control. Frumoasa Oana Bercaru si actrita Viorica Voda, doua dintre concurentele favorite, s-au certat aprig, aruncandu-si vorbe grele si chiar s-au luat la bataie, la filmarile desfasurate intr-un mall, scrie Click.

Brad Pitt a amenintat-o pe Angelina Jolie. Relatia dintre frumoasa Angelina Jolie si Brad Pitt e, se pare, foarte aproape de final. Potrivit National Enquirer, in urma unui scandal monstru, actorul a plecat de acasa si ameninta ca va lupta pentru custodia celor sase copii ai lor. In plus, el cere 200 de milioane de dolari din averea pe care cei doi au convenit la inceputul relatiei sa fie comuna, scrie Libertatea.

Moni afla astazi daca este insarcinata. In cursul zilei de astazi, Monica Columbeanu va merge din nou la Clinica Esthera din zona Dorobanti, pentru a afla daca este sau nu insarcinata. Desi programarea initiala fusese facuta pentru marti, specialistul s-a vazut nevoit sa o amane din cauza unei urgente, scrie Cancan.

Dani Otil ii face declaratii Mihaelei pe blog. Iubirea dintre Mihaela Radulescu si Dani Otil a trecut bariera etapei 'ochi in ochi' sau a micului ecran, iar acum e impartasita si pe internet. Asa ca Dani ii face cateva superbe declaratii de dragoste iubitei sale pe... blogul lui (http://daniotil.ro). "E femeia mea. O iubesc. E jurul si imprejurul meu. (...) Mihaela e omul care mi-a zambit mai frumos si mai des decat orice ruda, orice apropiat", scrie Dani pe blog, potrivit Libertatea.

Fratele Madonnei a chefuit cu homosexualii. Fratele Madonnei a fost vedeta unei petreceri pentru homosexuali la un club exclusivist din South Beach. Dupa ce a baut sticle intregi de vodca, Christopher Ciccone a prins curaj, a dansat lasciv si i-a pipait pe invitati, scrie Cancan.

Raicu, pentru el l-ai refuzat pe Elan? Anna Lesko nu a fost nici pe departe prima vedeta pe care Elan Schwartzenberg a decis sa o curteze. Omul de afaceri a pus, initial, ochii pe Andreea Raicu, insa s-a izbit de un refuz elegant. Motivul? Junele Stefan Culetu, fiului fostului prefect de Constanta, scrie Click.

Eminem vrea sa faca sex cu Palin. In cel mai recent cantec al sau, "We Made You" (Noi te-am facut), Eminem declara sus si tare ca vrea sa iasa in oras cu guvernatoarea de Alaska si sa faca amor cu ea, dar numai dupa ce se indoapa cu vitamine, scrie Cancan.

Iata-l pe sexy- soferul Monicai in chiloti si pantofi! Sexy-soferul Monicai Columbeanu a devenit unul dintre manechinii preferati ai lui Catalin Botezatu, in ciuda faptului ca sefa sa nu-i da voie sa participe chiar la toate show-urile de moda. Dar iata ca Voicu a raspuns afirmativ invitatiei celebrului designer de a defila in chiloti, in cadrul evenimentului “Mega designer outlets”, desfasurat marti, la hotelul Radisson, scrie Click.