Alina Plugaru i-a dat gata pe bulgari! Alina Plugaru, una dintre cele mai cunoscute vedete porno din tara, a fost invitatul special al targului erotic din Sofia, capitala vecinilor bulgari, desfasurat de curand. Iar show-urile facute de starleta din Romania i-au innebunit pe bulgari, spectacolele ei fiind cele mai gustate si mai cautate de barbatii veniti la targ, scrie Libertatea.

Iubita lui Tavi Colen a sarit sa o bata pe administratoarea blocului. Suparata foc ca trebuie sa plateasca la intretinere aproximativ un milion de lei vechi pentru caldura, desi foloseste doar incalzire electrica, Elena, iubita lui Tavi Colen a trecut la fapte, miercuri dupa-amiaza. Conform spuselor administratoarei Victoria Morosan, iubita artistului a sarit la gatul ei si a imbrancit-o, noteaza Cancan.

Ecografia Monicai nu a confirmat ca ar fi gravida. Monica Columbeanu nu a aflat nici ieri daca e sau nu gravida. Tanara sotie a milionarului Irinel Columbeanu a fost sa-si faca o ecografie la clinica Esthera din Bucuresti, insa rezultatul nu a fost concludent. “Nu am primit raspunsul asteptat. Mi-au spus ca pe ecografie nu se vede nimic, insa asta nu inseamna neaparat ca nu sunt insarcinata”, a declarat Monica Columbeanu pentru Libertatea.

Aspirantele la titlul de asistenta a lui Capatos au blocat liftul. Mii de tinere au trimis emailuri pe adresa Antenei 1, dar si pe adresa cotidianului CANCAN, pentru postul de asistenta a lui Dan Capatos, la "Un Show Pacatos", emisiune care a fost lider de audienta tot sezonul. Fete din Bucuresti si din toata tara au venit hotarate sa profite de sansa de a deveni vedete. Dintre ele, cateva zeci au fost selectate si invitate la sediul Antenei 1 pentru a da o proba video. Si, ca la fiecare casting, au existat si incidente, noteaza Cancan.

Andreea Marin si Daciana Sarbu au stat fata in fata cu Papa. Mai multe vedete de la noi au fost, zilele trecute, in vizita la Vatican, Italia, unde s-au intalnit si cu Suveranul Pontif, Papa Benedict al XVI-lea. In timp ce Andreea Marin s-a intalnit cu Sanctitatea Sa in calitate de ambasador UNICEF, pledand pentru cauza copiilor defavorizati de soarta, europarlamentarul Daciana Sarbu a mers in audienta la Papa, pentru a-i cere acestuia sa ii ajute pe romanii care muncesc in Peninsula, noteaza Libertatea.

Machedonul lui Raicu are voie sa o ia de nevasta. Curtezanul Andreei, machedonul Stefan Culetu, are avizul tatalui sa o ia de sotie. Fotoreporterii Click! l-au surprins zilele trecute pe Stefan Culetu, iubitul Andreei Raicu, in timp ce intra in vila ei. Contactat de Click!, Danut Culetu, fostul prefect de Constanta, ne-a declarat ca nu se baga in nici un fel in viata sentimentala a fiului sau, Stefan, care are o relatie de prietenie cu prezentatoarea tv Andreea Raicu, scrie Click.

Irina Loghin s-a lasat intepata de albine ca sa scape de reumatism. Irina Loghin apeleaza la leacuri babesti cand are o problema de sanatate. Asa s-a intamplat si cand a inceput s-o chinuie reumatismul. Dupa ce a citit intr-o revista despre efectele benefice ale veninului de albine, interpreta de muzica populara a plecat in vacanta la tara, unde a urmat un astfel de tratament, scrie Libertatea.

Dani Otil a cazut cu motocicleta intr-o rapa. Iubitul Mihaelei Radulescu recunoaste ca este atras de acest sport riscant, care ii creste adrenalina si, chiar daca i se mai intampla sa cada cu motorul, nici un accident nu l-a convins pana acum sa se tina departe de aceste competitii. In timp ce Elan se distra, weekend-ul trecut, cu solista basarabeanca Anna Lesko, tocmai la Tel Aviv, Mihaela Radulescu si iubitul ei, Dani Otil, au ales sa petreaca un week-end romantic in doi, in varful muntelui, scrie Click.

Elena Gheorghe, primul loc in topuri cu piesa pentru Eurovision. Piesa "The Balkan Girls", cu care Elena Gheorghe va reprezenta Romania la Eurovision, se afla pe primul loc in clasamentul national Nielsen Airplay Chart, informeaza reprezentantii Televiziunii Publice, scrie Libertatea.

Mischa Barton pozeaza goala. Pentru ca si-a recapatat increderea in sine si in silueta sa, actrita americana Mischa Barton se dezbraca pe coperta revistei Cosmopolitan. Dupa ce anul trecut s-a crezut despre frumoasa vedeta ca are probleme de sanatate pentru ca slabise foarte mult, starul s-a hotarat sa arate lumii intregi noul ei corp care debordeaza de sanatate, scrie Libertatea.